Moordspel De Ongenode Gast

 • Met online e-presentatie: €19,95 per persoon (incl. BTW)
 • Met spelhost: €32,50 per persoon (incl. BTW)
 • Deze prijzen zijn exclusief diner en drankjes.
 • Vanaf acht personen te spelen.
 • Nederlandstalig, ook Engelstalige versie beschikbaar.
 • Deelnemers vertolken de personages zelf, er zijn geen acteurs.
 • Vooraf rollen verdelen mogelijk.
 • Verkleden mogelijk, niet verplicht.
 • Deelnemers zorgen zelf voor verkleedspullen.
 • Tijdsduur: drie tot drieënhalf uur inclusief diner en pauzes.
 • Nederlands/Vlaamse productie.
 • Arrangementen in heel Nederland en Vlaanderen.
 • Ook te boeken in zelf gekozen locatie.
 • Eventueel ook mogelijk met lunch.
 • Voor volwassen publiek. Minimale leeftijdsindicatie 16 jaar.
3 tot 3,5 uur

 

Moordspel De Ongenode Gast

Meest gespeelde moordspel in Nederland en België

Moordspel “De Ongenode Gast” is een geniale mix van entertainment en hersenkraken. Hét perfecte idee voor een interactieve teambuilding, vrijgezellenfeestje of familiefeest. Daarnaast is Moordspel “De Ongenode Gast” ook nog eens verrassend betaalbaar én geschikt voor uiteenlopende groepsgrootten. Te reserveren in talloze locaties in heel Nederland en Vlaanderen.

Moordspel op stand

Dit pittige moordmysterie is gebaseerd op de chique entourage van mediatycoon John Donkervoort. Tijdens zijn zestigste verjaardag komt huishoudster Tante Jopie onuitgenodigd en stomdronken binnenvallen. Ze is furieus en dreigt familiegeheimen te onthullen aan de media. Een uur later is ze dood. Wie van de tien markante personages uit het moordspel heeft dat op zijn of haar geweten? Vertolk zelf de rol van één van de verdachten en probeer de dader te ontmaskeren. Of misschien bent jíj dat wel!

Slim moordspel format

Bij Moordspel “De Ongenode Gast” “acteren” de gasten zelf onder begeleiding van een spelhost óf met behulp van een online e-presentatie. Het script van deze hilarische moordsoap wordt geboden in de vorm van een ingenieus spelboekje per speler en een fantastisch audio-script. Als finale is er spectaculaire muzikale afsluiting. Zo’n bijzonder bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiefeest beleefde je nog nooit!

Verkleden

Bij Moordspel “De Ongenode Gast” hoort een uitnodiging. Hierin kan je voor alle gasten een personage selecteren en hen deze eventueel vooraf toesturen. De deelnemers kunnen zich dan desgewenst helemaal uitdossen in de stijl van de personages. Dit is uiteraard niet verplicht maar geeft het moordspel wel een extra dimensie. De precieze werking en regels van het moordspel kan je vinden in het document Spelregels.

(Let op! Verkleedspullen zijn niet inbegrepen. De spelers verzorgen hun eigen outfit of de organisator kan voor verkleedspullen zorgen.)

Culinair genieten

En laten we het culinaire component van Moordspel “De Ongenode Gast” niet vergeten! Onze arrangementslocaties bieden allemaal een diner, of eventueel lunch in combinatie met het spel. Eet- en spelronden worden met elkaar afgewisseld. Boek je in een zelf gevonden horeca locatie dan dien je zelf  het eten en de drankjes te regelen.

Beschikbaarheid opvragen en reserveren

Beschikbaarheid opvragen en reserveren kan gemakkelijk en snel via de beschikbaarheidsformuliertjes op deze website. Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust!

Bedoeld voor volwassen

Moordspel "De Ongenode Gast" is gericht op volwassenen en jong volwassenen. Minimale leeftijdindicatie is 16 jaar. Het spel is niet geschikt voor groepen met jongere kinderen.

Ook zelf te begeleiden

Moordspel "De Ongenode Gast" kan je ook zelf begeleiden. Je speelt het moordspel dan met behulp van een online e-presentatie vanaf je eigen laptop of tablet. Dit is eenvoudig en kan niet misgaan zolang je de instructies opvolgt. Heel voordelig en leuk om te doen! Ideaal voor kleinere of low-budget groepen. Meer informatie vind je in onze webshop.