Dinerspellen met spelbegeleiding

Het grootste gedeelte van onze spellen wordt begeleid door spelbegeleiding van Dinerspel.nl. Deze spellen kunnen in de meeste locaties al vanaf 8 personen worden gespeeld. De spellen met begeleiding speelt u altijd in uw eigen aparte dinerruimte, dus zonder andere gasten van het betreffende restaurant. Dit is bij de menuprijs inbegrepen. Omdat niet alle locaties een aparte ruimte voor 8 personen kunnen bieden, is het minimum aantal personen in een paar restaurants iets hoger.

Standaard wordt tijdens het spel een heerlijk diner geboden, maar u kunt in overleg met de locatie ook kiezen voor een andere invulling zoals een lunch, High Tea of borrel. De spellen kunnen dus behalve ´s avonds ook ´s middags worden gespeeld.

Doe-het-zelf spellen in de webshop

Naast de spellen met spelbegeleiding kunt u ook kiezen voor een aantal doe-het-zelf spellen. Deze spellen bestelt u via onze webshop en speelt u gewoon thuis, in een zelf gevonden restaurant, of in één van de locaties op onze website. Alles wijst zichzelf, zonder voorbereiding en zonder spelbegeleiding. Een goed alternatief voor groepen met een beperkt budget.

 

Moordvlucht Moordspel

Met spelbegeleiding - Moordvlucht Moordspel is dé hit op bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes van 8 tot 250 personen. Deze hilarische en tikkeltje pikante moordcomedy speelt zich af aan boord van een jumbojet. Kom aan boord bij Captain Dick van Bill en zijn crew, kruip in de huid van één van de markante personages en los op tien kilometer hoogte een dubbele moord op!

Dit komische dinerspel speelt u onder begeleiding van een gezellige spelbegeleid(st)er van Dinerspel.nl in uw eigen aparte dinerruimte in één van onze vele vaste restaurants in Nederland en Vlaanderen. Vanaf 15 personen kunt u Moordvlucht Moordspel ook spelen in een zelf gekozen of eigen locatie.


Meer informatie over dit spel

Moordspel De Ongenode Gast

Met spelbegeleiding – Wie vermoordde Tante Jopie? Dat is de belangrijke vraag bij Moordspel “De Ongenode Gast”. Een interactief en vermakelijk moordspel, geschikt voor de meest uiteenlopende gezelschappen van 8 tot 250 personen. Kruip zelf in de rol van één van de markante personages en probeer tijdens deze komische moordsoap uit te vinden wie Tante Jopie voorgoed het zwijgen oplegde. Een Nederlands/Vlaamse productie, te reserveren in talloze sfeervolle bij Dinerspel.nl aangesloten restaurants of vanaf 15 personen in een locatie van eigen keuze. Tegen een verrassend lage prijs!


Meer informatie over dit spel

Miss Murder Moordspel

Met spelbegeleiding - Miss Murder is een humoristisch moordspel voor groepen van 8 tot 250 personen. Miss Murder Moordspel speelt zich af in een sfeer van uiterlijke schijn, rijkdom en leugens. Kruip tijdens vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in de rol van één van de dolkomische moordspel personages en probeer de dader te ontmaskeren. Zowel in Nederlandse als Vlaamse versie beschikbaar. U speelt dit dinerspel altijd in een aparte eigen dinerruimte in één van onze vaste restaurants in Nederland of Vlaanderen. Vanaf 15 personen ook te reserveren in een eigen of zelf gevonden locatie.


Meer informatie over dit spel

Food & Fun Culi Spel

Met spelbegeleiding - Food&Fun Culi Spel is een actief en humoristisch culinair dinerspel, geschikt voor groepen van 8 tot 250 personen. Getooid met koksmutsen maken de spelers hun eigen voor- en nagerechten op, worden fantasiegerechten bedacht, is er een keuken quiz én een culinair songfestival! Amusanter dan een kookworkshop maar veel minder duur! Niet slechts bedoeld voor hobbykoks overigens! Ook keukenbarbaren en kookklunzen beleven een ongekend smaakvolle avond aan het Food&Fun Culi Spel. U speelt dit dinerspel in een eigen aparte dinerruimte in één van onze vaste restaurants in Nederland of België.


