Een vriendenuitje organiseren?

Moordvlucht Moordspel

Als uw vriendenuitje zowel origineel als betaalbaar moet zijn, is Moordvlucht Moordspel absoluut de leukste invulling voor een spannend en komisch uitje. Geniet tijdens van deze hilarische moordklucht in combinatie met een verrukkelijk diner of chique High Tea! Alles van hoog niveau want Moordvlucht speelt zich af aan boord van een Boeing 747. Kom in de dynamische sfeer van de luchtvaart, kruip in de huid van één van de markante passagiers of crewleden en probeer uit te vogelen wie Captain Van Bill op 10 kilometer hoogte vergiftigde. Interactief entertainment gecombineerd met de gezelligheid van een etentje voor een verrassend lage prijs? Een vriendenuitje leuker dan dit bestaat niet! Wij heten u van harte welkom aan boord!


Meer informatie

Moordspel De Ongenode Gast

Geniet tijdens dit vriendenuitje van deze hilarische moordsoap die kan worden gecombineerd met een heerlijk diner, uitgebreide lunch of chique High Tea! Wie vermoordde Tante Jopie? Dat is de centrale vraag bij Moordspel “De Ongenode Gast”. Een interactief en vermakelijk moordspel. Geschikt voor een personeelsfeestje, teambuilding, vrijgezellenparty en familiefeesten. Te reserveren van 8 tot 250 personen. Kruip in de rol van één van de markante personages en probeer uit te vinden wie Tante Jopie voorgoed het zwijgen oplegde. Een Nederlands/Vlaamse productie, te reserveren in tientallen sfeervolle bij Dinerspel.nl aangesloten restaurants of vanaf 15 personen in een locatie van eigen keuze. Een leuker vriendenuitje voor een verrassend lage prijs zult u niet snel vinden!


Meer informatie

Miss Murder Moordspel

Een vriendenuitje organiseren? Dan is Miss Murder Moordspel in combinatie met een diner een goede keuze. Dit spannende maar vooral komische moordspel speelt zich af op het tropische Coco Island. Wie vermoordde Miss Mexico en Miss Venezuela? Ga tijdens uw vriendenuitje samen met collega's, vrienden of familie op zoek naar de dader. Ondertussen verzorgen de keuken en bediening een voortreffelijk diner. Acteren, rechercheren én dineren tegelijk dus. Is een originele maar ook betaalbare manier van feestvieren moeilijk te vinden? Welnee, een vriendenuitje met Miss Murder Moordspel als activiteit reserveert u gemakkelijk en snel op Dinerspel.nl.


Meer informatie

Food & Fun Culi Spel

Een kookworkshop als activiteit voor een vriendenuitje is een goed idee, maar Food&Fun Culi Spel is een nog véél leukere invulling voor een vriendenuitje. Tijdens dit dinerspel kunt u heerlijk kliederen en klodderen met de meest uiteenlopende ingrediënten, maar ook creatief en zelfs muzikaal aan de slag met eten en drinken. Zo smakelijk én vermakelijk was uw vriendenuitje nog nooit! Food&Fun Culi Spel is beslist het leukste en best geprijsde alternatief voor een kookworkshop. Met dit dinerspel als activiteit smaakt uw  vriendenuitje  zeker naar meer!


Meer informatie

Dinerquiz The Code

Dinerquiz The Code is de leukste en meest betaalbare invulling voor het komende vriendenuitje. Speel in teams deze spannende en komische dinerquiz, probeer de code van de geheimzinnige box te kraken en ontdek welke beloning er in zit. Zo'n verrassend en entertainend vriendenuitje met knallende finale beleefden jij en je collega's, vrienden of familie nog nooit!


Meer informatie

Hollandse Helden Spel

Een vriendenuitje organiseren met een Hollands tintje? Denk dan eens aan Hollandse Helden dinerspel. Met een maffe muts op gaan de teams de strijd aan. Wie weet het meest over de Hollandse showbizz, sport, politiek en geschiedenis? Quotes, feiten, roddels, alles over de meest uiteenlopende Hollandse Helden komt voorbij! En ook imitatietalent en zangvogeltjes krijgen een kans. Een origineel en typisch Hollands uitje is zo gevonden. Een vriendenuitje met Hollandse Helden boekt u gemakkelijk en snel via deze website.


