Personeelsfeest in Ewijk

Een personeelsfeest in Ewijk organiseren is een uitstekend idee! Helemaal natuurlijk als uw bedrijf in Ewijk of omgeving gevestigd is, maar ook voor een personeelsfeest van bedrijven uit andere regio's is Ewijk een goede plek. Het doel van een personeelsfeest is het teamgevoel te versterken tijdens een informeel en prettig samenzijn met de collega's. Het dagelijkse patroon wordt tijdens een personeelsfeest doorbroken met een stukje gezelligheid en plezier. Zoals gezegd leent Ewijk zich daar uitstekend voor, zeker wanneer het weer meezit. Het aantal mogelijke activiteiten in Ewijk is legio. Van een eenvoudige wandeltocht tot een GPS speurtocht, rollerskaten in het park of een rondleiding door historisch Ewijk. Maar ook voor een personeelsfeest dat binnen moet plaatsvinden zijn er voldoende mogelijkheden in Ewijk, van een bezoek aan één van de vele musea tot lasergames. Maar ja, de allerleukste activiteit voor een  personeelsfeest in Ewijk is natuurlijk een moorddiner of één van de andere dinerspellen op onze website.

 

 

 

 

Voorbeelden van een personeelsfeest in Ewijk:


Miss Murder Moordspel in Ewijk

Je wilt een personeelsfeest in Ewijk organiseren? Denk dan eens aan Miss Murder Moordspel in combinatie met een dineren bijvoorbeeld Slot Doddendael. Dit spannende maar vooral ook komische moordspel speelt zich af op het tropische Coco Island. Wie vermoordde daar Miss Mexico en Miss Venezuela? Probeer dat tijdens dit moordspel te ontdekken. Acteren, rechercheren én dineren tegelijk, want tussen de spelronden door wordt een heerlijk diner geserveerd. Een originele en betaalbare activiteit voor jouw personeelsfeest in Ewijk is moeilijk te vinden? Welnee, reserveer jouw personeelsfeest met Miss Murder Moordspel als invulling in Ewijk gewoon hier op Dinerspel.nl. Onder andere te boeken in uw eigen locatie.


Meer informatie over dit spel

Moordvlucht Moordspel in Ewijk

Jouw personeelsfeest in Ewijk moet zowel origineel als betaalbaar zijn? Dan is Moordvlucht Moordspel in Ewijk wat jij zoekt!

Geniet van deze hilarische moordklucht tijdens een diner of lunch. Dit wordt zeker een personeelsfeest in Ewijk van hoog niveau, want Moordvlucht speelt zich af aan boord van een Boeing.

Neem één van de rollen aan en probeer de moord op Captain Dick van Bill te ontrafelen. Het meest entertainende etentje in Ewijk is ook nog eens verrasend betaalbaar. Verras je gasten dus met een personeelsfeest in Ewijk. Met Moordvlucht Moordspel is jouw personeelsfeest in Ewijk snel gerorganiseerd, onder andere in Slot Doddendael. Welkom aan boord!

In Ewijk is nu ook een versie zonder spelbegeleiding beschikbaar. In plaats daarvan speel je op jouw personeelsfeest het spel gemakkelijk zelf met behulp van een online e-presentatie. Eenvoudig, goedkoper en leuk om te doen!


Meer informatie over dit spel

Flight Murder Mystery Game in Ewijk

Een leuke Engelstalige activiteit voor een personeelsfeest in Ewijk is niet zomaar gevonden. Toch? Echt wel! Flight Murder Mystery Game is beslist de meest originele en verrassende Engelstalige invulling voor een personeelsfeest in Ewijk. Speciaal voor internationale groepen met Engels als voertaal en nog betaalbaar ook! Barstensvol humor en spanning en in combinatie met diner. Flight Murder Mystery Game als personeelsfeest in bijvoorbeeld Slot Doddendael is dus echt een goede keuze als jouw personeelsfeest in Ewijk een knaller moet worden!

Nu ook met online e-presentatie. Leid tijdens het volgende personeelsfeest in Ewijk het spel gemakkelijk zelf. Leuk om te doen en een stuk goedkoper!


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz Meen Je Dat Nou in Ewijk

Organiseer nu een zeer toepasselijk personeelsfeest in Ewijk. Kies voor één van onze aangesloten restaurants of boek zelf een locatie en beleef Personality Quiz Meen Je Dat Nou?! Een bijzonder interactief, verbindend en ontroerend spel dat helemaal in deze tijd past. Hoe goed ken jij jouw naasten? En belangrijker nog, hoe goed kennen zij jou?

Ontdek het op uiterst entertainende wijze tijdens jouw volgende personeelsfeest in Ewijk. Probeer de anoniem gegeven reacties op vragen, stellingen en dilemma's aan de juiste persoon te linken. Zo’n verrassend, verhelderend en intens gezellig personeelsfeest in Ewijk beleefde je nog nooit! Al vanaf 15 tot wel 100 personen te spelen voor een vriendenprijsje.


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz Food & Fun in Ewijk

Een kookworkshop in Ewijk boeken, is een goed idee, maar Dinerquiz Food&Fun is een nog véél leukere invulling voor een personeelsfeest in Ewijk. U mag tijdens uw personeelsfeest bij dit dinerspel in Ewijk fijn kliederen en klodderen met diverse ingrediënten, maar ook creatief en zelfs muzikaal bezig zijn met eten en drinken. Zo vermakelijk én smakelijk was uw personeelsfeest nog nooit! Dinerquiz Food&Fun is beslist het leukste en best geprijsde alternatief voor een kookworkshop. Met dit dinerspel smaakt uw personeelsfeest in Ewijk zeker naar meer!


