Moordspel De Ongenode Gast

 • Moordspel voor  groepen van 8 tot 250 personen;
 • Onder begeleiding van vakkundige spelhosts;
 • Alle deelnemers kunnen een personage spelen;
 • Deelnemers dragen het script voor en "acteren" dus zelf;
 • Rollen vooraf of ter plaatse verdelen is mogelijk;
 • Verkleden in stijl personage is mogelijk maar niet verplicht;
 • De deelnemers of organisatie zorgen zelf voor eventuele verkleedspullen;
 • Moordspel duurt 3 tot 3,5 uur inclusief dineren;
 • Nederlands/Vlaamse productie;
 • Arrangementen in heel Nederland en Vlaanderen;
 • Ook te boeken in eigen of zelf gekozen locatie;
 • Te spelen in combinatie met diner, lunch, High Tea of hapjes (in overleg met het restaurant
3 tot 3,5 uur

 

Moordspel De Ongenode Gast

Moordspel “De Ongenode Gast” is een geniale mix van entertainment en hersenkraken. Hét perfecte idee voor een interactieve teambuilding, vrijgezellenfeestje of familiefeest. Moordspel “De Ongenode Gast” is ook nog eens verrassend betaalbaar én geschikt voor uiteenlopende groepsgrootten vanaf acht personen. Te reserveren in talloze locaties in heel Nederland en Vlaanderen of vanaf 10 personen in een locatie van jouw eigen keuze.

Moordspel op stand

Dit pittige moordmysterie is gebaseerd op de chique entourage van mediatycoon John Donkervoort. Tijdens zijn zestigste verjaardag komt huishoudster Tante Jopie onuitgenodigd en stomdronken binnenvallen. Ze is furieus en dreigt ermee om familiegeheimen te gaan onthullen aan de media. Een uur later is ze dood. Wie van de tien markante personages uit het moordspel heeft dat op zijn of haar geweten? Neem zelf de rol van één van de verdachten aan en probeer de dader te ontmaskeren. Of misschien bent jíj dat wel!

Slim moordspel format

Bij Moordspel “De Ongenode Gast” “acteren” de gasten zelf onder begeleiding van een spelhost in deze hilarische en spannende moordsoap. Het script wordt geboden in de vorm van een ingenieus spelboekje per speler en een professioneel audio-script. Alle spelronden worden aangevuld en afgesloten met interessante en grappige geluidsfragmenten, exclusieve muziekjes en stemmetjes. Als finale is er zelfs een muzikale afsluiting die met een beetje geluk door een aantal van de personages wordt verzorgd. Zo’n bijzonder bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiefeest beleefde je nog nooit!

(Moordspel "De Ongenode Gast" wordt "geacteerd" door de deelnemers zelf, er zijn dus geen acteurs aanwezig. Iedere speler ontvangt een scriptboekje en aan de hand hiervan en een audioscript leidt de spelhost het spel in goede banen.)

Verkleden

Bij Moordspel “De Ongenode Gast” hoort een uitnodiging. Hierin kan je voor alle gasten een personage selecteren en hen deze eventueel vooraf toesturen. De deelnemers kunnen zich dan desgewenst helemaal uitdossen in de stijl van de personages. Dit is uiteraard niet verplicht maar geeft het moordspel wel een extra dimensie. De precieze werking en regels van het moordspel kan je vinden in het document spelregels.
(Let op! Verkleedspullen zijn niet inbegrepen, de spelers moeten hier zelf voor zorgen.)

Culinair genieten

Dan zouden we bijna vergeten dat bij Moordspel “De Ongenode Gast” ook een culinair gedeelte hoort. Onze arrangementslocaties bieden allemaal een diner, of eventueel lunch of High Tea in combinatie met het spel. Eet- en spelronden worden met elkaar afgewisseld. Boek je in een zelf gevonden of eigen locatie (mogelijk vanaf 15 personen), dan dien je zelf  het eten en de drankjes te regelen.

Beschikbaarheid opvragen en reserveren

Beschikbaarheid opvragen en reserveren kan gemakkelijk en snel via de beschikbaarheidsformuliertjes op deze website. Heb je nog vragen? Bel of mail ons dan even!