Een vrijgezellenfeest organiseren?

Moordspel De Ongenode Gast

Geniet tijdens jouw vrijgezellenfeest van deze hilarische moordsoap in combinatie met diner of lunch!

Wie vermoordde Tante Jopie? Dat is de centrale vraag bij het interactieve en entertainende Moordspel “De Ongenode Gast”. Een originele invulling personeelsfeestjes, teambuildings, vrijgezellenparties of familiefeesten, klein of groot.

Kruip zelf in de rol van één van de markante personages en probeer uit te vinden wie Tante Jopie voorgoed het zwijgen oplegde. Een Nederlands/Vlaamse productie, te reserveren in tientallen sfeervolle bij Dinerspel.nl aangesloten restaurants. Of speel Moordspel "De Ongenode Gast" in een zelf geboekte horeca- of eigen locatie.  Een leuker en beter geprijsd vrijgezellenfeest zul je niet snel vinden!

Ook met online e-presentatie beschikbaar, dus zelf begeleiden. Ideaal voor een vrijgezellenfeest met een kleine groep of beperkt budget óf als je zelfstandig een moordspel wilt organiseren. Flink voordeliger dan de gepresenteerde versie en met een beetje voorbereiding ook zeer vermakelijk! Bestel de versie met online e-presentatie in onze webshop. De inloggegevens ontvang je per mail en de spelboekjes thuis per post. Met duidelijke instructies en ondersteuning van Dinerspel.nl.


Meer informatie

Miss Murder Moordspel

Moordspel met spelbegeleiding - Een vrijgezellenfeest organiseren? Dan is Miss Murder Moordspel in combinatie met een diner een goede keuze. Dit spannende maar vooral komische moordspel speelt zich af op het tropische Coco Island. Wie vermoordde Miss Mexico en Miss Venezuela? Ga tijdens jouw vrijgezellenfeest samen met collega's, vrienden of familie op zoek naar de dader. Ondertussen verzorgen de keuken en bediening een voortreffelijk diner. Acteren, rechercheren én dineren tegelijk dus. Is een originele maar ook betaalbare manier van feestvieren moeilijk te vinden? Welnee, een vrijgezellenfeest met Miss Murder Moordspel als activiteit reserveer je gemakkelijk en snel op Dinerspel.nl.


Meer informatie

Moordvlucht Moordspel

Moordspel met spelbegeleiding of online e-presentatie - Als jouw vrijgezellenfeest zowel origineel als betaalbaar moet zijn, is Moordvlucht Moordspel beslist de leukste invulling. Ervaar deze hilarische moordklucht jouw volgende vrijgezellenfeest met diner of lunch. Alles van hoog niveau want Moordvlucht speelt zich af aan boord van een Boeing 737.

Dompel je onder in de sfeer van de luchtvaart, kruip in de huid van één van de personages en probeer uit te vogelen wie Captain van Bill op 10 kilometer hoogte vergiftigde. Een vrijgezellenfeest leuker dan dit bestaat niet. Welkom aan boord!

Ook beschikbaar zonder spelbegeleiding. Leid het moordspel eenvoudig zelf met behulp van een online e-presentatie. Leuk om te doen en heel voordelig!

 

 


Meer informatie

Flight Murder Mystery Game

Flight Murder Mystery Game met begeleiding of online e-presentatie - Perfect Engelstalig entertainment voor internationale groepen die hun vrijgezellenfeest op een unieke manier willen vieren. Zo interactief, amusant en betaalbaar was jullie vrijgezellenfeest nog nooit! Spelers kunnen zich verkleden in de stijl van één van de kleurrijke personages, wat nog meer hilariteit en sfeer toevoegt aan jouw vrijgezellenfeest. Tussen de spelrondes door genieten jullie van een diner. Een vrijgezellenfeest organiseren met Flight Murder Mystery Game als activiteit is dus altijd een goed idee.

Nu ook met online e-presentatie. Tijdens het volgende vrijgezellenfeest kun je het spel ook eenvoudig zelf begeleiden. Leuk om te doen en een stuk goedkoper!

 

 

 


Meer informatie

Dinerquiz Meen Je Dat Nou

Organiseer nu een toepasselijk vrijgezellenfeest in de bij Dinerspel.nl aangesloten restaurants of jouw zelf geboekte locatie met Personality Quiz Meen Je Dat Nou?! Een bijzonder interactief, verbindend en ontroerend spel dat helemaal in deze tijd past.