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz The Code in Ewijk

De leukste en meest betaalbare invulling voor een personeelsfeest in Ewijk is beslist Dinerquiz The Code. Speel met collega's, vrienden of familie deze entertainende en komische dinerquiz in Ewijk, probeer de code van de mysterieuze box te kraken en ontdek de verrassende inhoud! Spannend, interactief,  komisch en met knallende finale! The Code is er ook in een Engelstalige versie, dus geschikt voor internationale groepen!


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz Hollandse Helden in Ewijk

Een personeelsfeest in Ewijk organiseren, maar dan wel met een Hollands tintje? Denkt u dan eens aan Dinerquiz Hollandse Helden. Met een maffe muts op gaan de teams strijden. Wie weet het meest over de Hollandse showbizz, sport, politiek en geschiedenis? Quotes, feiten, roddels, alles over de meest uiteenlopende Hollandse Helden komt voorbij! Ook imitatietalent en zangvogeltjes krijgen een moment in de spotlights. Een origineel en lekker Hollands uitje is zo gevonden. Een personeelsfeest met Hollandse Helden boekt u gemakkelijk en snel via Dinerspel.nl. Onder andere te reserveren in Slot Doddendael.


Meer informatie over dit spel

Moordspel De Koudgemaakte Kok in Ewijk

Tijdens jouw personeelsfeest in Ewijk kun je nu zelf speuren en rechercheren in een spannende maar vooral komische detective. Webshop Moordspel "De Koudgemaakte Kok" is daar speciaal voor gemaakt. Bij dit moordspel is spelbegeleiding niet nodig. Alle spelinstructies staan in de spelboekjes en het gehele spel wijst zichzelf.

Zelf een personeelsfeest in Ewijk organiseren?

De Koudgemaakte Kok is ons nieuwe moordspel voor thuis, op het werk of elke andere gewenste locatie. Een voordelig moordspel voor bijzondere gelegenheden in Ewijk zoals bijvoorbeeld een familiediner, bedrijfsfeestje een dinnerparty met vrienden. Ook heel geschikt als originele activiteit voor de feestdagen. Dit moordspel is dus op vele manieren inzetbaar.


Meer informatie over dit spel

Moordspel De Onfortuinlijke Bankier in Ewijk

Tijdens jouw personeelsfeest in Ewijk kan je nu zelf de speurneus uithangen in een spannende maar vooral komische detective. Webshop Moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" is daar speciaal voor gemaakt. Bij dit moordspel is spelbegeleiding niet nodig want de leider van het moordonderzoek is... het slachtoffer zelf! Alle spelinstructies staan in de spelboekjes en het gehele spel wijst zichzelf.

Zelf een personeelsfeest in Ewijk organiseren?

De Onfortuinlijke Bankier is het leukste en goedkoopste moordspel voor thuis, op het werk of welke locatie dan ook. Een betaalbaar idee voor bijzondere gelegenheden in Ewijk zoals bijvoorbeeld een familiediner, bedrijfsfeestje een dinnerparty met vrienden. Ook heel geschikt als originele activiteit voor de feestdagen. Dit moordspel is dus op vele manieren inzetbaar. Een personeelsfeest in Ewijk organiseren, is hiermee een stuk eenvoudiger geworden! Naast de Nederlandse zijn er ook een Engelse en Vlaamse versie beschikbaar in onze webshop. Mét uitgebreide lijst aanvullende spel-, eet en muziektips en zelfs bijpassende (optionele) recepten van een echte cuisinier!


Meer informatie over dit spel

Into The Box - Kluiskraakquiz in Ewijk

Into The Box is een verrassende invulling voor jouw personeelsfeest in Ewijk. Speel dit spannende teamspel met diner, lunch of hapjes. Voor grote en kleine gezelschappen. Een origineel en vriendelijk geprijsd personeelsfeest in Ewijk vier je dus met Into The Box van Dinerspel.nl!


Meer informatie over dit spel

Mystery Quiz Back To School in Ewijk

Vier het leukste, grappigste én meest leerzame personeelsfeest in Ewijk met Mystery Quiz "Back To School - Het Geheim Van Juffrouw Polly". In een mysterieuze brief schrijft Juffrouw Polly dat ze tijdens haar leven een vreselijk geheim had. Jouw volgende personeelsfeest in Ewijk kun je door vier ludieke proefwerken te maken ontdekken wat Juffrouw Polly al die tijd verborgen hield. De beste leerlingen krijgen de meest duidelijke tips en aanwijzingen. Alle klasgenoten steken deze Mystery Quiz in Ewijk hun vinger op, moeten in de hoek staan, strafregels maken of krijgen een sticker in hun schrift. En natuurlijk is het apenkooien na afloop! Uitdagend, nostalgisch én eigentijds maar vooral heel amusant. Hoeveel heb jíj onthouden van school? Ook geschikt voor een personeelsfeest in Ewijk met eventueel kinderen vanaf 10 jaar, senioren en alles daartussen! Welke generatie zal het er het beste vanaf brengen?


Meer informatie over dit spel

 

De plaats Ewijk

Ewijk is een plaats en maakt deel uit van de gemeente Beuningen. Tot 1 juli 1980 was Ewijk een zelfstandige gemeente,  bestaand uit de dorpen Ewijk en Winssen. Het dorp ligt ten westen van Beuningen en ten zuiden van de Waal. Ten westen en ten zuiden van Ewijk liggen respectievelijk de snelwegen A50 en A73. Knooppunt Ewijk, waar de A73 aansluit op de A50 is genoemd naar het dorp. De A50 steekt hier ook de rivier de Waal over.