Een moorddiner organiseren?

Moordspel De Ongenode Gast

Geniet tijdens jouw moorddiner van deze hilarische moordsoap in combinatie met diner of lunch!

Wie vermoordde Tante Jopie? Dat is de centrale vraag bij het interactieve en entertainende Moordspel “De Ongenode Gast”. Een originele invulling personeelsfeestjes, teambuildings, vrijgezellenparties of familiefeesten, klein of groot.

Kruip zelf in de rol van één van de markante personages en probeer uit te vinden wie Tante Jopie voorgoed het zwijgen oplegde. Een Nederlands/Vlaamse productie, te reserveren in tientallen sfeervolle bij Dinerspel.nl aangesloten restaurants. Of speel Moordspel "De Ongenode Gast" in een zelf geboekte horeca- of eigen locatie.  Een leuker en beter geprijsd moorddiner zul je niet snel vinden!

Ook met online e-presentatie beschikbaar, dus zelf begeleiden. Ideaal voor een moorddiner met een kleine groep of beperkt budget óf als je zelfstandig een moordspel wilt organiseren. Flink voordeliger dan de gepresenteerde versie en met een beetje voorbereiding ook zeer vermakelijk! Bestel de versie met online e-presentatie in onze webshop. De inloggegevens ontvang je per mail en de spelboekjes thuis per post. Met duidelijke instructies en ondersteuning van Dinerspel.nl.


Meer informatie

Moordvlucht Moordspel

Moordspel met spelbegeleiding of online e-presentatie - Als jouw moorddiner zowel origineel als betaalbaar moet zijn, is Moordvlucht Moordspel beslist de leukste invulling. Ervaar deze hilarische moordklucht jouw volgende moorddiner met diner of lunch. Alles van hoog niveau want Moordvlucht speelt zich af aan boord van een Boeing 737.

Dompel je onder in de sfeer van de luchtvaart, kruip in de huid van één van de personages en probeer uit te vogelen wie Captain van Bill op 10 kilometer hoogte vergiftigde. Een moorddiner leuker dan dit bestaat niet. Welkom aan boord!

Ook beschikbaar zonder spelbegeleiding. Leid het moordspel eenvoudig zelf met behulp van een online e-presentatie. Leuk om te doen en heel voordelig!

 

 


Meer informatie

Flight Murder Mystery Game

Flight Murder Mystery Game met begeleiding of online e-presentatie - Perfect Engelstalig entertainment voor internationale groepen die hun moorddiner op een unieke manier willen vieren. Zo interactief, amusant en betaalbaar was jullie moorddiner nog nooit! Spelers kunnen zich verkleden in de stijl van één van de kleurrijke personages, wat nog meer hilariteit en sfeer toevoegt aan jouw moorddiner. Tussen de spelrondes door genieten jullie van een diner. Een moorddiner organiseren met Flight Murder Mystery Game als activiteit is dus altijd een goed idee.

Nu ook met online e-presentatie. Tijdens het volgende moorddiner kun je het spel ook eenvoudig zelf begeleiden. Leuk om te doen en een stuk goedkoper!

 


Meer informatie

Moordspel De Koudgemaakte Kok

Webshop Moordspel - Speur tijdens jouw moorddiner zelf in een spannende én komische detective. Bij Moordspel De Koudgemaakte Kok is spelbegeleiding niet benodigd. De spelinstructies vind je in de spelboekjes en alles wijst zichzelf.

Organiseer eenvoudig jouw moorddiner!

Moordspel "De Koudgemaakte Kok" is ons nieuwe humoristische moordspel voor thuis, op het werk of welke locatie dan ook. Een betaalbaar idee voor bijzondere gelegenheden: familiediner, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een dinnerparty met vrienden. Een moorddiner organiseren, is met dit moordspel ineens een stuk eenvoudiger geworden!


Meer informatie

Moordspel De Onfortuinlijke Bankier

Webshop Moordspel - Speur tijdens jouw moorddiner zelf in een spannende én komische detective. Bij dit moordspel is spelbegeleiding niet benodigd want het moordonderzoek staat onder leiding van... het slachtoffer zelf! De spelinstructies vind je in de spelboekjes en alles wijst zichzelf.

Organiseer eenvoudig jouw moorddiner!

Moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" is beslist het leukste en goedkoopste moordspel voor thuis, op het werk of welke locatie dan ook. Een betaalbaar idee voor bijzondere gelegenheden: familiediner, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een dinnerparty met vrienden. Ook heel geschikt als verrassende activiteit voor de feestdagen. Een moorddiner organiseren, is met dit moordspel ineens een stuk eenvoudiger geworden! Er zijn een Nederlandse, Engelse en Vlaamse versie beschikbaar in onze webshop.


Meer informatie


 

Moorddiner

Een moorddiner, een intrigerende combinatie: een ernstige misdaad tijdens een gezellig diner. Maar eigenlijk is het helemaal niet zo vreemd. Misdaad blijft boeiend en moordmysteries zijn al eeuwenlang een geliefde vorm van vermaak. Dankzij klassieke auteurs zoals Sir Arthur Conan Doyle en Agatha Christie is het ontrafelen van een moordplot bijna tot kunst verheven. Tegenwoordig is moord in verschillende vormen verweven in entertainment, van films en boeken tot series, en natuurlijk ook in de vorm van een moorddiner.

Een moordspel biedt de ultieme beleving van een fictief moordverhaal. Deelnemers nemen actief deel aan het verhaal en het moordonderzoek, terwijl ze genieten van een heerlijk diner. Het is een slimme combinatie van spanning, interactie en gastronomisch genot. Bij Dinerspel.nl voegen we daar een flinke dosis humor aan toe en streven we ernaar om de prijzen zo laag mogelijk te houden.

Interactief, inspirerend en intens leuk

Een moorddiner verenigt niet alleen lekker eten met een leuke activiteit, het verenigt ook de deelnemers. Of het nu om een bedrijfsuitstap, vrijgezellenfeest of familiefeest gaat, een moorddiner zorgt beslist voor goede sfeer. De maffe outfits, de door het verhaal geprikkelde nieuwsgierigheid en de afwisseling van spelen en dineren zorgen voor een bijzonder positieve stemming. Geen stroeve gesprekken of pijnlijke stiltes maar veelvuldige lachsalvo's en goede vibes. Een moordspel is daarmee een gegarandeerde sfeermaker op ieder feestje, van teamuitstapje tot vrijgezellenfuif, met een stukje teambuilding als prettige bijkomstigheid. Daarnaast kan een moorddiner ook werken als een ludieke uitlaatklep na een dagje intensief confereren of saai vergaderen.

Moorddiner artikelen