Vriendenuitje

Is het deze keer jouw beurt om een vriendenuitje te organiseren? Vind dan maar eens iets dat voor iedereen leuk én betaalbaar is... Gelukkig biedt Dinerspel.nl een aantal originele invullingen voor een geslaagd vriendenuitje. Voor een vriendenprijsje!

Een doe-het-zelf moordspel als vriendenuitje

Ons doe-het-zelf moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" is een uiterst betaalbaar moordspel voor thuis. Al te spelen vanaf twee personen tot groepen van wel 100 spelers. En alles wijst zichzelf! Zonder al te veel voorbereiding organiseer je met moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" een origineel en spannend vriendenuitje. Bestel de spelboekjes snel en gemakkelijk in onze webshop.

Een vriendenuitje met Into The Box - Kluiskraak Quiz

Er staat een box met cijferslot op tafel. De code bestaat uit vier digits. Verdeel de vriendengroep in teams en probeer de code te kraken. Alle vrienden en vriendinnen krijgen een prachtig geïllustreerd en ingenieus spelboekje met uitdagende maar vooral ook ludieke vragen en opdrachten. Die leveren een getal op. Maar vindt jouw team de correcte code? En zo ja, wat zit er in de box? Voor een amusant en spannend vriendenuitje bestel Into The Box gemakkelijk en snel in onze webshop. Geschikt van vier personen tot 100 personen.

Een vriendenuitje in een restaurant

Onze doe-het-zelf spellen kunnen behalve thuis ook in een restaurant gespeeld worden. Ken je een gezellig restaurant in de buurt of kies je voor een bij Dinerspel.nl aangesloten locatie? Op onze website vind je alle mogelijkheden.

Een vriendenuitje met een dinerspel

Behalve onze doe-het-zelf spellen biedt Dinerspel.nl ook spellen met spelbegeleiding. Deze spellen worden georganiseerd in een groot aantal restaurants. Altijd in een eigen dinerruimte en begeleid door onze vakkundige en gezellige spelbegeleiders. Al vanaf 8 personen! Vriendenuitjes van 15 personen of meer kunnen een dinerspel met begeleiding ook in een eigen locatie organiseren.

 

Kies een plaats en bekijk de arrangementen