Een personeelsuitje organiseren?

Moordvlucht Moordspel

Moordspel met spelbegeleiding of online e-presentatie - Als jouw personeelsuitje zowel origineel als betaalbaar moet zijn, is Moordvlucht Moordspel beslist de leukste invulling. Ervaar deze hilarische moordklucht jouw volgende personeelsuitje met diner of lunch. Alles van hoog niveau want Moordvlucht speelt zich af aan boord van een Boeing 737.

Dompel je onder in de sfeer van de luchtvaart, kruip in de huid van één van de personages en probeer uit te vogelen wie Captain van Bill op 10 kilometer hoogte vergiftigde. Een personeelsuitje leuker dan dit bestaat niet. Welkom aan boord!

Ook beschikbaar zonder spelbegeleiding. Leid het moordspel eenvoudig zelf met behulp van een online e-presentatie. Leuk om te doen en heel voordelig!

 

 


Meer informatie

Moordspel De Ongenode Gast

Geniet tijdens jouw personeelsuitje van deze hilarische moordsoap in combinatie met diner of lunch!

Wie vermoordde Tante Jopie? Dat is de centrale vraag bij het interactieve en entertainende Moordspel “De Ongenode Gast”. Een originele invulling personeelsfeestjes, teambuildings, vrijgezellenparties of familiefeesten, klein of groot.

Kruip zelf in de rol van één van de markante personages en probeer uit te vinden wie Tante Jopie voorgoed het zwijgen oplegde. Een Nederlands/Vlaamse productie, te reserveren in tientallen sfeervolle bij Dinerspel.nl aangesloten restaurants. Of speel Moordspel "De Ongenode Gast" in een zelf geboekte horeca- of eigen locatie.  Een leuker en beter geprijsd personeelsuitje zul je niet snel vinden!

Ook met online e-presentatie beschikbaar, dus zelf begeleiden. Ideaal voor een personeelsuitje met een kleine groep of beperkt budget óf als je zelfstandig een moordspel wilt organiseren. Flink voordeliger dan de gepresenteerde versie en met een beetje voorbereiding ook zeer vermakelijk! Bestel de versie met online e-presentatie in onze webshop. De inloggegevens ontvang je per mail en de spelboekjes thuis per post. Met duidelijke instructies en ondersteuning van Dinerspel.nl.


Meer informatie

Flight Murder Mystery Game

Flight Murder Mystery Game met begeleiding of online e-presentatie - Perfect Engelstalig entertainment voor internationale groepen die hun personeelsuitje op een unieke manier willen vieren. Zo interactief, amusant en betaalbaar was jullie personeelsuitje nog nooit! Spelers kunnen zich verkleden in de stijl van één van de kleurrijke personages, wat nog meer hilariteit en sfeer toevoegt aan jouw personeelsuitje. Tussen de spelrondes door genieten jullie van een diner. Een personeelsuitje organiseren met Flight Murder Mystery Game als activiteit is dus altijd een goed idee.

Nu ook met online e-presentatie. Tijdens het volgende personeelsuitje kun je het spel ook eenvoudig zelf begeleiden. Leuk om te doen en een stuk goedkoper!

 


Meer informatie

Dinerquiz Meen Je Dat Nou

Organiseer nu een toepasselijk personeelsuitje in de bij Dinerspel.nl aangesloten restaurants of jouw zelf geboekte locatie met Personality Quiz Meen Je Dat Nou?! Een bijzonder interactief, verbindend en ontroerend spel dat helemaal in deze tijd past.

Hoe goed ken jij jouw naasten? En belangrijker nog, hoe goed kennen zij jou? Ontdek het op uiterst entertainende wijze tijdens jouw volgende personeelsuitje. Probeer de anoniem gegeven reacties op vragen, stellingen en dilemma's aan de juiste spelers te linken. Met roulerende teams, dus maximale interactie. Zo’n verrassend, verbroederend en intens gezellig personeelsuitje beleefde je nog nooit!


Meer informatie

Dinerquiz The Code

Dinerquiz The Code is de leukste en meest betaalbare invulling voor het komende personeelsuitje. Speel in teams deze spannende en komische dinerquiz, probeer de code van de geheimzinnige box te kraken en ontdek welke beloning er in zit. Met knallende finale!

Zo'n verrassend en entertainend personeelsuitje beleefden jij en je collega's, vrienden of familie nog nooit! Dinerquiz The Code is er ook in een Engelstalige versie dus geschikt voor internationale groepen.


