Een moordspel organiseren?

Moordspel De Ongenode Gast

Geniet tijdens jouw moordspel van deze hilarische moordsoap in combinatie met diner of lunch!

Wie vermoordde Tante Jopie? Dat is de centrale vraag bij het interactieve en entertainende Moordspel “De Ongenode Gast”. Een originele invulling personeelsfeestjes, teambuildings, vrijgezellenparties of familiefeesten, klein of groot.

Kruip zelf in de rol van één van de markante personages en probeer uit te vinden wie Tante Jopie voorgoed het zwijgen oplegde. Een Nederlands/Vlaamse productie, te reserveren in tientallen sfeervolle bij Dinerspel.nl aangesloten restaurants. Of speel Moordspel "De Ongenode Gast" in een zelf geboekte horeca- of eigen locatie.  Een leuker en beter geprijsd moordspel zul je niet snel vinden!

Ook met online e-presentatie beschikbaar, dus zelf begeleiden. Ideaal voor een moordspel met een kleine groep of beperkt budget óf als je zelfstandig een moordspel wilt organiseren. Flink voordeliger dan de gepresenteerde versie en met een beetje voorbereiding ook zeer vermakelijk! Bestel de versie met online e-presentatie in onze webshop. De inloggegevens ontvang je per mail en de spelboekjes thuis per post. Met duidelijke instructies en ondersteuning van Dinerspel.nl.


Meer informatie

Moordvlucht Moordspel

Moordspel met spelbegeleiding of online e-presentatie - Als jouw moordspel zowel origineel als betaalbaar moet zijn, is Moordvlucht Moordspel beslist de leukste invulling. Ervaar deze hilarische moordklucht jouw volgende moordspel met diner of lunch. Alles van hoog niveau want Moordvlucht speelt zich af aan boord van een Boeing 737.

Dompel je onder in de sfeer van de luchtvaart, kruip in de huid van één van de personages en probeer uit te vogelen wie Captain van Bill op 10 kilometer hoogte vergiftigde. Een moordspel leuker dan dit bestaat niet. Welkom aan boord!

Ook beschikbaar zonder spelbegeleiding. Leid het moordspel eenvoudig zelf met behulp van een online e-presentatie. Leuk om te doen en heel voordelig!

 

 


Meer informatie

Flight Murder Mystery Game

Flight Murder Mystery Game met begeleiding of online e-presentatie - Perfect Engelstalig entertainment voor internationale groepen die hun moordspel op een unieke manier willen vieren. Zo interactief, amusant en betaalbaar was jullie moordspel nog nooit! Spelers kunnen zich verkleden in de stijl van één van de kleurrijke personages, wat nog meer hilariteit en sfeer toevoegt aan jouw moordspel. Tussen de spelrondes door genieten jullie van een diner. Een moordspel organiseren met Flight Murder Mystery Game als activiteit is dus altijd een goed idee.

Nu ook met online e-presentatie. Tijdens het volgende moordspel kun je het spel ook eenvoudig zelf begeleiden. Leuk om te doen en een stuk goedkoper!

 


Meer informatie

Moordspel De Koudgemaakte Kok

Webshop Moordspel - Speur tijdens jouw moordspel zelf in een spannende én komische detective. Bij Moordspel De Koudgemaakte Kok is spelbegeleiding niet benodigd. De spelinstructies vind je in de spelboekjes en alles wijst zichzelf.

Organiseer eenvoudig jouw moordspel!

Moordspel "De Koudgemaakte Kok" is ons nieuwe humoristische moordspel voor thuis, op het werk of welke locatie dan ook. Een betaalbaar idee voor bijzondere gelegenheden: familiediner, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een dinnerparty met vrienden. Een moordspel organiseren, is met dit moordspel ineens een stuk eenvoudiger geworden!


Meer informatie

Moordspel De Onfortuinlijke Bankier

Webshop Moordspel - Speur tijdens jouw moordspel zelf in een spannende én komische detective. Bij dit moordspel is spelbegeleiding niet benodigd want het moordonderzoek staat onder leiding van... het slachtoffer zelf! De spelinstructies vind je in de spelboekjes en alles wijst zichzelf.

Organiseer eenvoudig jouw moordspel!

Moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" is beslist het leukste en goedkoopste moordspel voor thuis, op het werk of welke locatie dan ook. Een betaalbaar idee voor bijzondere gelegenheden: familiediner, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een dinnerparty met vrienden. Ook heel geschikt als verrassende activiteit voor de feestdagen. Een moordspel organiseren, is met dit moordspel ineens een stuk eenvoudiger geworden! Er zijn een Nederlandse, Engelse en Vlaamse versie beschikbaar in onze webshop.


Meer informatie


 

Moordspel

Het ene moordspel is het andere niet. Net zoals theaters en bioscopen bieden Belgische en Nederlandse producenten van moordspellen verschillende verhalen en uitvoeringen. Toch heerst hardnekkig het idee dat als je één moorddiner hebt gedaan, je ze allemaal hebt gezien. Dat is niet zo. Misschien zijn er niet zoveel verschillende moordspellen als films en musicals maar er bestaat wel degelijk een breed assortiment. Het ene moordspel kan zich bijvoorbeeld in de pruikentijd afspelen en het andere gewoon in het nu. Ook de thema's en achtergronden van moordspellen zijn zeer uiteenlopend. Het ene moordspel speelt zich af aan boord van een cruiseschip of internationale trein, het andere in een vliegtuig, zoals ons Moordvlucht Moordspel. Het zelfde geldt voor de personages. In ons moordspel De Ongenode Gast draait om een rijke familie met allemaal grappige personages. Elk moordspel is anders en heeft een eigen sfeer.

Zelf "acteren" in een moordspel

En dan hebben we het nog niet eens over de verschillen in opzet van alle moordspellen. Er zijn aanbieders waarbij een groep acteurs het verhaal uitbeeldt en het publiek daarin betrekt. Dit soord moordspellen zijn vaak heel kostbaar. Dat is bij Dinerspel.nl niet het geval. Bij onze moordspellen kruip je namelijk zelf in de rol van een personage en spelen dus alle deelnemers zelf de personages. Onze spellen zijn met of zonder spelbegeleiding te spelen. En dit komt de persoonsprijs uiteraard ten goede. Als de restaurants, waar de moordspellen gespeeld worden, het diner gedeelte dan ook nog betaalbaar weten te houden, kan men voor heel redelijk bedrag al een originele groepsactiviteit beleven.