Dinerspel arrangementen zijn populair

Dinerspellen zijn populair

Samenwerken met Dinerspel.nl?

Dinerspel.nl werkt samen met een groot aantal organisaties in Nederland en Vlaanderen en is voortdurend geïnteresseerd in nieuwe partners. Dinerspel-arrangementen zijn populair, verhogen de bezetting van uw zaalruimte en zorgen voor extra omzet van groepen die naast eten en drinken een activiteit wensen te doen. Met name locaties in het lage of midden prijssegment met aparte zaalruimte komen in aanmerking. Samenwerken met Dinerspel.nl is altijd kosteloos, en volledig zonder zakelijke risico’s,

Samenwerken kan op twee manieren:

1. Word arrangementslocatie van Dinerspel.nl

Wij vermelden jouw locatie op onze websites. De gezamenlijke arrangementen bestaan dus uit zaal en F&B van de locatie, gecombineerd met onze dinerspellen. De klant bespreekt, reserveert, en betaalt het F&B gedeelte rechtstreeks aan de locatie. Dit is volledig kosteloos en zonder commissieverplichting.

Deze formule is vooral interessant voor horeca locaties met separate zaalruimte die geschikt is voor bedrijfs-, team- en familie-uitjes. Ruime beschikbaarheid en snelle communicatie zijn belangrijk.

Interesse?

 Neem dan gerust even contact op via: [email protected] of +31 30 6771444.

2. Promoot onze webshop-spellen en ontvang commissie

Je aanmelden voor het promotieprogramma is simpel. Je kunt dan direct eenvoudig je account beheren en je verkopen en opgebouwde commissie bekijken in ons partner-portaal.

Wij werken met:

Hoe werkt het?

Heel simpel. Zodra u aangemeld bent als partner kunt u de linkjes naar onze webshop-spellen via ons partner-programma voorzien van een extra stukje tekst. Dit zorgt er voor dat alle mensen die via uw linkje doorklikken naar onze website worden geregistreerd. Zodra zij overgaan tot een aankoop, wordt uw commissie ook direct vastgelegd. U kunt dit zelf ook bekijken in ons partner-portaal.

 

Partner worden