Meer informatie

Flight Murder Mystery Game

Flight Murder Mystery Game is dé ideale Engelstalige invulling voor internationale groepen die een vriendenuitje op een bijzondere manier willen vieren. Interactief, amusant en betaalbaar, zo'n vriendenuitje beleefden u en uw gezelschap nog nooit! Alle spelers kunnen zich desgewenst uitdossen in de stijl van één van de kleurrijke karakters, wat alleen nog maar meer hilariteit en sfeer aan uw vriendenuitje toevoegt. Tussen de spelronden door wordt er ook nog een heerlijk diner geserveerd. Een vriendenuitje met Flight Murder Mystery Game als activiteit is dus altijd jolly good!

Let op! Een vriendenuitje met Flight Murder Mystery Game als invulling bevat enige pikante en gewaagde humor. Allemaal puur fictief, satirisch en nooit expliciet.


Meer informatie

Into The Box - Kluiskraakquiz

Into The Box is beslist de meest verrassende invulling voor uw vriendenuitje. Dit spannende en amusante spel kan bijvoorbeeld in de middag worden gespeeld in combinatie met een lunch of hapjes. Of speel Into The Box als avondactiviteit met aansluitend een heerlijk diner. Into The Box staat gelijk aan een betaalbaar en origineel vriendenuitje en is geschikt voor de meest uiteenlopende gezelschappen en voor kleine en grote groepen.


Meer informatie

Doe-het-zelf moordspel De Onfortuinlijke Bankier

Speur tijdens uw vriendenuitje zelf in een spannende én komische detective. Bij dit moordspel is spelbegeleiding niet benodigd want het moordonderzoek staat onder leiding van... het slachtoffer zelf! De spelinstructies vindt u in de spelboekjes en alles wijst zichzelf.

Organiseer eenvoudig uw vriendenuitje!

Moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" is beslist het leukste en goedkoopste moordspel voor thuis, op het werk of welke locatie dan ook. Een betaalbaar idee voor bijzondere gelegenheden: familiediner, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een dinnerparty met vrienden. Ook heel geschikt als verrassende activiteit voor de feestdagen. Een vriendenuitje organiseren, is met dit moordspel ineens een stuk eenvoudiger geworden! Zowel een Nederlandse als Vlaamse versie beschikbaar in onze webshop.


Meer informatie


 

Vriendenuitje

Bunt u aan de beurt om een dit keer een vriendenuitje te organiseren? Vind maar eens iets dat geschikt is voor iedereen en het liefst ook nog eens betaalbaar. Gelukkig heeft u deze website gevonden, want hier vindt u een paar leuke ideeën die u zullen helpen.

Een doe-het-zelf moordspel als vriendenuitje

Ons doe-het-zelf moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" is een uiterst betaalbaar moordspel dat u bij u thuis of bij één van uw vrienden kunt spelen. Dit grappige moordspel is al te spelen van 2 t/m 100 personen en wijst zich helemaal zelf. Zonder voorbereiding organiseert u hiermee een origineel en spannend vriendenuitje. De spelboekjes zijn te bestellen in onze webshop.

Een vriendenuitje met Into The Box - Kluiskraak Quiz

Er staat een afgesloten BOX op tafel! Uw verdeelt uw vriendengroep in twee teams en u krijgt vervolgens 2 uur de tijd om de code te kraken. Al uw vrienden ontvangen een mooi vormgegeven spelboekje met vragen en opdrachten. Deze leveren allemaal een cijfer op die een code vormen. Maar is de code van uw team de juiste? Bestel Into The Box in onze webshop voor uw vriendenuitje en ontdek of uw team de code heeft gekraakt. Dit spel is geschikt vanaf 4 personen tot 250 personen.

Een vriendenuitje in een restaurant

Onze doe-het-zelf spellen kunnen behalve bij iemand thuis ook prima worden gespeeld in een restaurant tijdens een heerlijk diner, een High Tea of met hapjes. U kunt kiezen voor een gezellig restaurant bij u in de buurt, maar het is ook mogelijk om in één van onze vaste locaties één van onze spellen te spelen. Op onze website vindt u verschillende mogelijkheden. U kunt met één van onze spellen uw vriendenuitje dus eigenlijk overal organiseren.

Een vriendenuitje met een dinerspel

Behalve onze doe-het-zelf spellen biedt Dinerspel.nl ook spellen met spelbegeleiding. Deze spellen worden georganiseerd in een groot aantal restaurants. Ze vinden altijd plaats in een eigen aparte dinerruimte en worden begeleid door onze vakkundige en gezellige spelbegeleiders. Vanaf 15 personen kunt u een dinerspel met begeleiding ook in een eigen locatie organiseren. Een vriendenuitje met een dinerspel met begeleiding is te reserveren vanaf 8 personen.