Voorbeeldmenu
Drie gangen aan €49,50 per persoon
Voorgerechten
Gebakken gamba’s op zijn Provençaals met brood
Salade folle (gerookte zalm, kip reepjes en gebakken Breydel ham)
Fantasie van burrata met zongedroogde tomaten, rucola en basilicumolie
Klassieke gerookte zalm
Kaaskroket met garnituur
Garnaalkroket met frisse salade en aioli
Soep van de dag
* * *
Hoofdgerechten
Steak, saus naar keuze, frisse salade en frietjes
Varkenshaasje, graanmosterdsaus, seizoensgroenten en gratin
Gevulde kip met champignon en truffelsaus
Gebakken zalm, linguine, pesto en seizoensgroenten
Waterzooi van pladijsfilet, juliennegroenten en krielaardappelen
Gebakken forel, kruidenboter, wokgroenten en krielaardappelen
Melanzane alla parmiggiana (aubergines gratin afgewerkt met tomaatsaus, parmiggiano en mozzarella)
* * *
Nagerechten
Dame blanche
Brusselse wafel met chocolade saus, vanille ijs en slagroom
Crème brûlée
Gemarineerde aarbeien (bruine rum en bruine suiker) met vanille ijs
Verse chocomousse
Moulleux au chocolade met klassieke garnituur
Banana split