Een moordfeest organiseren?

Moordspel De Ongenode Gast

Geniet tijdens jouw moordfeest van deze hilarische moordsoap in combinatie met diner of lunch!

Wie vermoordde Tante Jopie? Dat is de centrale vraag bij het interactieve en entertainende Moordspel “De Ongenode Gast”. Een originele invulling personeelsfeestjes, teambuildings, vrijgezellenparties of familiefeesten, klein of groot.

Kruip zelf in de rol van één van de markante personages en probeer uit te vinden wie Tante Jopie voorgoed het zwijgen oplegde. Een Nederlands/Vlaamse productie, te reserveren in tientallen sfeervolle bij Dinerspel.nl aangesloten restaurants. Of speel Moordspel "De Ongenode Gast" in een zelf geboekte horeca- of eigen locatie.  Een leuker en beter geprijsd moordfeest zul je niet snel vinden!

Ook met online e-presentatie beschikbaar, dus zelf begeleiden. Ideaal voor een moordfeest met een kleine groep of beperkt budget óf als je zelfstandig een moordspel wilt organiseren. Flink voordeliger dan de gepresenteerde versie en met een beetje voorbereiding ook zeer vermakelijk! Bestel de versie met online e-presentatie in onze webshop. De inloggegevens ontvang je per mail en de spelboekjes thuis per post. Met duidelijke instructies en ondersteuning van Dinerspel.nl.


Meer informatie

Moordvlucht Moordspel

Moordspel met spelbegeleiding of online e-presentatie - Als jouw moordfeest zowel origineel als betaalbaar moet zijn, is Moordvlucht Moordspel beslist de leukste invulling. Ervaar deze hilarische moordklucht jouw volgende moordfeest met diner of lunch. Alles van hoog niveau want Moordvlucht speelt zich af aan boord van een Boeing 737.

Dompel je onder in de sfeer van de luchtvaart, kruip in de huid van één van de personages en probeer uit te vogelen wie Captain van Bill op 10 kilometer hoogte vergiftigde. Een moordfeest leuker dan dit bestaat niet. Welkom aan boord!

Ook beschikbaar zonder spelbegeleiding. Leid het moordspel eenvoudig zelf met behulp van een online e-presentatie. Leuk om te doen en heel voordelig!

 

 


Meer informatie

Flight Murder Mystery Game

Flight Murder Mystery Game met begeleiding of online e-presentatie - Perfect Engelstalig entertainment voor internationale groepen die hun moordfeest op een unieke manier willen vieren. Zo interactief, amusant en betaalbaar was jullie moordfeest nog nooit! Spelers kunnen zich verkleden in de stijl van één van de kleurrijke personages, wat nog meer hilariteit en sfeer toevoegt aan jouw moordfeest. Tussen de spelrondes door genieten jullie van een diner. Een moordfeest organiseren met Flight Murder Mystery Game als activiteit is dus altijd een goed idee.

Nu ook met online e-presentatie. Tijdens het volgende moordfeest kun je het spel ook eenvoudig zelf begeleiden. Leuk om te doen en een stuk goedkoper!

 


Meer informatie


 

Moordfeest

Moordfeest... Wat een raar fenomeen eigenlijk: een ernstige misdaad tijdens een diner. Of toch misschien toch niet zo raar? Misdaad is interessant en moordmysteries zijn al sinds de middeleeuwen een populaire vorm van entertainment.  Eigenlijk is een moordspel de ultieme beleving van een fictief detective. In plaats van naar een scherm te kijken of een boek te lezen, nemen de deelnemers tijdens een moordfeest actief deel aan het verhaal én aan het moord-onderzoek. Zelf acteren in een detective aan tafel. Een heel slimme combinatie dus. Een moordfeest reserveer je gewoon bij ons in één van de velen gezellige dinerspel-restaurants. Onze moordfeesten zijn geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen.