Personeelsfeest in Joure

Een personeelsfeest in Joure organiseren is een uitstekend idee! Helemaal natuurlijk als uw bedrijf in Joure of omgeving gevestigd is, maar ook voor een personeelsfeest van bedrijven uit andere regio's is Joure een goede plek. Het doel van een personeelsfeest is het teamgevoel te versterken tijdens een informeel en prettig samenzijn met de collega's. Het dagelijkse patroon wordt tijdens een personeelsfeest doorbroken met een stukje gezelligheid en plezier. Zoals gezegd leent Joure zich daar uitstekend voor, zeker wanneer het weer meezit. Het aantal mogelijke activiteiten in Joure is legio. Van een eenvoudige wandeltocht tot een GPS speurtocht, rollerskaten in het park of een rondleiding door historisch Joure. Maar ook voor een personeelsfeest dat binnen moet plaatsvinden zijn er voldoende mogelijkheden in Joure, van een bezoek aan één van de vele musea tot lasergames. Maar ja, de allerleukste activiteit voor een  personeelsfeest in Joure is natuurlijk een moorddiner of één van de andere dinerspellen op onze website.

 

 

 

 

Voorbeelden van een personeelsfeest in Joure:


Miss Murder Moordspel in Joure

Je wilt een personeelsfeest in Joure organiseren? Denk dan eens aan Miss Murder Moordspel in combinatie met een dineren bijvoorbeeld uw eigen locatie. Dit spannende maar vooral ook komische moordspel speelt zich af op het tropische Coco Island. Wie vermoordde daar Miss Mexico en Miss Venezuela? Probeer dat tijdens dit moordspel te ontdekken. Acteren, rechercheren én dineren tegelijk, want tussen de spelronden door wordt een heerlijk diner geserveerd. Een originele en betaalbare activiteit voor jouw personeelsfeest in Joure is moeilijk te vinden? Welnee, reserveer jouw personeelsfeest met Miss Murder Moordspel als invulling in Joure gewoon hier op Dinerspel.nl. Onder andere te boeken in Hajé Restaurant.


Meer informatie over dit spel

Moordvlucht Moordspel in Joure

Jouw personeelsfeest in Joure moet zowel origineel als betaalbaar zijn? Dan is Moordvlucht Moordspel in Joure wat jij zoekt!

Geniet van deze hilarische moordklucht tijdens een diner of lunch. Dit wordt zeker een personeelsfeest in Joure van hoog niveau, want Moordvlucht speelt zich af aan boord van een Boeing.

Neem één van de rollen aan en probeer de moord op Captain Dick van Bill te ontrafelen. Het meest entertainende etentje in Joure is ook nog eens verrasend betaalbaar. Verras je gasten dus met een personeelsfeest in Joure. Met Moordvlucht Moordspel is jouw personeelsfeest in Joure snel gerorganiseerd, onder andere in Hajé Restaurant. Welkom aan boord!

In Joure is nu ook een versie zonder spelbegeleiding beschikbaar. In plaats daarvan speel je op jouw personeelsfeest het spel gemakkelijk zelf met behulp van een online e-presentatie. Eenvoudig, goedkoper en leuk om te doen!


Meer informatie over dit spel

Flight Murder Mystery Game in Joure

Een leuke Engelstalige activiteit voor een personeelsfeest in Joure is niet zomaar gevonden. Toch? Echt wel! Flight Murder Mystery Game is beslist de meest originele en verrassende Engelstalige invulling voor een personeelsfeest in Joure. Speciaal voor internationale groepen met Engels als voertaal en nog betaalbaar ook! Barstensvol humor en spanning en in combinatie met diner. Flight Murder Mystery Game als personeelsfeest in bijvoorbeeld Hajé Restaurant is dus echt een goede keuze als jouw personeelsfeest in Joure een knaller moet worden!

Nu ook met online e-presentatie. Leid tijdens het volgende personeelsfeest in Joure het spel gemakkelijk zelf. Leuk om te doen en een stuk goedkoper!


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz Meen Je Dat Nou in Joure

Organiseer nu een zeer toepasselijk personeelsfeest in Joure. Kies voor één van onze aangesloten restaurants of boek zelf een locatie en beleef Personality Quiz Meen Je Dat Nou?! Een bijzonder interactief, verbindend en ontroerend spel dat helemaal in deze tijd past. Hoe goed ken jij jouw naasten? En belangrijker nog, hoe goed kennen zij jou?

Ontdek het op uiterst entertainende wijze tijdens jouw volgende personeelsfeest in Joure. Probeer de anoniem gegeven reacties op vragen, stellingen en dilemma's aan de juiste persoon te linken. Zo’n verrassend, verhelderend en intens gezellig personeelsfeest in Joure beleefde je nog nooit! Al vanaf 15 tot wel 100 personen te spelen voor een vriendenprijsje.


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz Food & Fun in Joure

Een kookworkshop in Joure boeken, is een goed idee, maar Dinerquiz Food&Fun is een nog véél leukere invulling voor een personeelsfeest in Joure. U mag tijdens uw personeelsfeest bij dit dinerspel in Joure fijn kliederen en klodderen met diverse ingrediënten, maar ook creatief en zelfs muzikaal bezig zijn met eten en drinken. Zo vermakelijk én smakelijk was uw personeelsfeest nog nooit! Dinerquiz Food&Fun is beslist het leukste en best geprijsde alternatief voor een kookworkshop. Met dit dinerspel smaakt uw personeelsfeest in Joure zeker naar meer!


