Een familiefeest organiseren?

Moordvlucht Moordspel

Als uw familiefeest zowel origineel als betaalbaar moet zijn, is Moordvlucht Moordspel absoluut de leukste invulling voor een spannend en komisch uitje. Geniet tijdens van deze hilarische moordklucht in combinatie met een verrukkelijk diner of chique High Tea! Alles van hoog niveau want Moordvlucht speelt zich af aan boord van een Boeing 747. Kom in de dynamische sfeer van de luchtvaart, kruip in de huid van één van de markante passagiers of crewleden en probeer uit te vogelen wie Captain Van Bill op 10 kilometer hoogte vergiftigde. Interactief entertainment gecombineerd met de gezelligheid van een etentje voor een verrassend lage prijs? Een familiefeest leuker dan dit bestaat niet! Wij heten u van harte welkom aan boord!


Meer informatie

Moordspel De Ongenode Gast

Geniet tijdens dit familiefeest van deze hilarische moordsoap die kan worden gecombineerd met een heerlijk diner, uitgebreide lunch of chique High Tea! Wie vermoordde Tante Jopie? Dat is de centrale vraag bij Moordspel “De Ongenode Gast”. Een interactief en vermakelijk moordspel. Geschikt voor een personeelsfeestje, teambuilding, vrijgezellenparty en familiefeesten. Te reserveren van 8 tot 250 personen. Kruip in de rol van één van de markante personages en probeer uit te vinden wie Tante Jopie voorgoed het zwijgen oplegde. Een Nederlands/Vlaamse productie, te reserveren in tientallen sfeervolle bij Dinerspel.nl aangesloten restaurants of vanaf 15 personen in een locatie van eigen keuze. Een leuker familiefeest voor een verrassend lage prijs zult u niet snel vinden!


Meer informatie

Miss Murder Moordspel

Een familiefeest organiseren? Dan is Miss Murder Moordspel in combinatie met een diner een goede keuze. Dit spannende maar vooral komische moordspel speelt zich af op het tropische Coco Island. Wie vermoordde Miss Mexico en Miss Venezuela? Ga tijdens uw familiefeest samen met collega's, vrienden of familie op zoek naar de dader. Ondertussen verzorgen de keuken en bediening een voortreffelijk diner. Acteren, rechercheren én dineren tegelijk dus. Is een originele maar ook betaalbare manier van feestvieren moeilijk te vinden? Welnee, een familiefeest met Miss Murder Moordspel als activiteit reserveert u gemakkelijk en snel op Dinerspel.nl.


Meer informatie

Food & Fun Culi Spel

Een kookworkshop als activiteit voor een familiefeest is een goed idee, maar Food&Fun Culi Spel is een nog véél leukere invulling voor een familiefeest. Tijdens dit dinerspel kunt u heerlijk kliederen en klodderen met de meest uiteenlopende ingrediënten, maar ook creatief en zelfs muzikaal aan de slag met eten en drinken. Zo smakelijk én vermakelijk was uw familiefeest nog nooit! Food&Fun Culi Spel is beslist het leukste en best geprijsde alternatief voor een kookworkshop. Met dit dinerspel als activiteit smaakt uw  familiefeest  zeker naar meer!


Meer informatie

Hollandse Helden Spel

Een familiefeest organiseren met een Hollands tintje? Denk dan eens aan Hollandse Helden dinerspel. Met een maffe muts op gaan de teams de strijd aan. Wie weet het meest over de Hollandse showbizz, sport, politiek en geschiedenis? Quotes, feiten, roddels, alles over de meest uiteenlopende Hollandse Helden komt voorbij! En ook imitatietalent en zangvogeltjes krijgen een kans. Een origineel en typisch Hollands uitje is zo gevonden. Een familiefeest met Hollandse Helden boekt u gemakkelijk en snel via deze website.


Meer informatie

Flight Murder Mystery Game

Flight Murder Mystery Game is dé ideale Engelstalige invulling voor internationale groepen die een familiefeest op een bijzondere manier willen vieren. Interactief, amusant en betaalbaar, zo'n familiefeest beleefden u en uw gezelschap nog nooit! Alle spelers kunnen zich desgewenst uitdossen in de stijl van één van de kleurrijke karakters, wat alleen nog maar meer hilariteit en sfeer aan uw familiefeest toevoegt. Tussen de spelronden door wordt er ook nog een heerlijk diner geserveerd. Een familiefeest met Flight Murder Mystery Game als activiteit is dus altijd jolly good!


Meer informatie

Into The Box - Kluiskraakquiz

Into The Box is beslist de meest verrassende invulling voor uw familiefeest. Dit spannende en amusante spel kan bijvoorbeeld in de middag worden gespeeld in combinatie met een lunch of hapjes. Of speel Into The Box als avondactiviteit met aansluitend een heerlijk diner. Into The Box staat gelijk aan een betaalbaar en origineel familiefeest en is geschikt voor de meest uiteenlopende gezelschappen en voor kleine en grote groepen.


Meer informatie

Doe-het-zelf moordspel De Onfortuinlijke Bankier

Speur tijdens uw familiefeest zelf in een spannende én komische detective. Bij dit moordspel is spelbegeleiding niet benodigd want het moordonderzoek staat onder leiding van... het slachtoffer zelf! De spelinstructies vindt u in de spelboekjes en alles wijst zichzelf.

Organiseer eenvoudig uw familiefeest!

Moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" is beslist het leukste en goedkoopste moordspel voor thuis, op het werk of welke locatie dan ook. Een betaalbaar idee voor bijzondere gelegenheden: familiediner, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een dinnerparty met vrienden. Ook heel geschikt als verrassende activiteit voor de feestdagen. Een familiefeest organiseren, is met dit moordspel ineens een stuk eenvoudiger geworden! Zowel een Nederlandse als Vlaamse versie beschikbaar in onze webshop.


Meer informatie


 

Familiefeest

Uw familie kiest u niet uit. Maar het soort familiefeest dat u met hen viert gelukkig wel! Dus wees eens avontuurlijk en ga deze keer voor spanning, humor en sfeer. Bezorg uw familieleden met bijvoorbeeld een moorddiner van Dinerspel.nl een wel héél bijzondere uitje.

Een compleet anders familiefeest!

Ziet u het al voor zich? Nu eens niet met gezamenlijk in een kringetje over hypotheken en voetbal praten, maar zelf "acteren" in een komische detective aan tafel met een hilarisch moordspel. Met opa verkleed als bodybuilder en tante Jopie in de rol van Miss Sweden. Om maar wat te noemen. Hilarisch!

Het leukste familiefeest thuis

Dinerspel.nl ontwikkelde speciaal voor familiefeesten die thuis gevierd worden het doe-het-zelf Moordspel De Onfortuinlijke Bankier. Dit moordspel organiseert u heel eenvoudig zelf in uw eigen woonkamer of eetkeuken. Of kies bijvoorbeeld uit één van de restaurants op Dinerspel.nl.

Culinair familiefeest?

Wanneer u doe-het-zelf moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" thuis organiseert, vult u het culinaire deel geheel naar eigen wens in. Voor degenen die er ook nog een culinair feestje van willen maken, schreef de Vlaamse cuisinier Fons Nicolay exclusieve bijpassende recepten. Allemaal bijzonder plezant geschreven, met gangbare ingrediënten en gemakkelijk te bereiden. Het zal nog wel even duren voordat dit familiefeest overtroffen wordt!