Dinerspellen met spelbegeleiding

Het grootste gedeelte van onze spellen wordt begeleid door spelbegeleiding van Dinerspel.nl. Deze spellen kunnen in de meeste locaties al vanaf 8 personen worden gespeeld. De spellen met begeleiding speel je altijd in een eigen aparte dinerruimte, dus zonder andere gasten van het betreffende restaurant. Dit is bij de menuprijs inbegrepen. Omdat niet alle locaties een aparte ruimte voor 8 personen kunnen bieden, is het minimum aantal personen in een paar restaurants iets hoger.

Standaard wordt tijdens het spel een heerlijk diner geboden, maar je kunt in overleg met de locatie ook kiezen voor een andere invulling zoals een lunch, High Tea of borrel. De spellen kunnen dus behalve ´s avonds ook ´s middags worden gespeeld.

Doe-het-zelf spellen in de webshop

Naast de spellen met spelbegeleiding kun je ook kiezen voor een aantal doe-het-zelf-spellen. Deze spellen bestel je via onze webshop en speel je gewoon thuis, in een zelf gevonden restaurant, of in één van de locaties op onze website. Alles wijst zichzelf, met weinig voorbereiding en zonder spelbegeleiding. Een goed alternatief voor groepen met een beperkt budget.

 

Moordspel De Ongenode Gast

Met spelbegeleiding – Wie vermoordde Tante Jopie? Dat is de belangrijke vraag bij Moordspel “De Ongenode Gast”. Een interactief en vermakelijk moordspel, geschikt voor de meest uiteenlopende gezelschappen van 8 tot 250 personen. Kruip zelf in de rol van één van de markante personages en probeer tijdens deze komische moordsoap uit te vinden wie Tante Jopie voorgoed het zwijgen oplegde. Een Nederlands/Vlaamse productie, te reserveren in talloze sfeervolle bij Dinerspel.nl aangesloten restaurants of vanaf 15 personen in een locatie van eigen keuze. Tegen een verrassend lage prijs!


Meer informatie over dit spel

Moordvlucht Moordspel

Met spelbegeleiding - Moordvlucht Moordspel is dé hit op bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes van 8 tot 250 personen. Deze hilarische en tikkeltje pikante moordcomedy speelt zich af aan boord van een jumbojet. Kom aan boord bij Captain Dick van Bill en zijn crew, kruip in de huid van één van de markante personages en los op tien kilometer hoogte een dubbele moord op!

Dit komische dinerspel speel je onder begeleiding van een gezellige spelhost van Dinerspel.nl in een eigen aparte dinerruimte in één van de vele aangesloten restaurants in Nederland en Vlaanderen. Vanaf 15 personen kan je Moordvlucht Moordspel ook spelen in een zelf gekozen of eigen locatie.


Meer informatie over dit spel

Miss Murder Moordspel

Met spelbegeleiding - Miss Murder is een humoristisch moordspel voor groepen van 8 tot 250 personen. Miss Murder Moordspel speelt zich af in een sfeer van uiterlijke schijn, rijkdom en leugens. Kruip tijdens vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in de rol van één van de dolkomische moordspel personages en probeer de dader te ontmaskeren. Zowel in Nederlandse als Vlaamse versie beschikbaar. U speelt dit dinerspel altijd in een aparte eigen dinerruimte in één van onze vaste restaurants in Nederland of Vlaanderen. Vanaf 15 personen ook te reserveren in een eigen of zelf gevonden locatie.


Meer informatie over dit spel


Dinerquiz The Code

Met spelhost(s) - Dinerquiz The Code van Dinerspel.nl is de nieuwste rage op bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familie-uitjes in Nederland en België! Dé manier om met collega's, vrienden of familie een compleet en bijzonder entertainend avondje uit te beleven. Geen escaperoom maar een "inscape-spel"! Centraal staat de mysterieuze box met combinatieslot. Weet jouw team aan de hand van de spannende, interactieve en komische vragen en opdrachten de code te kraken ? En zo ja, welke verrassing zit er in de box?

