Moordspel De Ongenode Gast

Moordspel met spelbegeleiding of met online e-presentatieWie vermoordde Tante Jopie? Dat is de grote vraag in Moordspel "De Ongenode Gast". Kruip zelf in de huid van één van de markante personages en ontmasker Tante Jopie's moordenaar!

Mogelijk in diverse restaurants in Nederland en België.


Meer informatie over dit spel

Moordvlucht Moordspel

Moordspel met spelbegeleiding of online e-presentatie - Stap aan boord bij Captain Dick van Bill en zijn crew, vertolk de rol van één van de markante personages en los op tien kilometer hoogte een moord op!

Mogelijk in diverse restaurants in Nederland en België.


Meer informatie over dit spel

Flight Murder Mystery Game

Dinner game with or without game host - A double murder on board of the plane! In the hope of solving this mystery, detective novelist Miss Marbles starts interrogating all passengers. You won’t believe what surfaces next! ‘Flight Murder’ is definitely Europe’s most fun English spoken Murder Mystery Game.

Available in various restaurants in the Netherlands and Belgium.


Meer informatie over dit spel

Murder Mystery Game The Uninvited Guest

Murder Mystery Game with game host or online e-presention - Who murdered Antie Jo? That's the big question in Murder Mystery Game "The Uninvited Guest".  Step into the shoes of one of the extravagant characters and unmask Auntie Jo's murderer!

Available in various venues throughout the Netherlands and Belgium.


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz Meen Je Dat Nou

Dinerquiz met spelbegeleiding - Personality quiz waarbij de spelers anoniem reageren op uiteenlopende vragen, stellingen en dilemma's. Link de gegeven reacties aan de juiste spelers en ontdek hoe goed jij je medespelers kent en kunt inschatten. En zij jou natuurlijk!  Ook mogelijk in het Engels.

Mogelijk in diverse restaurants in Nederland en België.


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz The Code

Dinerquiz met spelbegeleiding - Geen escape room maar een "inscape-spel"! Centraal staat de mysterieuze box met combinatieslot. Weet jouw team aan de hand van de spannende, interactieve en komische vragen en opdrachten de code te kraken ? Ook in het Engels beschikbaar.

Mogelijk in diverse restaurants in Nederland en België.


Meer informatie over dit spel

Moordspel De Koudgemaakte Kok

Webshop moordspel - Organiseer zelf gemakkelijk een smakelijk Moordspel met “De Koudgemaakte Kok”. De geïllustreerde spelboekjes bestel je in onze webshop. Met duidelijke instructie. Leuk om te doen en verrassend goedkoop!

Dit spel kan niet worden gereserveerd in onze vaste restaurants. Je koopt het spel in onze webshop en speelt spel thuis of in een eigen locatie.


Meer informatie over dit spel

Moordspel De Onfortuinlijke Bankier

Webshop moordspel - Met Moordspel “De Onfortuinlijke Bankier” organiseer je zelf gemakkelijk en vriendelijk geprijsd moordspel. De prachtig geïllustreerde spelboekjes bestel je in onze webshop. Beschikbaar in het Vlaams, Nederlands en Engels.

Dit spel kan helaas niet worden gereserveerd in één van onze vaste restaurants. Je bestelt het spel in onze webshop en speelt het thuis of in een eigen locatie.


Meer informatie over dit spel

Into The Box - Kluiskraakquiz

Webshop spel - Er staat een gesloten box op tafel. Welk team kraakt de code als eerste en wat zit er in de box?

Dit spel kan niet worden gereserveerd in één van onze vaste locaties. Je bestelt het spel in onze webshop en speelt het thuis of in een eigen locatie.


Meer informatie over dit spel

Mystery Quiz Back To School

Webshop Mystery Quiz - Hoeveel weet jij nog van school? Genoeg om juffrouw Polly's geheim te ontdekken? Of worden het strafregels?

Dit spel kan helaas niet worden gespeeld in één van onze vaste locaties. Je bestelt het spel in onze webshop en speelt het thuis of in een eigen locatie.


Meer informatie over dit spel

Drie soorten spellen:

  1. Moordspel in aangesloten restaurants - met spelhost of e-presentatie
  2. Dinerquizzen - altijd met spelhost van Dinerspel.nl
  3. Doe-het-zelf webshopspellen

1. Moordspel met driegangendiner in aparte restaurantzaal

Moordspellen met diner in onze aangesloten restaurants kan je reserveren met spelbegeleiding of met online e-presentatie. Minimale en maximale groepsgrootten kunnen per locatie variëren.

Spelbegeleiding door Dinerspel.nl:  Bij de versie met spelbegeleiding verzorgt en leidt een spelhost van Dinerspel.nl het moordspel volledig.

Zelf begeleiden d.m.v. online e-presentatie:  De versie zonder spelhost van Dinerspel.nl begeleid je zelf m.b.v. een online e-presentatie. Dit is aanzienlijk goedkoper, ruim beschikbaar, leuk om te doen en in sommige restaurants zelfs al mogelijk voor groepen vanaf acht personen.

Deze moordspellen zijn ook te reserveren in een zelf geboekte horecalocatie of andere openbare locatie.

2. Dinerquizzen

De dinerquizzen "Meen Je Dat Nou?!" en "The Code" zijn te reserveren in een groot aantal restaurants in Nederland en België. Deze spellen worden altijd begeleid en gepresenteerd door spelhosts van Dinerspel.nl. Het minimum aantal voor deze quizzen is in de meeste restaurants 15 deelnemers.


3. Webshop Dinerspel.nl: organiseer zelf een dinerspel!

Organiseer een dinnerparty in je eigen huiskamer of bijvoorbeeld de bedrijfskantine! Verras collega´s, familie of vrienden met een ludiek Moordspel, een Mystery Quiz of onze Kluiskraakquiz Into The Box. Gemakkelijk te bestellen in onze webshop. Voor weinig! Een aantal spellen is al mogelijk vanaf vier personen. Helaas kun je deze spellen niet reserveren in onze aangesloten restaurants.

 

 

Kies een plaats en bekijk de arrangementen