Meer informatie

Moordspel De Koudgemaakte Kok

Webshop Moordspel - Speur tijdens jouw personeelsuitje zelf in een spannende én komische detective. Bij Moordspel De Koudgemaakte Kok is spelbegeleiding niet benodigd. De spelinstructies vind je in de spelboekjes en alles wijst zichzelf.

Organiseer eenvoudig jouw personeelsuitje!

Moordspel "De Koudgemaakte Kok" is ons nieuwe humoristische moordspel voor thuis, op het werk of welke locatie dan ook. Een betaalbaar idee voor bijzondere gelegenheden: familiediner, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een dinnerparty met vrienden. Een personeelsuitje organiseren, is met dit moordspel ineens een stuk eenvoudiger geworden!


Meer informatie

Moordspel De Onfortuinlijke Bankier

Webshop Moordspel - Speur tijdens jouw personeelsuitje zelf in een spannende én komische detective. Bij dit moordspel is spelbegeleiding niet benodigd want het moordonderzoek staat onder leiding van... het slachtoffer zelf! De spelinstructies vind je in de spelboekjes en alles wijst zichzelf.

Organiseer eenvoudig jouw personeelsuitje!

Moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" is beslist het leukste en goedkoopste moordspel voor thuis, op het werk of welke locatie dan ook. Een betaalbaar idee voor bijzondere gelegenheden: familiediner, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een dinnerparty met vrienden. Ook heel geschikt als verrassende activiteit voor de feestdagen. Een personeelsuitje organiseren, is met dit moordspel ineens een stuk eenvoudiger geworden! Er zijn een Nederlandse, Engelse en Vlaamse versie beschikbaar in onze webshop.


Meer informatie

Into The Box - Kluiskraakquiz

Into The Box is beslist de meest verrassende invulling voor jouw personeelsuitje. Speel deze amusante kluiskraakquiz in combinatie met diner, lunch of hapjes. Into The Box staat gelijk aan een betaalbaar en origineel personeelsuitje. Geschikt voor de meest uiteenlopende gezelschappen groot of klein.


Meer informatie

Mystery Quiz Back To School

Doe-het-zelf spel - Beleef jullie leukste, grappigste én meest leerzame personeelsuitje met Mystery Quiz "Back To School - Het Geheim Van Juffrouw Polly". Juffrouw Polly laat een mysterieuze brief achter waarin staat dat ze tijdens haar leven een vreselijk geheim moest verbergen. Om te ontdekken wat dat was, moeten vier proefwerken gemaakt worden. Hoe hoger de behaalde cijfers, des te duidelijker de tips en aanwijzingen. Alle spelers steken tijdens jullie gezellige personeelsuitje hun vinger op, staan in de hoek of maken strafregels. En natuurlijk gaan we apenkooien na afloop! Back to school indeed. Uitdagend, tikkeltje nostalgisch maar vooral heel amusant. Hoeveel weet jíj nog van school? Geschikt voor een personeelsuitje waarbij eventueel kinderen vanaf 10 jaar, senioren en alles daartussen zit kunnen meedoen! Welke generatie zal het er het beste vanaf brengen?


Meer informatie


 

Personeelsuitje

Het wordt weer tijd voor een personeelsuitje. Een personeelsuitje dat niet alleen amusant is, maar er ook voor zorgt dat men elkaar eens beter leert kennen. Om zo het teamgevoel op een plezierige manier te vergroten. Dat wordt wel even zoeken. Want hoe vul je zo'n teamuitje in? Welnu, een dinerspel voegt dit allemaal geniaal samen. Lekker eten met een leuke activiteit voor een verrassend vriendelijke prijs. Een perfect personeelsuitje bestaat niet, maar met een moorddiner of één van de andere dinerspellen van Dinerspel.nl komt u aardig in de buurt.

Personeelsuitje voor kleine en grote groepen

Een personeelsuitje met een moorddiner als activiteit staat gelijk aan heerlijk eten, veel humor en goede sfeer. Onze dinerspellen kunnen in de meeste locaties al vanaf acht personen gespeeld worden, maar zijn ook geschikt voor een personeelsuitje voor groepen tot wel 250 personen.

Personeelsuitje in alle grote steden mogelijk

Op Dinerspel.nl vindt u een groot aantal locaties voor personeelsuitje in alle grote steden. Voor een luxe chique personeelsuitje in een toplocatie of juist een ontspannen personeelsuitje in een sfeervolle brasserie. Allemaal volledig verzorgd en  vriendelijk geprijsd. Zoek niet verder, uw website voor een origineel en betaalbaar personeelsuitje hebt u gevonden!

 

Kies een personeelsuitje locatie (Nederland en België)