Drie soorten spellen:

  1. Spellen met spelbegeleiding - Voor groepen van 10 tot 200 personen
  2. Webshopspellen (zonder spelbegeleiding) - Voor groepen van 4 tot 100 personen
  3. Moordspel "De Ongenode Gast": zowel met als zonder spelbegeleiding mogelijk

1. Spellen met spelbegeleiding

Deze dinerspellen en -quizen worden gepresenteerd door onze eigen spelhosts. Dit gebeurt altijd in een eigen aparte ruimte en kan in sommige locaties al vanaf 10 personen. Vanaf 15 personen kun je een begeleid dinerspel ook in een zelf geboekte horecalocatie of andere openbare locatie boeken.

2. Webshop Dinerspel.nl: organiseer zelf een dinerspel!

Organiseer een dinnerparty in je eigen huiskamer of bijvoorbeeld de bedrijfskantine! Verras collega´s, familie of vrienden met een ludiek Moordspel, een Mystery Quiz of onze Kluiskraakquiz Into The Box. Gemakkelijk te bestellen in onze webshop. Voor weinig!

3. Moordspel De Ongenode Gast: zowel met als zonder spelbegeleiding

Het is nu ook mogelijk om Moordspel De Ongenode Gast zonder spelbegeleiding te spelen. Je bedient hierbij een online e-presentatie en kan zelf gewoon meespelen. Alles wijst zichzelf en het spel is inhoudelijk gelijk aan het spel met spelbegeleiding. Buitengewoon vermakelijk en een stuk voordeliger. Met duidelijke instructies en ondersteuning van Dinerspel.nl.

Een uitkomst voor kleinere groepen of als je met een beperkt budget toch een volwaardig moorddiner wil organiseren. Groepen met meer dan 20 personen adviseren we om wel te kiezen voor spelbegeleiding van Dinerspel.nl. Tenzij je eigenwijs genoeg bent om te zeggen: 'Dat kan ik ook wel.' In alle gevallen geven wij directe ondersteuning. Bel of mail gerust om te overleggen!

 

Dinerquiz Meen Je Dat Nou

Personality Quiz met spelbegeleiding - Groepen van 12 tot 100 personen. Te spelen in één van de bij Dinerspel.nl aangesloten restaurants. Gecombineerd met diner, lunch of hapjes.

Verrassend vraag- en antwoordspel waarbij de spelers anoniem reageren op uiteenlopende vragen, stellingen en dilemma's. Link de gegeven reacties aan de juiste spelers en ontdek hoe goed jij je collega’s, vrienden of familie kent en kunt inschatten. En zij jou natuurlijk!


Meer informatie over dit spel

Moordspel De Ongenode Gast

Moordspel met of zonder spelbegeleiding – Voor grote én kleine groepen. Te reserveren in talloze bij Dinerspel.nl aangesloten restaurants of in een door jou zelf geboekte horecalocatie. Gepresenteerd door spelhost of zelf te begeleiden met online e-presentatie.

Wie vermoordde Tante Jopie? Dat is de vraag waar het om draait bij Moordspel “De Ongenode Gast”. Kruip zelf in de huid van één van de markante personages en ontmasker Tante Jopie's moordenaar!

 


Meer informatie over dit spel

Moordvlucht Moordspel

Moordspel met spelbegeleiding - Groepen van 10 tot 250 personen. Speel Moordvlucht in één van de vele aangesloten restaurants in Nederland en Vlaanderen of vanaf 15 personen in een zelf geboekte horecalocatie.

Deze hilarische en tikkeltje foute moordsoap speelt zich af aan boord van een jumbojet. Kom aan boord bij Captain Dick van Bill en zijn crew, kruip in de huid van één van de markante personages en los op tien kilometer hoogte een dubbele moord op!


Meer informatie over dit spel

Miss Murder Moordspel

Moordspel met spelbegeleiding - Groepen van 15 tot 250 personen. Je speelt Miss Murder in een aparte ruimte in één van onze aangesloten restaurants in Nederland of Vlaanderen.  Vanaf 15 personen ook te reserveren in een zelf geboekte locatie.

Miss Murder Moordspel speelt zich af in een sfeer van uiterlijke schijn, rijkdom en leugens. Kruip in de huid van één van de komische personages en probeer de dader te ontmaskeren!


Meer informatie over dit spel

Flight Murder Mystery Game

Dinnergame with gamehost - From 10 up to 250 players. While playing, enjoy dinner or lunch in one of our restaurants in the Netherlands or Belgium. Up from 15 persons also possible in you own favourite restaurant.

Step into the shoes of one of the colourfull characters and try to solve not one, but two murders at high altitude. English spoken and presented.

Attention! Flight Murder is our Dutch "Moordvlucht Moordspel" translated in English and contains some pretty spicy Dutch humour.


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz The Code

Dinerquiz met spelbegeleiding - Groepen van 12 tot 250 personen. Arrangementen in tientallen restaurants in Nederland en België en vanaf 15 personen ook te spelen in een door jou zelf geboekt restaurant. Engelstalige versie beschikbaar voor internationale groepen.

Geen escaperoom maar een interactief "inscape-spel"! Centraal staat de mysterieuze box met combinatieslot. Weet jouw team aan de hand van de spannende en komische vragen en opdrachten de code te kraken ?


Meer informatie over dit spel

Moordspel De Onfortuinlijke Bankier

Webshop moordspel - Groepen van 4 tot 100 personen. Speel zelf Moordspel "de Onfortuinlijke Bankier" thuis, op het werk of in een horecalocatie.

Met "De Onfortuinlijke Bankier" organiseer je gemakkelijk zelf een volwaardig moordspel. De spelboekjes bestel je in onze webshop. Beschikbaar in Nederlandse, Vlaamse of Engelse versie.


Meer informatie over dit spel

Moordspel De Koudgemaakte Kok

Webshop moordspel -  Groepen van 4 tot 100 personen. Moordspel zonder spelbegeleiding voor thuis, op het werk of in een horecalocatie. Met aanvullend audioscript en toepasselijke recepten.

Organiseer zelf gemakkelijk een volwaardig en smakelijk Moordspel met “De Koudgemaakte Kok”. De geïllustreerde spelboekjes bestel je in onze webshop. Met duidelijke instructie. Leuk om te doen en verrassend goedkoop!


Meer informatie over dit spel

Into The Box - Kluiskraakquiz

Webshop spel - Groepen van 4 tot 250 personen. Geen spelbegeleiding nodig. Bestel Into The Box in onze webshop en speel het spel thuis of waar je maar wilt.

Er staat een gesloten box op tafel. Welk team kraakt de code als eerste en wat zit er in de box?


Meer informatie over dit spel

Mystery Quiz Back To School

Webshop Mystery Quiz - Groepen van 4 tot 100 personen. Geen spelbegeleiding aanwezig. Dit spel is gewoon thuis te spelen of bijvoorbeeld in een restaurant of eigen locatie. Hoeveel weet jij nog van school? Genoeg om juffrouw Polly's geheim te ontdekken? Of worden het strafregels? Het leukste, grappigste én meest leerzame familiefeest, teamuitje of vrijgezellenfeest vier je met Mystery Quiz "Het Geheim Van Juffrouw Polly".  De spelboekjes bestel je in onze webshop. Prijs €4,95 per spelboekje/speler.


Meer informatie over dit spel