Een vriendenuitje organiseren?

Moordvlucht Moordspel

Moordspel met spelbegeleiding of online e-presentatie - Als jouw vriendenuitje zowel origineel als betaalbaar moet zijn, is Moordvlucht Moordspel beslist de leukste invulling. Ervaar deze hilarische moordklucht jouw volgende vriendenuitje met diner of lunch. Alles van hoog niveau want Moordvlucht speelt zich af aan boord van een Boeing 737.

Dompel je onder in de sfeer van de luchtvaart, kruip in de huid van één van de personages en probeer uit te vogelen wie Captain van Bill op 10 kilometer hoogte vergiftigde. Een vriendenuitje leuker dan dit bestaat niet. Welkom aan boord!

Ook beschikbaar zonder spelbegeleiding. Leid het moordspel eenvoudig zelf met behulp van een online e-presentatie. Leuk om te doen en heel voordelig!

 

 


Meer informatie

Moordspel De Ongenode Gast

Geniet tijdens jouw vriendenuitje van deze hilarische moordsoap in combinatie met diner of lunch!

Wie vermoordde Tante Jopie? Dat is de centrale vraag bij het interactieve en entertainende Moordspel “De Ongenode Gast”. Een originele invulling personeelsfeestjes, teambuildings, vrijgezellenparties of familiefeesten, klein of groot.

Kruip zelf in de rol van één van de markante personages en probeer uit te vinden wie Tante Jopie voorgoed het zwijgen oplegde. Een Nederlands/Vlaamse productie, te reserveren in tientallen sfeervolle bij Dinerspel.nl aangesloten restaurants. Of speel Moordspel "De Ongenode Gast" in een zelf geboekte horeca- of eigen locatie.  Een leuker en beter geprijsd vriendenuitje zul je niet snel vinden!

Ook met online e-presentatie beschikbaar, dus zelf begeleiden. Ideaal voor een vriendenuitje met een kleine groep of beperkt budget óf als je zelfstandig een moordspel wilt organiseren. Flink voordeliger dan de gepresenteerde versie en met een beetje voorbereiding ook zeer vermakelijk! Bestel de versie met online e-presentatie in onze webshop. De inloggegevens ontvang je per mail en de spelboekjes thuis per post. Met duidelijke instructies en ondersteuning van Dinerspel.nl.


Meer informatie

Flight Murder Mystery Game

Flight Murder Mystery Game met begeleiding of online e-presentatie - Perfect Engelstalig entertainment voor internationale groepen die hun vriendenuitje op een unieke manier willen vieren. Zo interactief, amusant en betaalbaar was jullie vriendenuitje nog nooit! Spelers kunnen zich verkleden in de stijl van één van de kleurrijke personages, wat nog meer hilariteit en sfeer toevoegt aan jouw vriendenuitje. Tussen de spelrondes door genieten jullie van een diner. Een vriendenuitje organiseren met Flight Murder Mystery Game als activiteit is dus altijd een goed idee.

Nu ook met online e-presentatie. Tijdens het volgende vriendenuitje kun je het spel ook eenvoudig zelf begeleiden. Leuk om te doen en een stuk goedkoper!

 


Meer informatie

Dinerquiz Meen Je Dat Nou

Organiseer nu een toepasselijk vriendenuitje in de bij Dinerspel.nl aangesloten restaurants of jouw zelf geboekte locatie met Personality Quiz Meen Je Dat Nou?! Een bijzonder interactief, verbindend en ontroerend spel dat helemaal in deze tijd past.

Hoe goed ken jij jouw naasten? En belangrijker nog, hoe goed kennen zij jou? Ontdek het op uiterst entertainende wijze tijdens jouw volgende vriendenuitje. Probeer de anoniem gegeven reacties op vragen, stellingen en dilemma's aan de juiste spelers te linken. Met roulerende teams, dus maximale interactie. Zo’n verrassend, verbroederend en intens gezellig vriendenuitje beleefde je nog nooit!


Meer informatie

Dinerquiz The Code

Dinerquiz The Code is de leukste en meest betaalbare invulling voor het komende vriendenuitje. Speel in teams deze spannende en komische dinerquiz, probeer de code van de geheimzinnige box te kraken en ontdek welke beloning er in zit. Met knallende finale!

Zo'n verrassend en entertainend vriendenuitje beleefden jij en je collega's, vrienden of familie nog nooit! Dinerquiz The Code is er ook in een Engelstalige versie dus geschikt voor internationale groepen.


Meer informatie

Moordspel De Koudgemaakte Kok

Webshop Moordspel - Speur tijdens jouw vriendenuitje zelf in een spannende én komische detective. Bij Moordspel De Koudgemaakte Kok is spelbegeleiding niet benodigd. De spelinstructies vind je in de spelboekjes en alles wijst zichzelf.

Organiseer eenvoudig jouw vriendenuitje!

