Een moordspel organiseren?

Moordspel De Ongenode Gast

Geniet tijdens jouw moordspel van deze hilarische moordsoap die kan worden gecombineerd met een heerlijk diner, uitgebreide lunch of chique High Tea! Wie vermoordde Tante Jopie? Dat is de centrale vraag bij Moordspel “De Ongenode Gast”. Een interactief en vermakelijk moordspel. Geschikt voor een personeelsfeestje, teambuilding, vrijgezellenparty en familiefeesten. Te reserveren van 8 tot 250 personen. Kruip in de rol van één van de markante personages en probeer uit te vinden wie Tante Jopie voorgoed het zwijgen oplegde. Een Nederlands/Vlaamse productie, te reserveren in tientallen sfeervolle bij Dinerspel.nl aangesloten restaurants of vanaf 15 personen in een horeca locatie van eigen keuze. Een leuker moordspel voor een verrassend lage prijs zul je niet snel vinden!

Ook een versie beschikbaar zonder spelbegeleiding.


Meer informatie

Moordvlucht Moordspel

Moordspel met spelbegeleiding - Als jouw moordspel zowel origineel als betaalbaar moet zijn, is Moordvlucht Moordspel absoluut de leukste invulling voor een spannend en komisch uitje. Geniet tijdens jouw volgende moordspel van deze hilarische moordklucht in combinatie met een verrukkelijk diner of chique High Tea! Alles van hoog niveau want Moordvlucht speelt zich af aan boord van een Boeing 747. Kom in de dynamische sfeer van de luchtvaart, kruip in de huid van één van de markante passagiers of crewleden en probeer uit te vogelen wie Captain Van Bill op 10 kilometer hoogte vergiftigde. Interactief entertainment gecombineerd met de gezelligheid van een etentje voor een verrassend lage prijs? Een moordspel leuker dan dit bestaat niet! Wij heten je van harte welkom aan boord!


Meer informatie

Miss Murder Moordspel

Moordspel met spelbegeleiding - Een moordspel organiseren? Dan is Miss Murder Moordspel in combinatie met een diner een goede keuze. Dit spannende maar vooral komische moordspel speelt zich af op het tropische Coco Island. Wie vermoordde Miss Mexico en Miss Venezuela? Ga tijdens jouw moordspel samen met collega's, vrienden of familie op zoek naar de dader. Ondertussen verzorgen de keuken en bediening een voortreffelijk diner. Acteren, rechercheren én dineren tegelijk dus. Is een originele maar ook betaalbare manier van feestvieren moeilijk te vinden? Welnee, een moordspel met Miss Murder Moordspel als activiteit reserveer je gemakkelijk en snel op Dinerspel.nl.


Meer informatie

Flight Murder Mystery Game

Moordspel met spelbegeleiding - Flight Murder Mystery Game is dé ideale Engelstalige invulling voor internationale groepen die een moordspel op een bijzondere manier willen vieren. Interactief, amusant en betaalbaar, zo'n moordspel beleefden u en uw gezelschap nog nooit! Alle spelers kunnen zich desgewenst uitdossen in de stijl van één van de kleurrijke karakters, wat alleen nog maar meer hilariteit en sfeer aan uw moordspel toevoegt. Tussen de spelronden door wordt er ook nog een heerlijk diner geserveerd. Een moordspel met Flight Murder Mystery Game als activiteit is dus altijd jolly good!

Let op! Een moordspel met Flight Murder Mystery Game als invulling bevat enige pikante en gewaagde humor. Allemaal puur fictief, satirisch en nooit expliciet.


Meer informatie

Moordspel De Onfortuinlijke Bankier

Webshop Moordspel - Speur tijdens jouw moordspel zelf in een spannende én komische detective. Bij dit moordspel is spelbegeleiding niet benodigd want het moordonderzoek staat onder leiding van... het slachtoffer zelf! De spelinstructies vind je in de spelboekjes en alles wijst zichzelf.

Organiseer eenvoudig jouw moordspel!

Moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" is beslist het leukste en goedkoopste moordspel voor thuis, op het werk of welke locatie dan ook. Een betaalbaar idee voor bijzondere gelegenheden: familiediner, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een dinnerparty met vrienden. Ook heel geschikt als verrassende activiteit voor de feestdagen. Een moordspel organiseren, is met dit moordspel ineens een stuk eenvoudiger geworden! Er zijn een Nederlandse, Engelse en Vlaamse versie beschikbaar in onze webshop.


Meer informatie

Moordspel De Koudgemaakte Kok

Webshop Moordspel - Speur tijdens jouw moordspel zelf in een spannende én komische detective. Bij Moordspel De Koudgemaakte Kok is spelbegeleiding niet benodigd. De spelinstructies vind je in de spelboekjes en alles wijst zichzelf.

Organiseer eenvoudig jouw moordspel!

Moordspel "De Koudgemaakte Kok" is ons nieuwe humoristische moordspel voor thuis, op het werk of welke locatie dan ook. Een betaalbaar idee voor bijzondere gelegenheden: familiediner, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een dinnerparty met vrienden. Een moordspel organiseren, is met dit moordspel ineens een stuk eenvoudiger geworden!


Meer informatie


 

Moordspel

Het ene moordspel is het andere niet. Net zoals theaters en bioscopen bieden Belgische en Nederlandse producenten van moordspellen verschillende verhalen en uitvoeringen. Toch heerst hardnekkig het idee dat als je één moorddiner hebt gedaan, je ze allemaal hebt gezien. Dat is niet zo. Misschien zijn er niet zoveel verschillende moordspellen als films en musicals maar er bestaat wel degelijk een breed assortiment. Het ene moordspel kan zich bijvoorbeeld in de pruikentijd afspelen en het andere gewoon in het nu. Ook de thema's en achtergronden van moordspellen zijn zeer uiteenlopend. Het ene moordspel speelt zich af aan boord van een cruiseschip of internationale trein, het andere op een tropisch eiland, zoals het Miss Murder Moordspel.  Zelfde geldt voor de personages. Een moordspel kan om een rijke familie draaien maar ook om deelnemers en juryleden van de Miss Word Verkiezingen of om een groep circusartiesten. Om maar wat te noemen, want er zijn dus tientallen verschillende moordspel varianten.

Zelf "acteren" in een moordspel

En dan hebben we het nog niet eens over de verschillen in opzet van alle moordspellen. Het kan zijn dat een groep acteurs het verhaal uitbeeldt en het publiek daarin betrekt. Maar er zijn ook moordspellen waarbij u zelf in de rol van de personages kruipt en zodoende "acteert". Omdat de variant met professionele acteurs, geluid, licht en rekwisieten aan de basis van het fenomeen moordspel staat, is men al gauw geneigd te denken dat moordspellen altijd bijzonder kostbaar zijn. Maar ook dat is niet het geval. De moordspellen waarbij het gezelschap zelf de rollen voor haar rekening neemt, zijn in feite begeleide gezelschapsspellen. Wanneer een gezellige spelbegeleider van Moorddiner.be het spel in goede banen leidt en het publiek entertaint, is een duur acteurs-gezelschap, decor, en apparatuur helemaal niet nodig. In dit komt de persoonsprijs uiteraard ten goede. Als de restaurants, waar de moordspellen gespeeld worden, het diner gedeelte dan ook nog betaalbaar weten te houden, kan men voor heel redelijk bedrag al een originele groepsactiviteit beleven.

Anderhalve meter Moordspel - Coronaproof

Ook een anderhalve meter moordspel is bij Dinerspel.nl goed geregeld. Wij hebben speciaal voor u een aantal restaurants geselecteerd waarmee wij samenwerken. Deze restaurants hanteren de strengste hygiene maatregelen en zorgen er voor dat u veilig en op gepaste afstand van elkaar kunt genieten van een heerlijk diner en een gezellig coronaproof dinerspel. Meer informatie vind je op deze pagina:  Coronaproof moordspel