Een vrijgezellenfeest organiseren?

Moordvlucht Moordspel

Als uw vrijgezellenfeest zowel origineel als betaalbaar moet zijn, is Moordvlucht Moordspel absoluut de leukste invulling voor een spannend en komisch uitje. Geniet tijdens van deze hilarische moordklucht in combinatie met een verrukkelijk diner of chique High Tea! Alles van hoog niveau want Moordvlucht speelt zich af aan boord van een Boeing 747. Kom in de dynamische sfeer van de luchtvaart, kruip in de huid van één van de markante passagiers of crewleden en probeer uit te vogelen wie Captain Van Bill op 10 kilometer hoogte vergiftigde. Interactief entertainment gecombineerd met de gezelligheid van een etentje voor een verrassend lage prijs? Een vrijgezellenfeest leuker dan dit bestaat niet! Wij heten u van harte welkom aan boord!


Meer informatie

Moordspel De Ongenode Gast

Geniet tijdens dit vrijgezellenfeest van deze hilarische moordsoap die kan worden gecombineerd met een heerlijk diner, uitgebreide lunch of chique High Tea! Wie vermoordde Tante Jopie? Dat is de centrale vraag bij Moordspel “De Ongenode Gast”. Een interactief en vermakelijk moordspel. Geschikt voor een personeelsfeestje, teambuilding, vrijgezellenparty en familiefeesten. Te reserveren van 8 tot 250 personen. Kruip in de rol van één van de markante personages en probeer uit te vinden wie Tante Jopie voorgoed het zwijgen oplegde. Een Nederlands/Vlaamse productie, te reserveren in tientallen sfeervolle bij Dinerspel.nl aangesloten restaurants of vanaf 15 personen in een locatie van eigen keuze. Een leuker vrijgezellenfeest voor een verrassend lage prijs zult u niet snel vinden!


Meer informatie

Miss Murder Moordspel

Een vrijgezellenfeest organiseren? Dan is Miss Murder Moordspel in combinatie met een diner een goede keuze. Dit spannende maar vooral komische moordspel speelt zich af op het tropische Coco Island. Wie vermoordde Miss Mexico en Miss Venezuela? Ga tijdens uw vrijgezellenfeest samen met collega's, vrienden of familie op zoek naar de dader. Ondertussen verzorgen de keuken en bediening een voortreffelijk diner. Acteren, rechercheren én dineren tegelijk dus. Is een originele maar ook betaalbare manier van feestvieren moeilijk te vinden? Welnee, een vrijgezellenfeest met Miss Murder Moordspel als activiteit reserveert u gemakkelijk en snel op Dinerspel.nl.


Meer informatie

Food & Fun Culi Spel

Een kookworkshop als activiteit voor een vrijgezellenfeest is een goed idee, maar Food&Fun Culi Spel is een nog véél leukere invulling voor een vrijgezellenfeest. Tijdens dit dinerspel kunt u heerlijk kliederen en klodderen met de meest uiteenlopende ingrediënten, maar ook creatief en zelfs muzikaal aan de slag met eten en drinken. Zo smakelijk én vermakelijk was uw vrijgezellenfeest nog nooit! Food&Fun Culi Spel is beslist het leukste en best geprijsde alternatief voor een kookworkshop. Met dit dinerspel als activiteit smaakt uw  vrijgezellenfeest  zeker naar meer!


Meer informatie

Hollandse Helden Spel

Een vrijgezellenfeest organiseren met een Hollands tintje? Denk dan eens aan Hollandse Helden dinerspel. Met een maffe muts op gaan de teams de strijd aan. Wie weet het meest over de Hollandse showbizz, sport, politiek en geschiedenis? Quotes, feiten, roddels, alles over de meest uiteenlopende Hollandse Helden komt voorbij! En ook imitatietalent en zangvogeltjes krijgen een kans. Een origineel en typisch Hollands uitje is zo gevonden. Een vrijgezellenfeest met Hollandse Helden boekt u gemakkelijk en snel via deze website.


