Moordvlucht Moordspel in eigen locatie

Moordvlucht Moordspel is te reserveren in een groot aantal arrangementslocaties in Nederland en België. Deze arrangementen zijn gunstige geprijsd en bieden een goed op elkaar afgestemd spel- en culinair gedeelte.

Eigen locatie / restaurant naar keuze

Daarnaast is Moordvlucht Moordspel ook te boeken in een door jou zelf geboekte horeca locatie. Denk hierbij aan een restaurant in de buurt. Je reserveert het spel met spelbegeleiding bij Dinerspel.nl en regelt zelf een locatie en het eten en de drankjes. Onze spelhosts maken er vervolgens voor jou en je gezelschap een onvergetelijke avond of middag van.

Aantal deelnemers
Het minimum aantal deelnemers voor een andere locatie dan één van onze arrangementslocaties is 15. Het maximum aantal spelers is in principe onbeperkt. Gezelschappen bestaande uit minder dan 15 personen kunnen Moordvlucht Moordspel ook op locatie boeken, echter wordt dan wel het minimum aantal van 15 personen berekend.

Enkele eenvoudige voorwaarden

De door jou gekozen locatie dient aan enkele eenvoudige voorwaarden te voldoen:

 • De groep beschikt over een eigen, separate ruimte;
 • Het is prettig als de keuken en bediening zich met uitserveren enigszins willen aanpassen aan het draaiboek van Moordvlucht Moordspel;
 • Wij gebruiken audio apparatuur. Dat levert samen met alle lachsalvo's en applaus wel enig rumoer op;
 • De locatie dient goed bereikbaar te zijn, zowel met openbaar vervoer als met de auto;
 • Moordvlucht Moordspel is geen geschikte invulling voor tuinfeesten en kan ook niet in barbecue-, wok- steengrill- of gourmetrestaurants geprogrammeerd worden;
 • Het spel kan behalve met een diner of High Tea wel uitstekend worden gecombineerd met tapas of hapjes.
 • Onze spelbegeleiders komen helaas niet bij je thuis of in particuliere gelegenheden. De locatie dient openbaar te zijn, zoals bijvoorbeeld een restaurant of zalencentrum.

Neem gerust contact met ons op voor overleg over de geschiktheid van de door jou gekozen locatie om Moordvlucht Moordspel te spelen.

Reiskosten
Voor locaties in Vlaanderen en in Nederland (buiten de Randstad) rekenen wij reiskosten a €0,35 per gereden kilometer. De reiskosten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de spelbegeleiding en worden vooraf geoffreerd.


Meer informatie over Moordvlucht Moordspel

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit dinerspel in je zelfgekozen restaurant. Je ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee je online kunt reserveren. (Graag bij opmerking de plaatsnaam van het restaurant vermelden)

Man Vrouw
Versturen

 

Prijzen Moordvlucht Moordspel in eigen locatie

Aantal personen Spel (met spelbegeleiding)
Van 15 t/m 250 personen €29,50 incl. BTW per persoon

 

Van 15 tot 250 personen
3 tot 3,5 uur

Inbegrepen:

 • het spel + alle benodigdheden;
 • professioneel en exclusief aanvullend audioscript (hoorspel);
 • een digitale vliegticket als uitnodiging voor de deelnemers;
 • de spelbegeleiding / presentatie van Dinerspel;

Niet inbegrepen is het diner.

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit dinerspel in een zelfgevonden locatie. Je ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee je online kunt reserveren. (Graag even de plaatsnaam van de locatie vermelden bij opmerking)

Man Vrouw
Versturen

 

Eigen locatie

Een aantal van onze dinerspellen kunt u ook organiseren in een door u zelf gekozen horeca locatie in Nederland of België.

Voor de spellen met spelbegeleiding is dit mogelijk vanaf 15 personen. Een lager aantal is mogelijk, maar u betaalt dan helaas wel voor het minimum aantal deelnemers.

Je boekt het spel rechtstreeks bij Dinerspel.nl en uw zorgt dan zelf voor een locatie, bijvoorbeeld een restaurant bij u in de buurt. Onze spelbegeleiding maakt er vervolgens samen met het publiek een gezellige avond of eventueel middag van.

Jullie eigen of zelf gevonden locatie dient wel aan enkele eenvoudige voorwaarden te voldoen. Bijvoorbeeld:

 • Uw groep beschikt over een eigen aparte (het liefst afgesloten) ruimte;
 • De locatie moet bereid zijn zich enigszins aan te passen aan het draaiboek/schema van het spel;
 • De locatie dient goed bereikbaar te zijn met openbaar vervoer en met de auto.
 • Onze spelbegeleiders komen helaas niet bij u thuis of in particuliere gelegenheden. De locatie dient openbaar te zijn, zoals bijvoorbeeld een restaurant of zalencentrum.

(Buiten de Randstad rekenen wij €0,35 per kilometer aan reiskosten. Deze kosten worden op voorhand aan je geoffreerd)

Doe-het-zelf spellen - Thuis of in een zelfgevonden locatie

De doe-het-zelf spellen zijn al met kleinere groepjes te spelen. Deze kunt u via de webshop bestellen en gewoon thuis spelen of in een zelfgevonden locatie.