Een groepsspel organiseren?

Moordspel De Ongenode Gast

Geniet tijdens jouw groepsspel van deze hilarische moordsoap in combinatie met diner of lunch!

Wie vermoordde Tante Jopie? Dat is de centrale vraag bij het interactieve en entertainende Moordspel “De Ongenode Gast”. Een originele invulling personeelsfeestjes, teambuildings, vrijgezellenparties of familiefeesten, klein of groot.

Kruip zelf in de rol van één van de markante personages en probeer uit te vinden wie Tante Jopie voorgoed het zwijgen oplegde. Een Nederlands/Vlaamse productie, te reserveren in tientallen sfeervolle bij Dinerspel.nl aangesloten restaurants. Of speel Moordspel "De Ongenode Gast" in een zelf geboekte horeca- of eigen locatie.  Een leuker en beter geprijsd groepsspel zul je niet snel vinden!

Ook met online e-presentatie beschikbaar, dus zelf begeleiden. Ideaal voor een groepsspel met een kleine groep of beperkt budget óf als je zelfstandig een moordspel wilt organiseren. Flink voordeliger dan de gepresenteerde versie en met een beetje voorbereiding ook zeer vermakelijk! Bestel de versie met online e-presentatie in onze webshop. De inloggegevens ontvang je per mail en de spelboekjes thuis per post. Met duidelijke instructies en ondersteuning van Dinerspel.nl.


Meer informatie

Miss Murder Moordspel

Moordspel met spelbegeleiding - Een groepsspel organiseren? Dan is Miss Murder Moordspel in combinatie met een diner een goede keuze. Dit spannende maar vooral komische moordspel speelt zich af op het tropische Coco Island. Wie vermoordde Miss Mexico en Miss Venezuela? Ga tijdens jouw groepsspel samen met collega's, vrienden of familie op zoek naar de dader. Ondertussen verzorgen de keuken en bediening een voortreffelijk diner. Acteren, rechercheren én dineren tegelijk dus. Is een originele maar ook betaalbare manier van feestvieren moeilijk te vinden? Welnee, een groepsspel met Miss Murder Moordspel als activiteit reserveer je gemakkelijk en snel op Dinerspel.nl.


Meer informatie

Moordvlucht Moordspel

Moordspel met spelbegeleiding of online e-presentatie - Als jouw groepsspel zowel origineel als betaalbaar moet zijn, is Moordvlucht Moordspel beslist de leukste invulling. Ervaar deze hilarische moordklucht jouw volgende groepsspel met diner of lunch. Alles van hoog niveau want Moordvlucht speelt zich af aan boord van een Boeing 737.

Dompel je onder in de sfeer van de luchtvaart, kruip in de huid van één van de personages en probeer uit te vogelen wie Captain van Bill op 10 kilometer hoogte vergiftigde. Een groepsspel leuker dan dit bestaat niet. Welkom aan boord!

Ook beschikbaar zonder spelbegeleiding. Leid het moordspel eenvoudig zelf met behulp van een online e-presentatie. Leuk om te doen en heel voordelig!

 

 


Meer informatie

Flight Murder Mystery Game

Flight Murder Mystery Game met begeleiding of online e-presentatie - Perfect Engelstalig entertainment voor internationale groepen die hun groepsspel op een unieke manier willen vieren. Zo interactief, amusant en betaalbaar was jullie groepsspel nog nooit! Spelers kunnen zich verkleden in de stijl van één van de kleurrijke personages, wat nog meer hilariteit en sfeer toevoegt aan jouw groepsspel. Tussen de spelrondes door genieten jullie van een diner. Een groepsspel organiseren met Flight Murder Mystery Game als activiteit is dus altijd een goed idee.

Nu ook met online e-presentatie. Tijdens het volgende groepsspel kun je het spel ook eenvoudig zelf begeleiden. Leuk om te doen en een stuk goedkoper!

 

 

 


Meer informatie

Dinerquiz Meen Je Dat Nou

Organiseer nu een toepasselijk groepsspel in de bij Dinerspel.nl aangesloten restaurants of jouw zelf geboekte locatie met Personality Quiz Meen Je Dat Nou?! Een bijzonder interactief, verbindend en ontroerend spel dat helemaal in deze tijd past.

Hoe goed ken jij jouw naasten? En belangrijker nog, hoe goed kennen zij jou? Ontdek het op uiterst entertainende wijze tijdens jouw volgende groepsspel. Probeer de anoniem gegeven reacties op vragen, stellingen en dilemma's aan de juiste spelers te linken. Met roulerende teams, dus maximale interactie. Zo’n verrassend, verbroederend en intens gezellig groepsspel beleefde je nog nooit! Al vanaf 15 tot wel 100 personen te spelen en verrassend voordelig.


Meer informatie

Dinerquiz Food & Fun

Een kookworkshop als activiteit voor een groepsspel is een goed idee, maar Dinerquiz Food&Fun is een nog véél leukere invulling voor een groepsspel. Tijdens dit dinerspel kunt u heerlijk kliederen en klodderen met de meest uiteenlopende ingrediënten, maar ook creatief en zelfs muzikaal aan de slag met eten en drinken. Zo smakelijk én vermakelijk was uw groepsspel nog nooit! Dinerquiz Food&Fun is beslist het leukste en best geprijsde alternatief voor een kookworkshop. Met dit dinerspel als activiteit smaakt uw  groepsspel  zeker naar meer!


