Personeelsfeest in Purmerend

Een personeelsfeest in Purmerend organiseren is een uitstekend idee! Helemaal natuurlijk als uw bedrijf in Purmerend of omgeving gevestigd is, maar ook voor een personeelsfeest van bedrijven uit andere regio's is Purmerend een goede plek. Het doel van een personeelsfeest is het teamgevoel te versterken tijdens een informeel en prettig samenzijn met de collega's. Het dagelijkse patroon wordt tijdens een personeelsfeest doorbroken met een stukje gezelligheid en plezier. Zoals gezegd leent Purmerend zich daar uitstekend voor, zeker wanneer het weer meezit. Het aantal mogelijke activiteiten in Purmerend is legio. Van een eenvoudige wandeltocht tot een GPS speurtocht, rollerskaten in het park of een rondleiding door historisch Purmerend. Maar ook voor een personeelsfeest dat binnen moet plaatsvinden zijn er voldoende mogelijkheden in Purmerend, van een bezoek aan één van de vele musea tot lasergames. Maar ja, de allerleukste activiteit voor een  personeelsfeest in Purmerend is natuurlijk een moorddiner of één van de andere dinerspellen op onze website.

 

 

De plaats Purmerend

Purmerend is een charmante, middelgrote stad met ongeveer 80.000 inwoners. Reeds in de 13e eeuw bevond zich hier een kleine nederzetting die in de loop der eeuwen uitgroeide tot een drukke handelsstad. Dat is de reden dat Purmerend zichzelf al eeuwenlang ‘de Marktstad’ noemt. Deze rijke geschiedenis vind je terug in de 127 gemeentelijke en 30 rijksmonumenten in de stad. Nog ieder jaar kent de stad een traditionele veemarkt, en dit gebeurt al sinds de 16e eeuw.

Sfeervol stadsplein en talloze bezienswaardigheden

De Koemarkt is het echte hart van Purmerend. Op dit gezellige plein vind je talloze restaurants, cafés en kroegen. Geniet van een drankje op één van de terrasjes, of feest tot in de late uurtjes in de gezellige bars. Vanaf de Koemarkt loop je zo de winkelstraten in, met een ruim aanbod aan winkels. Ook kent Purmerend meerdere musea, historische grachten en de prachtige Grote Kerk. Een fantastische stad voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiefeestje met een dinerspel.