Moordspel "De Koudgemaakte Kok" is ons nieuwe humoristische moordspel voor thuis, op het werk of welke locatie dan ook. Een betaalbaar idee voor bijzondere gelegenheden: familiediner, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een dinnerparty met vrienden. Een vriendenuitje organiseren, is met dit moordspel ineens een stuk eenvoudiger geworden!


Meer informatie

Moordspel De Onfortuinlijke Bankier

Webshop Moordspel - Speur tijdens jouw vriendenuitje zelf in een spannende én komische detective. Bij dit moordspel is spelbegeleiding niet benodigd want het moordonderzoek staat onder leiding van... het slachtoffer zelf! De spelinstructies vind je in de spelboekjes en alles wijst zichzelf.

Organiseer eenvoudig jouw vriendenuitje!

Moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" is beslist het leukste en goedkoopste moordspel voor thuis, op het werk of welke locatie dan ook. Een betaalbaar idee voor bijzondere gelegenheden: familiediner, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een dinnerparty met vrienden. Ook heel geschikt als verrassende activiteit voor de feestdagen. Een vriendenuitje organiseren, is met dit moordspel ineens een stuk eenvoudiger geworden! Er zijn een Nederlandse, Engelse en Vlaamse versie beschikbaar in onze webshop.


Meer informatie

Into The Box - Kluiskraakquiz

Into The Box is beslist de meest verrassende invulling voor jouw vriendenuitje. Speel deze amusante kluiskraakquiz in combinatie met diner, lunch of hapjes. Into The Box staat gelijk aan een betaalbaar en origineel vriendenuitje. Geschikt voor de meest uiteenlopende gezelschappen groot of klein.


Meer informatie

Mystery Quiz Back To School

Doe-het-zelf spel - Beleef jullie leukste, grappigste én meest leerzame vriendenuitje met Mystery Quiz "Back To School - Het Geheim Van Juffrouw Polly". Juffrouw Polly laat een mysterieuze brief achter waarin staat dat ze tijdens haar leven een vreselijk geheim moest verbergen. Om te ontdekken wat dat was, moeten vier proefwerken gemaakt worden. Hoe hoger de behaalde cijfers, des te duidelijker de tips en aanwijzingen. Alle spelers steken tijdens jullie gezellige vriendenuitje hun vinger op, staan in de hoek of maken strafregels. En natuurlijk gaan we apenkooien na afloop! Back to school indeed. Uitdagend, tikkeltje nostalgisch maar vooral heel amusant. Hoeveel weet jíj nog van school? Geschikt voor een vriendenuitje waarbij eventueel kinderen vanaf 10 jaar, senioren en alles daartussen zit kunnen meedoen! Welke generatie zal het er het beste vanaf brengen?


Meer informatie


 

Vriendenuitje

Is het deze keer jouw beurt om een vriendenuitje te organiseren? Vind dan maar eens iets dat voor iedereen leuk én betaalbaar is... Gelukkig biedt Dinerspel.nl een aantal originele invullingen voor een geslaagd vriendenuitje. Voor een vriendenprijsje!

Een doe-het-zelf moordspel als vriendenuitje

Ons doe-het-zelf moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" is een uiterst betaalbaar moordspel voor thuis. Al te spelen vanaf twee personen tot groepen van wel 100 spelers. En alles wijst zichzelf! Zonder al te veel voorbereiding organiseer je met moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" een origineel en spannend vriendenuitje. Bestel de spelboekjes snel en gemakkelijk in onze webshop.

Een vriendenuitje met Into The Box - Kluiskraak Quiz

Er staat een box met cijferslot op tafel. De code bestaat uit vier digits. Verdeel de vriendengroep in teams en probeer de code te kraken. Alle vrienden en vriendinnen krijgen een prachtig geïllustreerd en ingenieus spelboekje met uitdagende maar vooral ook ludieke vragen en opdrachten. Die leveren een getal op. Maar vindt jouw team de correcte code? En zo ja, wat zit er in de box? Voor een amusant en spannend vriendenuitje bestel Into The Box gemakkelijk en snel in onze webshop. Geschikt van vier personen tot 100 personen.

Een vriendenuitje in een restaurant

Onze doe-het-zelf spellen kunnen behalve thuis ook in een restaurant gespeeld worden. Ken je een gezellig restaurant in de buurt of kies je voor een bij Dinerspel.nl aangesloten locatie? Op onze website vind je alle mogelijkheden.

Een vriendenuitje met een dinerspel

Behalve onze doe-het-zelf spellen biedt Dinerspel.nl ook spellen met spelbegeleiding. Deze spellen worden georganiseerd in een groot aantal restaurants. Altijd in een eigen dinerruimte en begeleid door onze vakkundige en gezellige spelbegeleiders. Al vanaf 8 personen! Vriendenuitjes van 15 personen of meer kunnen een dinerspel met begeleiding ook in een eigen locatie organiseren.

 

Kies een vriendenuitje locatie (Nederland en België)