Dinerspel arrangementen zijn populair

Dinerspellen zijn populair

Samenwerken met Dinerspel.nl als locatie?

Dinerspel.nl werkt samen met tientallen horeca-locaties in Nederland en Vlaanderen en is voortdurend geïnteresseerd in nieuwe partners. Dinerspel-arrangementen zijn populair, verhogen de bezetting van uw zaalruimte en zorgen voor extra omzet van groepen die naast eten en drinken een activiteit wensen te doen. Met name locaties in het lage of midden prijssegment met aparte zaalruimte komen in aanmerking. Samenwerken met Dinerspel.nl is kosteloos, vrij van investeringen, zonder zakelijke risico’s en kan op twee manieren:

Exploitant doe-het-zelf-dinerspellen

Hierbij biedt u als locatie onze niet-begeleide spellen zelf aan in combinatie met een diner of lunch. Spelbegeleiding of -instructie is niet nodig, de deelnemers spelen en regelen het spel geheel zelfstandig. Hierdoor blijft de persoonsprijs zeer laag en is het mogelijk om heel betaalbare arrangementen te bieden. Het enige waar de locatie voor dient te zorgen, is dat de groep over voldoende spelboekjes beschikt. Die zijn door deelnemende horeca-ondernemers met korting te bestellen in onze webshop of in grotere aantallen vooraf aan te schaffen met terugkoopgarantie. De promotie van deze moord-, kluiskraak- en mystery-diners wordt door de locatie zelf verzorgd.

Back to School

Back to School

Deze werkwijze is bij uitstek geschikt voor restaurants die goedkope activiteiten willen bieden en voor horecagelegenheden bij recreatieparken, campings en jachthavens. Ook voor hotels en conferentiecentra die hun gasten iets extra’s willen bieden is dit een gemakkelijke en originele oplossing.

Arrangementslocatie begeleide dinerspellen

Arrangementslocaties bieden in samenwerking met Dinerspel.nl arrangementen aan. De locatie verzorgt de dinerruimte en F&B, Dinerspel.nl organiseert en presenteert het spelgedeelte. De arrangementen worden zowel op de websites van Dinerspel.nl als die van de locatie gepromoot. De klant reserveert en betaalt het culinaire deel rechtstreeks aan de locatie. Hiervoor zijn geen commissie of andere kosten aan Dinerspel.nl verschuldigd. Er kan echter geen zaalhuur aan de klant berekend worden.

Deze manier van samenwerken gebeurt bij voorkeur met restaurants, hotels, etc.  die in steden of grotere plaatsen liggen of op een andere manier aantrekkelijk gelegen zijn voor groepen die een bedrijfs-, team-, familie-uitje of vrijgezellenfeest willen vieren. Een redelijk goede beschikbaarheid van zaalruimte en snelle communicatie hierover is vereist.

Interesse?

Heeft u een restaurant, hotel of zalencentrum met een goede beschikbaarheid van zaalruimte en wilt u onze dinerspellen toevoegen aan uw aanbod? Neem dan gerust even contact op voor meer informatie en de voorwaarden: sales @ dinerspel.nl of 030-6771444.