Groepsactiviteit

Op zoek naar een originele en betaalbare groepsactiviteit voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest? Dan hebben wij een leuke tip! Een dinerspel combineert een heerlijk diner met een ludiek en actief spel. Speciaal ontwikkeld voor gezelschappen van 8 tot 200 personen. Een groepsactiviteit met een dinerspel is daarnaast ook nog eens betaalbaar en onderscheidend. Dinerspel.nl biedt arrangementen in heel Nederland en Vlaanderen. Geschikt voor vrijwel elke gelegenheid zoals bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of familiefeest .Via Dinerspel.nl vraagt u snel en eenvoudig beschikbaarheid op voor een dinerspel in het restaurant van uw keuze.

 

Een groepsactiviteit organiseren? Onze dinerspellen:

Een groepsactiviteit organiseren?
Moordvlucht Moordspel

Als uw groepsactiviteit zowel origineel als betaalbaar moet zijn, is Moordvlucht Moordspel absoluut de leukste invulling voor een spannend en komisch uitje. Geniet tijdens van deze hilarische moordklucht in combinatie met een verrukkelijk diner of chique High Tea! Alles van hoog niveau want Moordvlucht speelt zich af aan boord van een Boeing 747. Kom in de dynamische sfeer van de luchtvaart, kruip in de huid van één van de markante passagiers of crewleden en probeer uit te vogelen wie Captain Van Bill op 10 kilometer hoogte vergiftigde. Interactief entertainment gecombineerd met de gezelligheid van een etentje voor een verrassend lage prijs? Een groepsactiviteit leuker dan dit bestaat niet! Wij heten u van harte welkom aan boord!


Meer informatie

Een groepsactiviteit organiseren?
Miss Murder Moordspel

Een groepsactiviteit organiseren? Dan is Miss Murder Moordspel in combinatie met een diner een goede keuze. Dit spannende maar vooral komische moordspel speelt zich af op het tropische Coco Island. Wie vermoordde Miss Mexico en Miss Venezuela? Ga tijdens uw groepsactiviteit samen met collega's, vrienden of familie op zoek naar de dader. Ondertussen verzorgen de keuken en bediening een voortreffelijk diner. Acteren, rechercheren én dineren tegelijk dus. Is een originele maar ook betaalbare manier van feestvieren moeilijk te vinden? Welnee, een groepsactiviteit met Miss Murder Moordspel als activiteit reserveert u gemakkelijk en snel op Dinerspel.nl.


Meer informatie

Een groepsactiviteit organiseren?
Food & Fun Culi Spel

Een kookworkshop als activiteit voor een groepsactiviteit is een goed idee, maar Food&Fun Culi Spel is een nog véél leukere invulling voor een groepsactiviteit. Tijdens dit dinerspel kunt u heerlijk kliederen en klodderen met de meest uiteenlopende ingrediënten, maar ook creatief en zelfs muzikaal aan de slag met eten en drinken. Zo smakelijk én vermakelijk was uw groepsactiviteit nog nooit! Food&Fun Culi Spel is beslist het leukste en best geprijsde alternatief voor een kookworkshop. Met dit dinerspel als activiteit smaakt uw  groepsactiviteit  zeker naar meer!


Meer informatie

Een groepsactiviteit organiseren?
Flight Murder Mystery Game

Flight Murder Mystery Game is dé ideale Engelstalige invulling voor internationale groepen die een groepsactiviteit op een bijzondere manier willen vieren. Interactief, amusant en betaalbaar, zo'n groepsactiviteit beleefden u en uw gezelschap nog nooit! Alle spelers kunnen zich desgewenst uitdossen in de stijl van één van de kleurrijke karakters, wat alleen nog maar meer hilariteit en sfeer aan uw groepsactiviteit toevoegt. Tussen de spelronden door wordt er ook nog een heerlijk diner geserveerd. Een groepsactiviteit met Flight Murder Mystery Game als activiteit is dus altijd jolly good!


Meer informatie

Een groepsactiviteit organiseren?
Into The Box - Kluiskraakquiz

Into The Box is beslist de meest verrassende invulling voor uw groepsactiviteit. Dit spannende en amusante spel kan bijvoorbeeld in de middag worden gespeeld in combinatie met een lunch of hapjes. Of speel Into The Box als avondactiviteit met aansluitend een heerlijk diner. Into The Box staat gelijk aan een betaalbaar en origineel groepsactiviteit en is geschikt voor de meest uiteenlopende gezelschappen.


Meer informatie

Een groepsactiviteit organiseren?
Doe-het-zelf moordspel De Onfortuinlijke Bankier

Speur tijdens uw groepsactiviteit zelf in een spannende én komische detective. Bij dit moordspel is spelbegeleiding niet benodigd want het moordonderzoek staat onder leiding van... het slachtoffer zelf! De spelinstructies vindt u in de spelboekjes en alles wijst zichzelf.

Organiseer eenvoudig uw groepsactiviteit!

Moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" is beslist het leukste en goedkoopste moordspel voor thuis, op het werk of welke locatie dan ook. Een betaalbaar idee voor bijzondere gelegenheden: familiediner, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een dinnerparty met vrienden. Ook heel geschikt als verrassende activiteit voor de feestdagen. Een groepsactiviteit organiseren, is met dit moordspel ineens een stuk eenvoudiger geworden!


Meer informatie

Een groepsactiviteit organiseren?
Hollandse Helden Spel

Een groepsactiviteit organiseren met een Hollands tintje? Denk dan eens aan Hollandse Helden dinerspel. Met een maffe muts op gaan de teams de strijd aan. Wie weet het meest over de Hollandse showbizz, sport, politiek en geschiedenis? Quotes, feiten, roddels, alles over de meest uiteenlopende Hollandse Helden komt voorbij! En ook imitatietalent en zangvogeltjes krijgen een kans. Een origineel en typisch Hollands uitje is zo gevonden. Een groepsactiviteit met Hollandse Helden boekt u gemakkelijk en snel via deze website.


Meer informatie