Vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest is de laatste mogelijkheid om nog één keer als vrijgezel uit je dak te gaan. Is het aan jou de eer om een vrijgezellenfeest te organiseren? Dat is niet eenvoudig. Vind maar eens iets dat geschikt is voor iedereen en het liefst ook nog eens binnen ieders budget valt. Gelukkig hebben wij een paar leuke ideeën voor je die zullen helpen.

Een vrijgezellenfeest met een dinerspel

Een dinerspel is een spel dat tijdens een diner (of lunch, high tea) wordt gespeeld in een restaurant. De spellen vinden altijd plaats in een aparte dinerruimte en worden begeleid door onze vakkundige en gezellige spelbegeleiders. Vanaf 15 personen kun je een dinerspel met begeleiding ook in een eigen locatie organiseren. Een vrijgezellenfeest met een dinerspel inclusief begeleiding is te reserveren vanaf 8 personen in heel Nederland en België.

Een doe-het-zelf moordspel als vrijgezellenfeest

Ons doe-het-zelf moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" is een uiterst betaalbaar vrijgezellenfeest dat je thuis of in een zelf gevonden restaurant kunt spelen. Dit grappige moordspel is al te spelen van 2 t/m 100 personen en wijst zich helemaal zelf. Zonder voorbereiding organiseert u hiermee een origineel en spannend vrijgezellenfeest. De spelboekjes zijn te bestellen in onze webshop.

Een vrijgezellenfeest met Into The Box - Kluiskraak Quiz

Er staat een afgesloten BOX op tafel! Je verdeelt de vrijgezellenfeest groep in twee teams en u krijgt vervolgens 2 uur de tijd om de code te kraken. Alle deelnemers ontvangen een mooi vormgegeven spelboekje met vragen en opdrachten. Deze leveren allemaal een cijfer op die een code vormen. Maar is de code van jouw team de juiste? Bestel Into The Box in onze webshop voor jullie vrijgezellenfeest en ontdek of jullie team de code heeft gekraakt. Dit spel is geschikt vanaf 4 personen tot 250 personen.

Een vrijgezellenfeest in een restaurant

Onze doe-het-zelf spellen kunnen behalve bij iemand thuis ook prima worden gespeeld in een restaurant tijdens een heerlijk diner, een High Tea of met hapjes. Je kunt kiezen voor een gezellig restaurant bij jou in de buurt, maar het is ook mogelijk om in één van onze vaste locaties één van onze spellen te spelen. Op onze website vind je verschillende mogelijkheden. Je kunt met één van onze spellen een vrijgezellenfeestje dus eigenlijk overal organiseren.

 

Vrijgezellenfeest artikelen

 

Kies een plaats en bekijk de arrangementen