Beschikbaarheid opvragen

Wanneer u op deze website een pagina bezoekt van een specifiek spel in een specifiek restaurant, dan vindt u daar een beschikbaarheidsformuliertje. U kunt deze gebruiken om vrijblijvend beschikbaarheid op te vragen voor één of twee voorkeursdata.

beschikbaarheid

Contact met Dinerspel.nl

Advies nodig of vragen over onze dinerspellen of arrangementen? Neem dan gerust contact op met Dinerspel.nl.

Samenwerken met Dinerspel.nl? Klik hier voor meer informatie.

Wij zijn het best bereikbaar op werkdagen van 10.00u tot 17.00u.
Mochten wij niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden, spreekt u dan gerust een boodschap in. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld. Of vult u het contactformuliertje hiernaast in.  U ontvangt dan van ons altijd binnen 24 uur bericht terug.

logo
Postbus 1031
3700 BA Zeist
Telefoon: +31 (0) 30-6771444 
E-mail: [email protected]
KVK Utrecht: 30147020
BTW: NL806624449B01

 

Stel hier uw vraag


Stel hier je vraag.

 

Over Dinerspel.nl – Meer dan 15 jaar ervaring

Dinerspel.nl ontwikkelt en exploiteert spelconcepten die doorgaans tijdens een diner of bijvoorbeeld lunch en High Tea’s gespeeld worden. Daarnaast maakt Dinerspel.nl ook spelconcepten op maat voor bijvoorbeeld brancheverenigingen. Het bedrijf is opgericht in 2001, is gevestigd in Utrecht en bestaat uit professionals uit de entertainmentbranche.

Ons motto: origineel, tikkeltje ondeugend en aantrekkelijk geprijsd

De missie van Dinerspel.nl is het bieden van originele moord-, soap en andere arrangementen van hoog niveau tegen zo laag mogelijke prijzen door heel Nederland en Vlaanderen voor groepen vanaf 8 personen.