Een moorddiner organiseren?

Moordspel De Ongenode Gast

Moordspel met spelbegeleiding - Geniet tijdens jouw moorddiner van deze hilarische moordsoap die kan worden gecombineerd met een heerlijk diner, uitgebreide lunch of chique High Tea! Wie vermoordde Tante Jopie? Dat is de centrale vraag bij Moordspel “De Ongenode Gast”. Een interactief en vermakelijk moordspel. Geschikt voor een personeelsfeestje, teambuilding, vrijgezellenparty en familiefeesten. Te reserveren van 8 tot 250 personen. Kruip in de rol van één van de markante personages en probeer uit te vinden wie Tante Jopie voorgoed het zwijgen oplegde. Een Nederlands/Vlaamse productie, te reserveren in tientallen sfeervolle bij Dinerspel.nl aangesloten restaurants of vanaf 15 personen in een locatie van eigen keuze. Een leuker moorddiner voor een verrassend lage prijs zul je niet snel vinden!


Meer informatie

Moordvlucht Moordspel

Moordspel met spelbegeleiding - Als jouw moorddiner zowel origineel als betaalbaar moet zijn, is Moordvlucht Moordspel absoluut de leukste invulling voor een spannend en komisch uitje. Geniet tijdens jouw volgende moorddiner van deze hilarische moordklucht in combinatie met een verrukkelijk diner of chique High Tea! Alles van hoog niveau want Moordvlucht speelt zich af aan boord van een Boeing 747. Kom in de dynamische sfeer van de luchtvaart, kruip in de huid van één van de markante passagiers of crewleden en probeer uit te vogelen wie Captain Van Bill op 10 kilometer hoogte vergiftigde. Interactief entertainment gecombineerd met de gezelligheid van een etentje voor een verrassend lage prijs? Een moorddiner leuker dan dit bestaat niet! Wij heten je van harte welkom aan boord!


Meer informatie

Miss Murder Moordspel

Moordspel met spelbegeleiding - Een moorddiner organiseren? Dan is Miss Murder Moordspel in combinatie met een diner een goede keuze. Dit spannende maar vooral komische moordspel speelt zich af op het tropische Coco Island. Wie vermoordde Miss Mexico en Miss Venezuela? Ga tijdens jouw moorddiner samen met collega's, vrienden of familie op zoek naar de dader. Ondertussen verzorgen de keuken en bediening een voortreffelijk diner. Acteren, rechercheren én dineren tegelijk dus. Is een originele maar ook betaalbare manier van feestvieren moeilijk te vinden? Welnee, een moorddiner met Miss Murder Moordspel als activiteit reserveer je gemakkelijk en snel op Dinerspel.nl.


Meer informatie

Flight Murder Mystery Game

Moordspel met spelbegeleiding - Flight Murder Mystery Game is dé ideale Engelstalige invulling voor internationale groepen die een moorddiner op een bijzondere manier willen vieren. Interactief, amusant en betaalbaar, zo'n moorddiner beleefden u en uw gezelschap nog nooit! Alle spelers kunnen zich desgewenst uitdossen in de stijl van één van de kleurrijke karakters, wat alleen nog maar meer hilariteit en sfeer aan uw moorddiner toevoegt. Tussen de spelronden door wordt er ook nog een heerlijk diner geserveerd. Een moorddiner met Flight Murder Mystery Game als activiteit is dus altijd jolly good!

Let op! Een moorddiner met Flight Murder Mystery Game als invulling bevat enige pikante en gewaagde humor. Allemaal puur fictief, satirisch en nooit expliciet.


Meer informatie

Moordspel De Onfortuinlijke Bankier

Doe-het-zelf Moordspel - Speur tijdens jouw moorddiner zelf in een spannende én komische detective. Bij dit moordspel is spelbegeleiding niet benodigd want het moordonderzoek staat onder leiding van... het slachtoffer zelf! De spelinstructies vind je in de spelboekjes en alles wijst zichzelf.

Organiseer eenvoudig jouw moorddiner!

Moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" is beslist het leukste en goedkoopste moordspel voor thuis, op het werk of welke locatie dan ook. Een betaalbaar idee voor bijzondere gelegenheden: familiediner, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een dinnerparty met vrienden. Ook heel geschikt als verrassende activiteit voor de feestdagen. Een moorddiner organiseren, is met dit moordspel ineens een stuk eenvoudiger geworden! Er zijn een Nederlandse, Engelse en Vlaamse versie beschikbaar in onze webshop.


Meer informatie

Moordspel De Koudgemaakte Kok

Doe-het-zelf Moordspel - Speur tijdens jouw moorddiner zelf in een spannende én komische detective. Bij Moordspel De Koudgemaakte Kok is spelbegeleiding niet benodigd. De spelinstructies vind je in de spelboekjes en alles wijst zichzelf.

Organiseer eenvoudig jouw moorddiner!

Moordspel "De Koudgemaakte Kok" is ons nieuwe humoristische moordspel voor thuis, op het werk of welke locatie dan ook. Een betaalbaar idee voor bijzondere gelegenheden: familiediner, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een dinnerparty met vrienden. Een moorddiner organiseren, is met dit moordspel ineens een stuk eenvoudiger geworden!


Meer informatie


 

Moorddiner

Moorddiner... Vreemde combinatie eigenlijk: een ernstige misdaad tijdens een diner. Of toch misschien toch niet zo vreemd? Misdaad is boeiend en moordmysteries zijn al eeuwenlang een populaire vorm van entertainment. Door klassieke schrijvers zoals Sir Arthur Conan Doyle en Agatha Christie is het ontrafelen van een moordplot zelfs bijna verheven tot kunstvorm. Meer dan ooit is moord op allerlei manieren verweven in entertainment: denk maar aan films, boeken, series en dus natuurlijk ook een moorddiner. Eigenlijk is een moordspel de ultieme beleving van een fictief moordverhaal. In plaats van passief naar een scherm te turen of een boek te lezen, nemen de deelnemers tijdens het moorddiner actief deel aan het verhaal én aan het moordonderzoek. Zelf acteren en rechercheren dus, en dat allemaal tijdens een smakelijk diner. Een heel slimme combi juist dus. Een moorddiner biedt de spanning van een goed moordverhaal, de interactie van een gezelschapsspel en het gastronomische genoegen van heerlijk dineren. Dinerspel.nl voegt daar ook nog eens een flinke dosis humor aan toe en houdt de prijzen zo laag mogelijk. Hiermee vormen onze moorddiners een zeer originele, amusante én zeker ook betaalbare invulling voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiefeest.

Interactief, inspirerend en intens leuk

Een moorddiner verenigt niet alleen lekker eten met een leuke activiteit, het verenigt ook de deelnemers. Of het nu om een bedrijfsuitstap, vrijgezellenfeest of familiefeest gaat, een moorddiner zorgt beslist voor goede sfeer. De maffe outfits, de door het verhaal geprikkelde nieuwsgierigheid en de afwisseling van spelen en dineren zorgen voor een bijzonder positieve stemming. Geen stroeve gesprekken of pijnlijke stiltes maar veelvuldige lachsalvo's en goede vibes. Een moordspel is daarmee een gegarandeerde sfeermaker op ieder feestje, van teamuitstapje tot vrijgezellenfuif, met een stukje teambuilding als prettige bijkomstigheid. Daarnaast kan een moorddiner ook werken als een ludieke uitlaatklep na een dagje intensief confereren of saai vergaderen.

Anderhalve meter Moorddiner - Coronaproof

Ook een anderhalve meter moorddiner is bij Dinerspel.nl goed geregeld. Wij hebben speciaal voor u een aantal restaurants geselecteerd waarmee wij samenwerken. Deze restaurants hanteren de strengste hygiene maatregelen en zorgen er voor dat je veilig en op gepaste afstand van elkaar kunt genieten van een heerlijk diner en een gezellig coronaproof moordspel. Meer informatie vind je op deze pagina:  Coronaproof moorddiner

Moorddiner artikelen