Meer informatie

Dinerquiz The Code

Dinerquiz The Code is de leukste en meest betaalbare invulling voor het komende groepsspel. Speel in teams deze spannende en komische dinerquiz, probeer de code van de geheimzinnige box te kraken en ontdek welke beloning er in zit. Met knallende finale!

Zo'n verrassend en entertainend groepsspel beleefden jij en je collega's, vrienden of familie nog nooit! Dinerquiz The Code is er ook in een Engelstalige versie dus geschikt voor internationale groepen.


Meer informatie

Dinerquiz Hollandse Helden

Een groepsspel organiseren met een Hollands tintje? Denk dan eens aan Dinerquiz Hollandse Helden. Met een maffe muts op gaan de teams de strijd aan. Wie weet het meest over de Hollandse showbizz, sport, politiek en geschiedenis? Quotes, feiten, roddels, alles over de meest uiteenlopende Hollandse Helden komt voorbij! En ook imitatietalent en zangvogeltjes krijgen een kans. Een origineel en typisch Hollands uitje is zo gevonden. Een groepsspel met Hollandse Helden boekt u gemakkelijk en snel via deze website.


Meer informatie

Moordspel De Koudgemaakte Kok

Webshop Moordspel - Speur tijdens jouw groepsspel zelf in een spannende én komische detective. Bij Moordspel De Koudgemaakte Kok is spelbegeleiding niet benodigd. De spelinstructies vind je in de spelboekjes en alles wijst zichzelf.

Organiseer eenvoudig jouw groepsspel!

Moordspel "De Koudgemaakte Kok" is ons nieuwe humoristische moordspel voor thuis, op het werk of welke locatie dan ook. Een betaalbaar idee voor bijzondere gelegenheden: familiediner, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een dinnerparty met vrienden. Een groepsspel organiseren, is met dit moordspel ineens een stuk eenvoudiger geworden!


Meer informatie

Moordspel De Onfortuinlijke Bankier

Webshop Moordspel - Speur tijdens jouw groepsspel zelf in een spannende én komische detective. Bij dit moordspel is spelbegeleiding niet benodigd want het moordonderzoek staat onder leiding van... het slachtoffer zelf! De spelinstructies vind je in de spelboekjes en alles wijst zichzelf.

Organiseer eenvoudig jouw groepsspel!

Moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" is beslist het leukste en goedkoopste moordspel voor thuis, op het werk of welke locatie dan ook. Een betaalbaar idee voor bijzondere gelegenheden: familiediner, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een dinnerparty met vrienden. Ook heel geschikt als verrassende activiteit voor de feestdagen. Een groepsspel organiseren, is met dit moordspel ineens een stuk eenvoudiger geworden! Er zijn een Nederlandse, Engelse en Vlaamse versie beschikbaar in onze webshop.


Meer informatie

Into The Box - Kluiskraakquiz

Into The Box is beslist de meest verrassende invulling voor jouw groepsspel. Speel deze amusante kluiskraakquiz in combinatie met diner, lunch of hapjes. Into The Box staat gelijk aan een betaalbaar en origineel groepsspel. Geschikt voor de meest uiteenlopende gezelschappen groot of klein.


Meer informatie

Mystery Quiz Back To School

Doe-het-zelf spel - Beleef jullie leukste, grappigste én meest leerzame groepsspel met Mystery Quiz "Back To School - Het Geheim Van Juffrouw Polly". Juffrouw Polly laat een mysterieuze brief achter waarin staat dat ze tijdens haar leven een vreselijk geheim moest verbergen. Om te ontdekken wat dat was, moeten vier proefwerken gemaakt worden. Hoe hoger de behaalde cijfers, des te duidelijker de tips en aanwijzingen. Alle spelers steken tijdens jullie gezellige groepsspel hun vinger op, staan in de hoek of maken strafregels. En natuurlijk gaan we apenkooien na afloop! Back to school indeed. Uitdagend, tikkeltje nostalgisch maar vooral heel amusant. Hoeveel weet jíj nog van school? Geschikt voor een groepsspel waarbij eventueel kinderen vanaf 10 jaar, senioren en alles daartussen zit kunnen meedoen! Welke generatie zal het er het beste vanaf brengen?


Meer informatie


 

Groepsspel

Een geschikte en betaalbaar groepsspel vinden is niet heel eenvoudig. Vind maar eens een groepsspel dat binnen het budget past en dat ook geschikt is voor de hele groep. Wellicht is dan één van onze groepsspellen geschikt. Alle spellen van Dinerspel.nl zijn speciaal voor groepen gemaakt. Of het nou een kleine of een grote groep betreft, voor elke groepsgrootte en voor elk budget  is er een geschikt groepsspel beschikbaar.

Perfect groepsspel?

Een groepsspel met een diner betekent lekker dineren, veelvuldig lachen in een goede sfeer. Dit kan in de meeste restaurants waarmee wij samenwerken al vanaf acht personen. Maar ook als bedrijfsfeest voor grote gezelschappen zijn onze dinerspellen heel geschikt. En voor de kleinere groepjes of voor diegenen met een beperkt budget, hebben wij spellen ontwikkelt die te bestellen zijn in onze webshop. Zo is voor iedere groepsgrootte en voor elk budget een groepsspel beschikbaar.

Talloze arrangementen voor een origineel groepsspel met diner

Op Dinerspel.nl vindt u arrangementen voor zowel grote als kleine groepen in tientallen locaties in Nederland en België. Van luxe restaurants tot bijvoorbeeld een gezellige Bistro. Allemaal prima verzorgd en vriendelijk geprijsd. Een origineel en betaalbaar groepsspel is dus snel gevonden op Dinerspel.nl.