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz The Code

Met spelbegeleiding - Dinerquiz The Code is dé manier om met kleine en grote gezelschappen een, compleet en amusant avondje uit te beleven. Op tafel staat een mysterieuze box met combinatieslot. Weet jouw team de code te ontcijferen tijdens deze spannende en grappige dinerquiz? En zo ja, welke prijs zit er in de box?


Meer informatie over dit spel

Hollandse Helden Spel

Met spelbegeleiding - Hollandse Helden is het leukste Hollandspel van Holland! Met een maffe Hollandse muts op wordt er in teams gestreden. Welk team weet het meest over onze vaderlandse showbizz, politiek, sport en geschiedenis? Ook imitatie- en zangtalent krijgt bij Hollandse Helden een kans! Want Holland´s got talent. Toch? U speelt dit dinerspel onder begeleiding van een gezellige spelbegeleider van Dinerspel.nl in een eigen aparte dinerruimte in één van onze vaste restaurants in Nederland.


Meer informatie over dit spel

Flight Murder Mystery Game

Met spelbegeleiding - ‘Flight Murder’ is Europe’s most fun English spoken murder mystery game. A brilliant ánd affordable way to make a big success of your company outing, family day or stagparty. Step into the shoes of one of the colourfull characters and try to solve not one, but two murders at high altitude. Exciting, interactive and hilarious indeed! While playing, enjoy a delicious dinner, lunch or high tea. Flight Murder is an English spoken and presented Murder Mystery Game at the highest level! (Flight Murder is "Moordvlucht Moordspel" translated in English)


Meer informatie over dit spel

Into The Box - Kluiskraakquiz

Doe-het-zelf spel - Into The Box Kluiskraakspel is geschikt voor grote en kleine gezelschappen. Hierbij staat een gesloten kluis op tafel. De teams krijgen maximaal twee uur de tijd om de code van de kluis te kraken. Alle spelers ontvangen een prachtig spelboekje met daarin de vragen en opdrachten. Die leveren allemaal een cijfer op die samen een code vormen. Maar is de code die uw team ontdekt de juiste? Gaat de kluis inderdaad open? En zo ja, wat zit erin? Te spelen in tientallen restaurants in Nederland en België of gewoon gezellig thuis.

Zowel voor Nederlandse als Vlaamse groepen

Into The Box is gericht op zowel Nederlands als Vlaams publiek. Inhoudelijk bevat de quiz zowel Belgische onderwerpen die ook bij Nederlanders bekend zijn, als andersom.

Profiteer van onze December Korting: Wanneer u 4 of meer spelboekjes besteld, ontvangt u 15% korting op de spelboekjes.
Een leuk idee voor één van de Kerstdagen of op Oudejaarsavond!


Meer informatie over dit spel

Doe-het-zelf moordspel De Onfortuinlijke Bankier

Doe-het-zelf Moordspel - “De Onfortuinlijke Bankier” van Dinerspel.nl is een low budget moordspel. De meest originele, spannende en humoristische activiteit voor elke feestelijke gelegenheid en locatie. Te spelen vanaf 2 tot 100 personen. Gemakkelijk voor te bereiden, geen spelbegeleiding nodig en ook de prijs zal u de kop niet kosten! Komisch moordspel met familie, vrienden of collega's! Is dat geen leuk idee voor de feestdagen?

Moordspel thuis of in een restaurant

Moordspel “De Onfortuinlijke Bankier” behoeft geen spelbegeleiding en kan eventueel ook zonder diner worden gespeeld. Een perfecte invulling dus voor een avondje thuis met vrienden of familie. Of neem het spel mee naar één van de bij ons aangesloten restaurants. De spelboekjes bestelt u gemakkelijk in onze webshop.

Profiteer van onze December Korting: Wanneer u 4 of meer spelboekjes besteld, ontvangt u 15% korting op de spelboekjes.
Een leuk idee voor één van de Kerstdagen of op Oudejaarsavond!


Meer informatie over dit spel