 


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz Hollandse Helden

Met spelbegeleiding - Dinerquiz Hollandse Helden is het leukste Hollandspel van Holland! Met een maffe Hollandse muts op wordt er in teams gestreden. Welk team weet het meest over onze vaderlandse showbizz, politiek, sport en geschiedenis? Ook imitatie- en zangtalent krijgt bij Dinerquiz Hollandse Helden een kans! Want Holland´s got talent. Toch? U speelt dit dinerspel onder begeleiding van een gezellige spelbegeleider van Dinerspel.nl in een eigen aparte dinerruimte in één van onze vaste restaurants in Nederland.


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz Food & Fun

Met spelbegeleiding - Dinerquiz Food&Fun is een actief en humoristisch culinair dinerspel, geschikt voor groepen van 8 tot 250 personen. Getooid met koksmutsen maken de spelers hun eigen voor- en nagerechten op, worden fantasiegerechten bedacht, is er een keuken quiz én een culinair songfestival! Amusanter dan een kookworkshop maar veel minder duur! Niet slechts bedoeld voor hobbykoks overigens! Ook keukenbarbaren en kookklunzen beleven een ongekend smaakvolle avond aan het Dinerquiz Food&Fun. U speelt dit dinerspel in een eigen aparte dinerruimte in één van onze vaste restaurants in Nederland of België.


Meer informatie over dit spel

Doe-het-zelf moordspel De Onfortuinlijke Bankier

Doe-het-zelf Moordspel - “De Onfortuinlijke Bankier” van Dinerspel.nl is een low budget moordspel. De meest originele, spannende en humoristische activiteit voor elke feestelijke gelegenheid en locatie. Te spelen vanaf 2 tot 100 personen. Gemakkelijk voor te bereiden, geen spelbegeleiding nodig en ook de prijs zal u de kop niet kosten! Komisch moordspel met familie, vrienden of collega's! Niet alleen een leuk idee voor de feestdagen, maar het hele jaar door geschikt voor allerlei gelegenheden!

Moordspel thuis of in een restaurant

Moordspel “De Onfortuinlijke Bankier” behoeft geen spelbegeleiding en kan eventueel ook zonder diner worden gespeeld. Een perfecte invulling dus voor een avondje thuis met vrienden of familie. Of neem het spel mee naar één van de bij ons aangesloten restaurants. De spelboekjes bestelt u gemakkelijk in onze webshop.


Meer informatie over dit spel

Mystery Quiz Back To School

Het leukste, grappigste én meest leerzame familiefeest, teamuitje of vrijgezellenfeest vier je met Mystery Quiz "Back To School - Het Geheim Van Juffrouw Polly".

Juffrouw Polly laat een mysterieuze brief achter waarin staat dat ze tijdens haar leven een vreselijk geheim had. Door vier uitdagende en ludieke proefwerken te maken kunnen de leerlingen erachter komen wat dat was. Hoeveel weet jij nog van school? Genoeg om juffrouw Polly's geheim te ontdekken? Of worden het strafregels?

 

Doehetzelf Mystery Quiz voor Nederlanders en Belgen van alle leeftijden

"Back To School - Het Geheim Van Juffrouw Polly" is gericht op zowel Nederlandse als Vlaamse gezelschappen en ook kinderen vanaf 10 jaar en senioren kunnen meespelen. Wie zijn de beste leerlingen, de jonkies of de oudjes?

 


Meer informatie over dit spel

Into The Box - Kluiskraakquiz

Doe-het-zelf spel - Into The Box Kluiskraakspel is geschikt voor grote en kleine gezelschappen. Hierbij staat een gesloten kluis op tafel. De teams krijgen maximaal twee uur de tijd om de code van de kluis te kraken. Alle spelers ontvangen een prachtig spelboekje met daarin de vragen en opdrachten. Die leveren allemaal een cijfer op die samen een code vormen. Maar is de code die jouw team ontdekt de juiste? Gaat de kluis inderdaad open? En zo ja, wat zit erin? Te spelen in tientallen restaurants in Nederland en België of gewoon gezellig thuis.

Zowel voor Nederlandse als Vlaamse groepen

Into The Box is gericht op zowel Nederlands als Vlaams publiek. Inhoudelijk bevat de quiz zowel Belgische onderwerpen die ook bij Nederlanders bekend zijn, als andersom.


Meer informatie over dit spel