Moordspel De Ongenode Gast

 • Mogelijk vanaf acht personen met behulp van een online e-presentatie. Je begeleidt het spel dan gemakkelijk zelf.
 • In de meeste locaties vanaf 12 personen beschikbaar met "live" spelbegeleiding door een spelhost van Dinerspel.nl
 • €19,95 per persoon (incl. 21% BTW) voor het moordspel met online e-presentatie, dus zelf begeleiden
 • €32,50 per persoon (incl. 21% BTW) voor het moordspel met spelbegeleiding door spelhost van Dinerspel.nl
 • Deze prijzen zijn exclusief diner. De prijzen van diner en de drankjes verschillen per locatie
 • Nederlandstalig Moordspel geschikt voor  groepen van 8 tot 250 personen (niet in het Engels beschikbaar)
 • Je speelt het spel met jouw groep in een aparte zaal
 • Alle deelnemers kunnen een personage spelen. Personages kunnen wel meerdere keren voorkomen
 • Deelnemers dragen het script voor en "acteren" dus zelf
 • Rollen verdelen is mogelijk, zowel vooraf als ter plaatse
 • Verkleden in stijl personage is mogelijk maar niet verplicht
 • De deelnemers of organisatie zorgen zelf voor eventuele verkleedspullen
 • Moordspel duurt drie tot drieënhalf uur inclusief dineren en pauzes
 • Nederlands/Vlaamse productie
 • Arrangementen in heel Nederland en Vlaanderen
 • Ook te boeken in zelf gekozen locatie
 • Eventueel ook mogelijk in combinatie met lunch
 • Gericht op volwassen publiek. Minimale leeftijdsindicatie 16 jaar
3 tot 3,5 uur

 

Moordspel De Ongenode Gast

Beschikbaar met begeleiding door een spelhost, maar voor groepen vanaf acht personen ook met online e-presentatie. Ideaal voor kleinere groepen en bij een beperkt budget. Je neemt zelf ook gewoon deel aan het spel.

Moordspel “De Ongenode Gast” is een geniale mix van entertainment en hersenkraken. Hét perfecte idee voor een interactieve teambuilding, vrijgezellenfeestje of familiefeest. Daarnaast is Moordspel “De Ongenode Gast” ook nog eens verrassend betaalbaar én geschikt voor uiteenlopende groepsgrootten. Te reserveren in talloze locaties in heel Nederland en Vlaanderen.

Moordspel op stand

Dit pittige moordmysterie is gebaseerd op de chique entourage van mediatycoon John Donkervoort. Tijdens zijn zestigste verjaardag komt huishoudster Tante Jopie onuitgenodigd en stomdronken binnenvallen. Ze is furieus en dreigt familiegeheimen te onthullen aan de media. Een uur later is ze dood. Wie van de tien markante personages uit het moordspel heeft dat op zijn of haar geweten? Neem zelf de rol van één van de verdachten aan en probeer de dader te ontmaskeren. Of misschien bent jíj dat wel!

Slim moordspel format

Bij Moordspel “De Ongenode Gast” “acteren” de gasten zelf onder begeleiding van een spelhost óf met behulp van een online e-presentatie. Het script van deze hilarische moordsoap wordt geboden in de vorm van een ingenieus spelboekje per speler en een professioneel audio-script. De spelronden worden aangevuld en afgesloten met interessante en grappige geluidsfragmenten, exclusieve muziekjes en stemmetjes. Als finale is er zelfs een muzikale afsluiting die met een beetje geluk door een aantal van de personages wordt verzorgd. Zo’n bijzonder bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiefeest beleefde je nog nooit!

(Moordspel "De Ongenode Gast" wordt "geacteerd" door de deelnemers zelf, er zijn dus geen acteurs aanwezig. Iedere speler ontvangt een scriptboekje en aan de hand van een audioscript leidt de spelhost of de online e-presentatie het spel in goede banen.)

Verkleden

Bij Moordspel “De Ongenode Gast” hoort een uitnodiging. Hierin kan je voor alle gasten een personage selecteren en hen deze eventueel vooraf toesturen. De deelnemers kunnen zich dan desgewenst helemaal uitdossen in de stijl van de personages. Dit is uiteraard niet verplicht maar geeft het moordspel wel een extra dimensie. De precieze werking en regels van het moordspel kan je vinden in het document Spelregels.

(Let op! Verkleedspullen zijn niet inbegrepen. De spelers verzorgen hun eigen outfit of de organisator kan voor verkleedspullen zorgen.)

Culinair genieten

Dan zouden we bijna vergeten dat bij Moordspel “De Ongenode Gast” ook een culinair gedeelte hoort. Onze arrangementslocaties bieden allemaal een diner, of eventueel lunch in combinatie met het spel. Eet- en spelronden worden met elkaar afgewisseld. Boek je in een zelf gevonden horeca locatie dan dien je zelf  het eten en de drankjes te regelen.

Beschikbaarheid opvragen en reserveren

Beschikbaarheid opvragen en reserveren kan gemakkelijk en snel via de beschikbaarheidsformuliertjes op deze website. Heb je nog vragen? Bel of mail ons dan even!

Bedoeld voor volwassen

Onze spellen zijn gericht op volwassenen en jong volwassenen. Als minimale leeftijd houden wij 16 jaar aan als indicatie. Voor groepen met jongere kinderen zijn onze spellen niet geschikt.

Ook zelf te begeleiden

Moordspel "De Ongenode Gast" kan je ook zelf begeleiden. Je speelt het moordspel met behulp van een online e-presentatie vanaf je eigen laptop of tablet. Dit is eenvoudig en kan niet misgaan zolang je de instructies opvolgt. Meer informatie vind je in onze webshop.