Een personeelsfeest organiseren?

Moordvlucht Moordspel

Moordspel met spelbegeleiding of online e-presentatie - Als jouw personeelsfeest zowel origineel als betaalbaar moet zijn, is Moordvlucht Moordspel beslist de leukste invulling. Ervaar deze hilarische moordklucht jouw volgende personeelsfeest met diner of lunch. Alles van hoog niveau want Moordvlucht speelt zich af aan boord van een Boeing 737.

Dompel je onder in de sfeer van de luchtvaart, kruip in de huid van één van de personages en probeer uit te vogelen wie Captain van Bill op 10 kilometer hoogte vergiftigde. Een personeelsfeest leuker dan dit bestaat niet. Welkom aan boord!

Ook beschikbaar zonder spelbegeleiding. Leid het moordspel eenvoudig zelf met behulp van een online e-presentatie. Leuk om te doen en heel voordelig!

 

 


Meer informatie

Moordspel De Ongenode Gast

Geniet tijdens jouw personeelsfeest van deze hilarische moordsoap in combinatie met diner of lunch!

Wie vermoordde Tante Jopie? Dat is de centrale vraag bij het interactieve en entertainende Moordspel “De Ongenode Gast”. Een originele invulling personeelsfeestjes, teambuildings, vrijgezellenparties of familiefeesten, klein of groot.

Kruip zelf in de rol van één van de markante personages en probeer uit te vinden wie Tante Jopie voorgoed het zwijgen oplegde. Een Nederlands/Vlaamse productie, te reserveren in tientallen sfeervolle bij Dinerspel.nl aangesloten restaurants. Of speel Moordspel "De Ongenode Gast" in een zelf geboekte horeca- of eigen locatie.  Een leuker en beter geprijsd personeelsfeest zul je niet snel vinden!

Ook met online e-presentatie beschikbaar, dus zelf begeleiden. Ideaal voor een personeelsfeest met een kleine groep of beperkt budget óf als je zelfstandig een moordspel wilt organiseren. Flink voordeliger dan de gepresenteerde versie en met een beetje voorbereiding ook zeer vermakelijk! Bestel de versie met online e-presentatie in onze webshop. De inloggegevens ontvang je per mail en de spelboekjes thuis per post. Met duidelijke instructies en ondersteuning van Dinerspel.nl.


Meer informatie

Flight Murder Mystery Game

Flight Murder Mystery Game met begeleiding of online e-presentatie - Perfect Engelstalig entertainment voor internationale groepen die hun personeelsfeest op een unieke manier willen vieren. Zo interactief, amusant en betaalbaar was jullie personeelsfeest nog nooit! Spelers kunnen zich verkleden in de stijl van één van de kleurrijke personages, wat nog meer hilariteit en sfeer toevoegt aan jouw personeelsfeest. Tussen de spelrondes door genieten jullie van een diner. Een personeelsfeest organiseren met Flight Murder Mystery Game als activiteit is dus altijd een goed idee.

Nu ook met online e-presentatie. Tijdens het volgende personeelsfeest kun je het spel ook eenvoudig zelf begeleiden. Leuk om te doen en een stuk goedkoper!

 


Meer informatie

Dinerquiz Meen Je Dat Nou

Organiseer nu een toepasselijk personeelsfeest in de bij Dinerspel.nl aangesloten restaurants of jouw zelf geboekte locatie met Personality Quiz Meen Je Dat Nou?! Een bijzonder interactief, verbindend en ontroerend spel dat helemaal in deze tijd past.

Hoe goed ken jij jouw naasten? En belangrijker nog, hoe goed kennen zij jou? Ontdek het op uiterst entertainende wijze tijdens jouw volgende personeelsfeest. Probeer de anoniem gegeven reacties op vragen, stellingen en dilemma's aan de juiste spelers te linken. Met roulerende teams, dus maximale interactie. Zo’n verrassend, verbroederend en intens gezellig personeelsfeest beleefde je nog nooit!


Meer informatie

Dinerquiz The Code

Dinerquiz The Code is de leukste en meest betaalbare invulling voor het komende personeelsfeest. Speel in teams deze spannende en komische dinerquiz, probeer de code van de geheimzinnige box te kraken en ontdek welke beloning er in zit. Met knallende finale!

Zo'n verrassend en entertainend personeelsfeest beleefden jij en je collega's, vrienden of familie nog nooit! Dinerquiz The Code is er ook in een Engelstalige versie dus geschikt voor internationale groepen.


