Familiefeest

Uw familie kiest u niet uit. Maar het soort familiefeest dat u met hen viert gelukkig wel! Dus wees eens avontuurlijk en ga deze keer voor spanning, humor en sfeer. Bezorg uw familieleden met bijvoorbeeld een moorddiner van Dinerspel.nl een wel héél bijzondere uitje.

Familiespel met Kerst of Oudejaarsavond

Verras uw familie deze Kerst of Oudejaarsavond met een origineel spel van Dinerspel.nl. Bestel één van onze doe-het-zelf spellen in onze webshop en organiseer uw eigen dinerspel in uw huiskamer.

Een compleet anders familiefeest!

Ziet u het al voor zich? Nu eens niet met gezamenlijk in een kringetje over hypotheken en voetbal praten, maar zelf "acteren" in een komische detective aan tafel met een hilarisch moordspel. Met opa verkleed als bodybuilder en tante Jopie in de rol van Miss Sweden. Om maar wat te noemen. Hilarisch!

Het leukste familiefeest thuis

Dinerspel.nl ontwikkelde speciaal voor familiefeesten die thuis gevierd worden het doe-het-zelf Moordspel De Onfortuinlijke Bankier. Dit moordspel organiseert u heel eenvoudig zelf in uw eigen woonkamer of eetkeuken. Of kies bijvoorbeeld uit één van de restaurants op Dinerspel.nl.

Culinair familiefeest?

Wanneer u doe-het-zelf moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" thuis organiseert, vult u het culinaire deel geheel naar eigen wens in. Voor degenen die er ook nog een culinair feestje van willen maken, schreef de Vlaamse cuisinier Fons Nicolay exclusieve bijpassende recepten. Allemaal bijzonder plezant geschreven, met gangbare ingrediënten en gemakkelijk te bereiden. Het zal nog wel even duren voordat dit familiefeest overtroffen wordt!

 

Kies een plaats en bekijk de arrangementen