Hoe goed ken jij jouw naasten? En belangrijker nog, hoe goed kennen zij jou? Ontdek het op uiterst entertainende wijze tijdens jouw volgende vrijgezellenfeest. Probeer de anoniem gegeven reacties op vragen, stellingen en dilemma's aan de juiste spelers te linken. Met roulerende teams, dus maximale interactie. Zo’n verrassend, verbroederend en intens gezellig vrijgezellenfeest beleefde je nog nooit! Al vanaf 15 tot wel 100 personen te spelen en verrassend voordelig.


Meer informatie

Dinerquiz Food & Fun

Een kookworkshop als activiteit voor een vrijgezellenfeest is een goed idee, maar Dinerquiz Food&Fun is een nog véél leukere invulling voor een vrijgezellenfeest. Tijdens dit dinerspel kunt u heerlijk kliederen en klodderen met de meest uiteenlopende ingrediënten, maar ook creatief en zelfs muzikaal aan de slag met eten en drinken. Zo smakelijk én vermakelijk was uw vrijgezellenfeest nog nooit! Dinerquiz Food&Fun is beslist het leukste en best geprijsde alternatief voor een kookworkshop. Met dit dinerspel als activiteit smaakt uw  vrijgezellenfeest  zeker naar meer!


Meer informatie

Dinerquiz The Code

Dinerquiz The Code is de leukste en meest betaalbare invulling voor het komende vrijgezellenfeest. Speel in teams deze spannende en komische dinerquiz, probeer de code van de geheimzinnige box te kraken en ontdek welke beloning er in zit. Met knallende finale!

Zo'n verrassend en entertainend vrijgezellenfeest beleefden jij en je collega's, vrienden of familie nog nooit! Dinerquiz The Code is er ook in een Engelstalige versie dus geschikt voor internationale groepen.


Meer informatie

Dinerquiz Hollandse Helden

Een vrijgezellenfeest organiseren met een Hollands tintje? Denk dan eens aan Dinerquiz Hollandse Helden. Met een maffe muts op gaan de teams de strijd aan. Wie weet het meest over de Hollandse showbizz, sport, politiek en geschiedenis? Quotes, feiten, roddels, alles over de meest uiteenlopende Hollandse Helden komt voorbij! En ook imitatietalent en zangvogeltjes krijgen een kans. Een origineel en typisch Hollands uitje is zo gevonden. Een vrijgezellenfeest met Hollandse Helden boekt u gemakkelijk en snel via deze website.


Meer informatie

Moordspel De Koudgemaakte Kok

Webshop Moordspel - Speur tijdens jouw vrijgezellenfeest zelf in een spannende én komische detective. Bij Moordspel De Koudgemaakte Kok is spelbegeleiding niet benodigd. De spelinstructies vind je in de spelboekjes en alles wijst zichzelf.

Organiseer eenvoudig jouw vrijgezellenfeest!

Moordspel "De Koudgemaakte Kok" is ons nieuwe humoristische moordspel voor thuis, op het werk of welke locatie dan ook. Een betaalbaar idee voor bijzondere gelegenheden: familiediner, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een dinnerparty met vrienden. Een vrijgezellenfeest organiseren, is met dit moordspel ineens een stuk eenvoudiger geworden!


Meer informatie

Moordspel De Onfortuinlijke Bankier

Webshop Moordspel - Speur tijdens jouw vrijgezellenfeest zelf in een spannende én komische detective. Bij dit moordspel is spelbegeleiding niet benodigd want het moordonderzoek staat onder leiding van... het slachtoffer zelf! De spelinstructies vind je in de spelboekjes en alles wijst zichzelf.

Organiseer eenvoudig jouw vrijgezellenfeest!

Moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" is beslist het leukste en goedkoopste moordspel voor thuis, op het werk of welke locatie dan ook. Een betaalbaar idee voor bijzondere gelegenheden: familiediner, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een dinnerparty met vrienden. Ook heel geschikt als verrassende activiteit voor de feestdagen. Een vrijgezellenfeest organiseren, is met dit moordspel ineens een stuk eenvoudiger geworden! Er zijn een Nederlandse, Engelse en Vlaamse versie beschikbaar in onze webshop.


