Moorddiner

Een moorddiner, een intrigerende combinatie: een ernstige misdaad tijdens een gezellig diner. Maar eigenlijk is het helemaal niet zo vreemd. Misdaad blijft boeiend en moordmysteries zijn al eeuwenlang een geliefde vorm van vermaak. Dankzij klassieke auteurs zoals Sir Arthur Conan Doyle en Agatha Christie is het ontrafelen van een moordplot bijna tot kunst verheven. Tegenwoordig is moord in verschillende vormen verweven in entertainment, van films en boeken tot series, en natuurlijk ook in de vorm van een moorddiner.

Een moordspel biedt de ultieme beleving van een fictief moordverhaal. Deelnemers nemen actief deel aan het verhaal en het moordonderzoek, terwijl ze genieten van een heerlijk diner. Het is een slimme combinatie van spanning, interactie en gastronomisch genot. Bij Dinerspel.nl voegen we daar een flinke dosis humor aan toe en streven we ernaar om de prijzen zo laag mogelijk te houden.

Interactief, inspirerend en intens leuk

Een moorddiner verenigt niet alleen lekker eten met een leuke activiteit, het verenigt ook de deelnemers. Of het nu om een teamuitje of familiefeest gaat, een moorddiner zorgt beslist voor goede sfeer. De maffe outfits, de door het verhaal geprikkelde nieuwsgierigheid en de afwisseling van spelen en dineren zorgen voor een bijzonder positieve stemming. Geen stroeve gesprekken of pijnlijke stiltes maar veelvuldige lachsalvo's en goede vibes. Een moordspel is daarmee een gegarandeerde sfeermaker op ieder feestje, met een stukje teambuilding als prettige bijkomstigheid. Daarnaast kan een moorddiner ook werken als een ludieke uitlaatklep na een dagje intensief confereren of saai vergaderen.

Moorddiner artikelen

 

Kies een plaats en bekijk de arrangementen