Meer informatie

Flight Murder Mystery Game

Flight Murder Mystery Game is dé ideale Engelstalige invulling voor internationale groepen die een vrijgezellenfeest op een bijzondere manier willen vieren. Interactief, amusant en betaalbaar, zo'n vrijgezellenfeest beleefden u en uw gezelschap nog nooit! Alle spelers kunnen zich desgewenst uitdossen in de stijl van één van de kleurrijke karakters, wat alleen nog maar meer hilariteit en sfeer aan uw vrijgezellenfeest toevoegt. Tussen de spelronden door wordt er ook nog een heerlijk diner geserveerd. Een vrijgezellenfeest met Flight Murder Mystery Game als activiteit is dus altijd jolly good!


Meer informatie

Into The Box - Kluiskraakquiz

Into The Box is beslist de meest verrassende invulling voor uw vrijgezellenfeest. Dit spannende en amusante spel kan bijvoorbeeld in de middag worden gespeeld in combinatie met een lunch of hapjes. Of speel Into The Box als avondactiviteit met aansluitend een heerlijk diner. Into The Box staat gelijk aan een betaalbaar en origineel vrijgezellenfeest en is geschikt voor de meest uiteenlopende gezelschappen en voor kleine en grote groepen.


Meer informatie

Doe-het-zelf moordspel De Onfortuinlijke Bankier

Speur tijdens uw vrijgezellenfeest zelf in een spannende én komische detective. Bij dit moordspel is spelbegeleiding niet benodigd want het moordonderzoek staat onder leiding van... het slachtoffer zelf! De spelinstructies vindt u in de spelboekjes en alles wijst zichzelf.

Organiseer eenvoudig uw vrijgezellenfeest!

Moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" is beslist het leukste en goedkoopste moordspel voor thuis, op het werk of welke locatie dan ook. Een betaalbaar idee voor bijzondere gelegenheden: familiediner, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een dinnerparty met vrienden. Ook heel geschikt als verrassende activiteit voor de feestdagen. Een vrijgezellenfeest organiseren, is met dit moordspel ineens een stuk eenvoudiger geworden! Zowel een Nederlandse als Vlaamse versie beschikbaar in onze webshop.


Meer informatie


 

Vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest is de laatste mogelijkheid om nog één keer als vrijgezel uit je dak te gaan. En dit is een heel oude traditie. Die functie hebben vrijgezellenfeesten op dit moment allang niet meer. Vandaag de dag is een vrijgezellenfeest meer een soort voorproefje op het huwelijksfeest. Maar dan zonder ooms en tantes en andere ouwe knarren die wel uitgenodigd móesten worden. Een vrijgezellenfeest draait tegenwoordig vooral om actie en de fun. In een ongedwongen sfeer een een leuke tijd hebben met elkaar. En heerlijk eten en drinken natuurlijk. Maar het moet wel betaalbaar blijven.

Vrijgezellenfeest met een dinerspel

Een vrijgezellenfeest organiseren? Dan moeten er keuzes worden gemaakt. Vind maar eens een groepsactiviteit die iedereen leuk vindt én die ook nog eens niet te duur is. Gelukkig bieden onze dinerspellen een verrassend originele en vriendelijk geprijsde oplossing. Interactief, zeer humoristisch en volledig verzorgd. Met verschillende dinerspellen zoals een moordspel, Hollandspel of een culinair spel is er voor elk vrijgezellenfeest wel een geschikt thema te vinden. Dinerspel.nl biedt arrangementen in bijna alle provincies, voor elk budget en kleine en grote groepen. Dinerspellen kunnen zowel in de middag als in de avond geboekt worden en zijn dus ook heel goed te combineren met een andere groepsactiviteit. Zo maakt Dinerspel.nl het vinden va een origineel vrijgezellenfeest wel een stuk eenvoudiger!

Vrijgezellenfeest artikelen