Meer informatie

Into The Box - Kluiskraakquiz

Into The Box is beslist de meest verrassende invulling voor jouw vrijgezellenfeest. Speel deze amusante kluiskraakquiz in combinatie met diner, lunch of hapjes. Into The Box staat gelijk aan een betaalbaar en origineel vrijgezellenfeest. Geschikt voor de meest uiteenlopende gezelschappen groot of klein.


Meer informatie

Mystery Quiz Back To School

Doe-het-zelf spel - Beleef jullie leukste, grappigste én meest leerzame vrijgezellenfeest met Mystery Quiz "Back To School - Het Geheim Van Juffrouw Polly". Juffrouw Polly laat een mysterieuze brief achter waarin staat dat ze tijdens haar leven een vreselijk geheim moest verbergen. Om te ontdekken wat dat was, moeten vier proefwerken gemaakt worden. Hoe hoger de behaalde cijfers, des te duidelijker de tips en aanwijzingen. Alle spelers steken tijdens jullie gezellige vrijgezellenfeest hun vinger op, staan in de hoek of maken strafregels. En natuurlijk gaan we apenkooien na afloop! Back to school indeed. Uitdagend, tikkeltje nostalgisch maar vooral heel amusant. Hoeveel weet jíj nog van school? Geschikt voor een vrijgezellenfeest waarbij eventueel kinderen vanaf 10 jaar, senioren en alles daartussen zit kunnen meedoen! Welke generatie zal het er het beste vanaf brengen?


Meer informatie


 

Vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest is de laatste mogelijkheid om nog één keer als vrijgezel uit je dak te gaan. Is het aan jou de eer om een vrijgezellenfeest te organiseren? Dat is niet eenvoudig. Vind maar eens iets dat geschikt is voor iedereen en het liefst ook nog eens binnen ieders budget valt. Gelukkig hebben wij een paar leuke ideeën voor je die zullen helpen.

Een vrijgezellenfeest met een dinerspel

Een dinerspel is een spel dat tijdens een diner (of lunch, high tea) wordt gespeeld in een restaurant. De spellen vinden altijd plaats in een aparte dinerruimte en worden begeleid door onze vakkundige en gezellige spelbegeleiders. Vanaf 15 personen kun je een dinerspel met begeleiding ook in een eigen locatie organiseren. Een vrijgezellenfeest met een dinerspel inclusief begeleiding is te reserveren vanaf 8 personen in heel Nederland en België.

Een doe-het-zelf moordspel als vrijgezellenfeest

Ons doe-het-zelf moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" is een uiterst betaalbaar vrijgezellenfeest dat je thuis of in een zelf gevonden restaurant kunt spelen. Dit grappige moordspel is al te spelen van 2 t/m 100 personen en wijst zich helemaal zelf. Zonder voorbereiding organiseert u hiermee een origineel en spannend vrijgezellenfeest. De spelboekjes zijn te bestellen in onze webshop.

Een vrijgezellenfeest met Into The Box - Kluiskraak Quiz

Er staat een afgesloten BOX op tafel! Je verdeelt de vrijgezellenfeest groep in twee teams en u krijgt vervolgens 2 uur de tijd om de code te kraken. Alle deelnemers ontvangen een mooi vormgegeven spelboekje met vragen en opdrachten. Deze leveren allemaal een cijfer op die een code vormen. Maar is de code van jouw team de juiste? Bestel Into The Box in onze webshop voor jullie vrijgezellenfeest en ontdek of jullie team de code heeft gekraakt. Dit spel is geschikt vanaf 4 personen tot 250 personen.

Een vrijgezellenfeest in een restaurant

Onze doe-het-zelf spellen kunnen behalve bij iemand thuis ook prima worden gespeeld in een restaurant tijdens een heerlijk diner, een High Tea of met hapjes. Je kunt kiezen voor een gezellig restaurant bij jou in de buurt, maar het is ook mogelijk om in één van onze vaste locaties één van onze spellen te spelen. Op onze website vind je verschillende mogelijkheden. Je kunt met één van onze spellen een vrijgezellenfeestje dus eigenlijk overal organiseren.

 

Vrijgezellenfeest artikelen

 

Kies een vrijgezellenfeest locatie (Nederland en België)