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz The Code in Joure

De leukste en meest betaalbare invulling voor een personeelsfeest in Joure is beslist Dinerquiz The Code. Speel met collega's, vrienden of familie deze entertainende en komische dinerquiz in Joure, probeer de code van de mysterieuze box te kraken en ontdek de verrassende inhoud! Spannend, interactief,  komisch en met knallende finale! The Code is er ook in een Engelstalige versie, dus geschikt voor internationale groepen!


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz Hollandse Helden in Joure

Een personeelsfeest in Joure organiseren, maar dan wel met een Hollands tintje? Denkt u dan eens aan Dinerquiz Hollandse Helden. Met een maffe muts op gaan de teams strijden. Wie weet het meest over de Hollandse showbizz, sport, politiek en geschiedenis? Quotes, feiten, roddels, alles over de meest uiteenlopende Hollandse Helden komt voorbij! Ook imitatietalent en zangvogeltjes krijgen een moment in de spotlights. Een origineel en lekker Hollands uitje is zo gevonden. Een personeelsfeest met Hollandse Helden boekt u gemakkelijk en snel via Dinerspel.nl. Onder andere te reserveren in Hajé Restaurant.


Meer informatie over dit spel

Moordspel De Koudgemaakte Kok in Joure

Tijdens jouw personeelsfeest in Joure kun je nu zelf speuren en rechercheren in een spannende maar vooral komische detective. Webshop Moordspel "De Koudgemaakte Kok" is daar speciaal voor gemaakt. Bij dit moordspel is spelbegeleiding niet nodig. Alle spelinstructies staan in de spelboekjes en het gehele spel wijst zichzelf.

Zelf een personeelsfeest in Joure organiseren?

De Koudgemaakte Kok is ons nieuwe moordspel voor thuis, op het werk of elke andere gewenste locatie. Een voordelig moordspel voor bijzondere gelegenheden in Joure zoals bijvoorbeeld een familiediner, bedrijfsfeestje een dinnerparty met vrienden. Ook heel geschikt als originele activiteit voor de feestdagen. Dit moordspel is dus op vele manieren inzetbaar.


Meer informatie over dit spel

Moordspel De Onfortuinlijke Bankier in Joure

Tijdens jouw personeelsfeest in Joure kan je nu zelf de speurneus uithangen in een spannende maar vooral komische detective. Webshop Moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" is daar speciaal voor gemaakt. Bij dit moordspel is spelbegeleiding niet nodig want de leider van het moordonderzoek is... het slachtoffer zelf! Alle spelinstructies staan in de spelboekjes en het gehele spel wijst zichzelf.

Zelf een personeelsfeest in Joure organiseren?

De Onfortuinlijke Bankier is het leukste en goedkoopste moordspel voor thuis, op het werk of welke locatie dan ook. Een betaalbaar idee voor bijzondere gelegenheden in Joure zoals bijvoorbeeld een familiediner, bedrijfsfeestje een dinnerparty met vrienden. Ook heel geschikt als originele activiteit voor de feestdagen. Dit moordspel is dus op vele manieren inzetbaar. Een personeelsfeest in Joure organiseren, is hiermee een stuk eenvoudiger geworden! Naast de Nederlandse zijn er ook een Engelse en Vlaamse versie beschikbaar in onze webshop. Mét uitgebreide lijst aanvullende spel-, eet en muziektips en zelfs bijpassende (optionele) recepten van een echte cuisinier!


Meer informatie over dit spel

Into The Box - Kluiskraakquiz in Joure

Into The Box is een verrassende invulling voor jouw personeelsfeest in Joure. Speel dit spannende teamspel met diner, lunch of hapjes. Voor grote en kleine gezelschappen. Een origineel en vriendelijk geprijsd personeelsfeest in Joure vier je dus met Into The Box van Dinerspel.nl!


Meer informatie over dit spel

Mystery Quiz Back To School in Joure

Vier het leukste, grappigste én meest leerzame personeelsfeest in Joure met Mystery Quiz "Back To School - Het Geheim Van Juffrouw Polly". In een mysterieuze brief schrijft Juffrouw Polly dat ze tijdens haar leven een vreselijk geheim had. Jouw volgende personeelsfeest in Joure kun je door vier ludieke proefwerken te maken ontdekken wat Juffrouw Polly al die tijd verborgen hield. De beste leerlingen krijgen de meest duidelijke tips en aanwijzingen. Alle klasgenoten steken deze Mystery Quiz in Joure hun vinger op, moeten in de hoek staan, strafregels maken of krijgen een sticker in hun schrift. En natuurlijk is het apenkooien na afloop! Uitdagend, nostalgisch én eigentijds maar vooral heel amusant. Hoeveel heb jíj onthouden van school? Ook geschikt voor een personeelsfeest in Joure met eventueel kinderen vanaf 10 jaar, senioren en alles daartussen! Welke generatie zal het er het beste vanaf brengen?


Meer informatie over dit spel

 

De plaats Joure

Joure ligt in de provincie Friesland en is de hoofdplaats van de gemeente De Friese Meren. Joure heeft ongeveer 13.000 inwoners en is te klein om een stad maar te groot om een dorp genoemd te worden. Naar Oud-Friese traditie wordt zo'n plaats een vlecke genoemd. De naam Joure is sterk verbonden met die van Douwe Egberts. In 1753 begon diens vader, Egbert Douwes, in Joure een zaak in koloniale handelswaren. Deze is later uitgegroeid tot de bekende koffiebrander. Joure ligt direct aan de snelwegen A6 en A7, vlakbij Heerenveen, Drachten en Leeuwarden. Een ideale uitvalsplek dus voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of familiefeest.