Onze spellen

Een dinerspel is een originele invulling voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of welk feestje in Nederland of België dan ook. Een briljante combinatie van uit eten en entertainment. Spannend, interactief en vooral komisch. Beleef samen met collega's, vrienden of familie een bijzondere avond of middag met een hilarisch moorddiner of ander dinerspel als activiteit. Tegen een verrassend vriendelijke prijs!

Eigen- of zelf gevonden locaties/restaurant

Vanaf 15 personen kunt u een aantal van onze spellen ook spelen in een eigen- of zelf gekozen locatie/restaurant.

 

Moordvlucht Moordspel

Moordvlucht Moordspel is dé hit op bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes van 8 tot 250 personen. Deze hilarische moordcomedy speelt zich af aan boord van een jumbojet. Kom aan boord bij Captain Dick van Bill en zijn crew, kruip in de huid van één van de markante personages en los op tien kilometer hoogte een dubbele moord op! Dit komische dinerspel speelt u onder begeleiding van een gezellige spelbegeleid(st)er van Dinerspel.nl in uw eigen aparte dinerruimte in één van onze vele vaste restaurants in Nederland en Vlaanderen. Vanaf 15 personen kunt u dit spel ook spelen in een zelf gevonden- of eigen locatie.


Meer informatie over dit spel

Miss Murder Moordspel

Miss Murder is een humoristisch moordspel met spelbegeleiding voor groepen van 8 tot 250 personen. Miss Murder Moordspel speelt zich af in een sfeer van uiterlijke schijn, rijkdom en leugens. Kruip tijdens vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in de rol van één van de dolkomische moordspel personages en probeer de dader te ontmaskeren. Zowel in Nederlandse als Vlaamse versie beschikbaar. U speelt dit dinerspel altijd in een aparte eigen dinerruimte in één van onze vaste restaurants in Nederland of Vlaanderen. Vanaf 15 personen ook te reserveren in een eigen of zelf gevonden locatie.


Meer informatie over dit spel

Food & Fun Culi Spel

Het Food&Fun Culi Spel is een actief en humoristisch culinair dinerspel met spelbegeleiding, geschikt voor groepen van 8 tot 250 personen. Getooid met koksmutsen maken de spelers hun eigen voor- en nagerechten op, worden fantasiegerechten bedacht, is er een keuken quiz én een culinair songfestival! Amusanter dan een kookworkshop maar minder duur en véél plezanter! Niet slechts bedoeld voor hobbykoks overigens! Ook keukenbarbaren en kookklunzen beleven een ongekend smaakvolle avond aan het Food&Fun Culi Spel. U speelt dit dinerspel in een eigen aparte dinerruimte in één van onze vaste restaurants in Nederland of België.


Meer informatie over dit spel

Flight Murder Mystery Game

‘Flight Murder’ is Europe’s most fun English spoken murder mystery game. A brilliant ánd affordable way to make a big success of your company outing, family day or stagparty. Step into the shoes of one of the colourfull characters and try to solve not one, but two murders at high altitude. Exciting, interactive and hilarious indeed! While playing, enjoy a delicious dinner, lunch or high tea. Flight Murder is an English spoken and presented Murder Mystery Game at the highest level!


Meer informatie over dit spelHollandse Helden Spel

Hollandse Helden is het leukste Hollandspel van Holland! Met een maffe Hollandse muts op wordt er in teams gestreden. Welk team weet het meest over onze vaderlandse showbizz, politiek, sport en geschiedenis? Ook imitatie- en zangtalent krijgt bij Hollandse Helden een kans! Want Holland´s got talent. Toch? U speelt dit dinerspel onder begeleiding van een gezellige spelbegeleider van Dinerspel.nl in een eigen aparte dinerruimte in één van onze vaste restaurants in Nederland.


Meer informatie over dit spel