Meer informatie

Moordspel De Koudgemaakte Kok

Webshop Moordspel - Speur tijdens jouw personeelsfeest zelf in een spannende én komische detective. Bij Moordspel De Koudgemaakte Kok is spelbegeleiding niet benodigd. De spelinstructies vind je in de spelboekjes en alles wijst zichzelf.

Organiseer eenvoudig jouw personeelsfeest!

Moordspel "De Koudgemaakte Kok" is ons nieuwe humoristische moordspel voor thuis, op het werk of welke locatie dan ook. Een betaalbaar idee voor bijzondere gelegenheden: familiediner, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een dinnerparty met vrienden. Een personeelsfeest organiseren, is met dit moordspel ineens een stuk eenvoudiger geworden!


Meer informatie

Moordspel De Onfortuinlijke Bankier

Webshop Moordspel - Speur tijdens jouw personeelsfeest zelf in een spannende én komische detective. Bij dit moordspel is spelbegeleiding niet benodigd want het moordonderzoek staat onder leiding van... het slachtoffer zelf! De spelinstructies vind je in de spelboekjes en alles wijst zichzelf.

Organiseer eenvoudig jouw personeelsfeest!

Moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" is beslist het leukste en goedkoopste moordspel voor thuis, op het werk of welke locatie dan ook. Een betaalbaar idee voor bijzondere gelegenheden: familiediner, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een dinnerparty met vrienden. Ook heel geschikt als verrassende activiteit voor de feestdagen. Een personeelsfeest organiseren, is met dit moordspel ineens een stuk eenvoudiger geworden! Er zijn een Nederlandse, Engelse en Vlaamse versie beschikbaar in onze webshop.


Meer informatie

Into The Box - Kluiskraakquiz

Into The Box is beslist de meest verrassende invulling voor jouw personeelsfeest. Speel deze amusante kluiskraakquiz in combinatie met diner, lunch of hapjes. Into The Box staat gelijk aan een betaalbaar en origineel personeelsfeest. Geschikt voor de meest uiteenlopende gezelschappen groot of klein.


Meer informatie

Mystery Quiz Back To School

Doe-het-zelf spel - Beleef jullie leukste, grappigste én meest leerzame personeelsfeest met Mystery Quiz "Back To School - Het Geheim Van Juffrouw Polly". Juffrouw Polly laat een mysterieuze brief achter waarin staat dat ze tijdens haar leven een vreselijk geheim moest verbergen. Om te ontdekken wat dat was, moeten vier proefwerken gemaakt worden. Hoe hoger de behaalde cijfers, des te duidelijker de tips en aanwijzingen. Alle spelers steken tijdens jullie gezellige personeelsfeest hun vinger op, staan in de hoek of maken strafregels. En natuurlijk gaan we apenkooien na afloop! Back to school indeed. Uitdagend, tikkeltje nostalgisch maar vooral heel amusant. Hoeveel weet jíj nog van school? Geschikt voor een personeelsfeest waarbij eventueel kinderen vanaf 10 jaar, senioren en alles daartussen zit kunnen meedoen! Welke generatie zal het er het beste vanaf brengen?


Meer informatie


 

Personeelsfeest

Wordt het weer eens tijd voor een personeelsfeest? En wilt u ook een personeelsfeest dat behalve ontspannend er ook voor zorgt dat men elkaar eens iets beter leert kennen en daardoor het teamgevoel wordt verbeterd? Dat is geen gemakkelijke zoektocht. Hoe zo'n personeelsfeest in te vullen? Een personeelsfeest met een dinerspel voegt dit allemaal briljant samen. Lekker eten met een leuke teambuilding activiteit voor een betaalbare prijs. Een perfect personeelsfeest bestaat niet, maar met been moorddiner of één van onze andere dinerspellen van deze website komt u aardig in de buurt.

Personeelsfeest voor kleine en grote groepen

Een personeelsfeest met één van onze dinerspellen staat gelijk aan lekker uit eten, veel lachen en sfeer. De spellen kunnen in veel restaurants al vanaf acht personen gespeeld worden, maar zijn ook heel geschikt voor een personeelsfeest van hele grote groepen tot wel 250 personen.

Personeelsfeest in alle grote steden mogelijk

Op onze website vindt u een groot aantal personeelsfeest locaties in alle grote steden. Voor een uiterst chique personeelsfeest of juist ontspannen personeelsfeest in een Grand Café. Allemaal volledig verzorgd en  vriendelijk geprijsd. Een origineel en betaalbaar personeelsfeest vindt u op deze website!

 

Kies een personeelsfeest locatie (Nederland en België)