Kies een plaats en bekijk de arrangementen

Plaatsen waar u onze spellen kunt spelen

Dinerspel.nl werkt samen met restaurants en hotels verspreid over Nederland en België. Deze locaties hebben ervaring met onze dinerspellen en beschikken over geschikte zaalruimte.

Zelf geboekte locatie/restaurant

Voor groepen vanaf 20 personen kun je onze dinerspellen ook organiseren in een zelf geboekt restaurant. Je zorgt zelf voor een horecalocatie. Onze spelhosts komen ter plaatse het dinerspel presenteren of je kiest voor de goedkopere versie met een e-presentatie. De locatie dient wel aan een aantal voorwaarden te voldoen.

Spellen met online e-presentatie in alle locaties

Je kunt in de aangesloten locaties onze moordspellen Ongenode Gast, Moordvlucht en de Engelstalige versie Flight Murder ook zelf begeleiden met een online e-presentatie. Meestal mogelijk vanaf acht personen, goedkoper dan de door een spelhost begeleide versie en heel leuk om te doen. Deze versie met online e-presentatie kan je daarnaast ook organiseren in zelf geboekte locaties, op het werk, thuis of waar je maar wilt.

Dinerspel met Kerst of OudejaarsavondOrganiseer je eigen dinerspel met een spel uit onze webshop

Met de webshop van Dinerspel.nl is zelf een dinerspel organiseren sowieso gemakkelijk, leuk en voordelig. Thuis, op het werk, in het clubhuis of waar je maar wilt. Verras vrienden, collega's of familie met een moordspel, mystery quiz of onze Kluiskraakquiz Into The Box. Snel te bestellen in onze webshopgoedkoper dan je denkt en al beschikbaar voor groepen vanaf vier personen!