Moordvlucht Moordspel in eigen locatie

Moordvlucht Moordspel is beschikbaar in een groot aantal arrangementslocaties in Nederland en België. Deze arrangementen zijn gunstig geprijsd met een goed op elkaar afgestemd spel- en culinair gedeelte.

Eigen locatie / restaurant naar keuze

Daarnaast kan je Moordvlucht Moordspel met spelbegeleiding ook organiseren in een door jou zelf geboekte horeca locatie. Je reserveert het spel en de spelbegeleiding bij Dinerspel.nl en regelt zelf een locatie en diner.

De versie met online e-presentatie kan je spelen in iedere locatie die je maar wilt.

Aantal deelnemers
Het minimum aantal voor begeleid moordspel in een eigen of zelf gevonden locatie is 20 personen.

Enkele voorwaarden

De door jou gekozen locatie dient aan enkele eenvoudige voorwaarden te voldoen:

 • De groep beschikt over een eigen, separate ruimte.
 • Het is prettig als de keuken en bediening met uitserveren rekening willen houden met het draaiboek van Moordvlucht Moordspel.
 • Wij gebruiken audio apparatuur en in geval van de e-presentatie neem je zelf een speaker mee naar de locatie. Dat levert samen met alle lachsalvo's en applaus wel enig rumoer op.
 • Als je de begeleide versie hebt geboekt, dient de locatie goed bereikbaar te zijn voor onze spelhosts, zowel met OV als met de auto.
 • Moordvlucht Moordspel is geen geschikte invulling voor buitenlocaties of tuinfeesten en kan ook niet geprogrammeerd worden in barbecue-, wok- steengrill- of gourmetrestaurants.
 • Het spel kan behalve met een diner ook met een lunch gecombineerd worden.
 • De begeleide versie is alleen te boeken in openbare gelegenheden zoals restaurants, hotels of  zalencentra. Onze spelhosts komen niet bij mensen thuis of in privé gelegenheden.
 • Zakelijke adressen met eigen horecafacliteiten zijn in bepaalde gevallen en in overleg mogelijk.

Neem gerust contact met ons op voor overleg over de geschiktheid van de door jou gekozen locatie om Moordvlucht Moordspel te spelen.

Reiskosten
Voor locaties in Vlaanderen en in Nederland (buiten de Randstad) rekenen wij reiskosten a €0,35 per gereden kilometer. De reiskosten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de spelbegeleiding en worden vooraf geoffreerd.


Meer informatie over Moordvlucht Moordspel

 

Prijzen Moordvlucht Moordspel in eigen locatie

Aantal personen Spel (met spelbegeleiding)
Van 20 t/m 250 personen €32,50 incl. BTW per persoon

 

Aantal personen Spel (zonder spelbegeleiding)
Van 8 t/m 250 personen €19,95 incl. BTW per persoon

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit dinerspel in je zelfgekozen restaurant. Je ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee je online kunt reserveren. (Graag bij opmerking de plaatsnaam van het restaurant vermelden)

Man Vrouw

 

Van 25 tot 250 personen
3 tot 3,5 uur

Inbegrepen:

 • het spel + alle benodigdheden;
 • professioneel en exclusief aanvullend audioscript (hoorspel);
 • een chique digitale uitnodiging voor de deelnemers
 • zonder of met spelbegeleiding van Dinerspel.nl

Het diner is niet inbegrepen.

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit dinerspel in een zelfgevonden locatie. Je ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee je online kunt reserveren. (Graag even de plaatsnaam van de locatie vermelden bij opmerking)

Man Vrouw

 

Eigen locatie

Onze dinerspellen kunnen onder bepaalde voorwaarden ook geboekt worden op een locatie anders dan de arrangementslocaties waar Dinerspel.nl mee werkt.

 • Voor spellen met spelbegeleiding is dit doorgaans mogelijk vanaf 20 personen, hoewel hogere aantallen van toepassing kunnen zijn voor verder gelegen locaties.
 • De spellen zonder spelbegeleiding met online e-presentatie kunnen vrijwel overal gespeeld worden. Dit kan vanaf 8 personen, ook op de meeste arrangementlocaties.
 • Onze webshopspellen zonder e-presentatie (zie onze webshop) kunnen al vanaf vier personen gespeeld worden. Helaas kunnen deze niet via onze website op arrangementlocaties geboekt worden.

Bij het organiseren van een begeleid dinerspel op een zelf gekozen locatie, boek je het spel bij Dinerspel.nl en zorg je zelf voor de ruimte en de culinaire invulling. De locatie dient wel aan bepaalde voorwaarden voldoen:

 • De groep moet beschikken over een eigen afgesloten ruimte.
 • Enige bereidheid van de locatie om de serveermomenten van de gangen af te stemmen op de spelronden is prettig.
 • We maken gebruik van audio-apparatuur. Dit zorgt niet voor dezelfde geluidsniveaus als een band of DJ maar er zal wel enig rumoer zijn, ook door het lachen en applaudisseren.
 • De locatie moet goed bereikbaar zijn voor onze spelhosts, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.
 • Onze dinerspellen zijn niet geschikt voor buitenlocaties, tuinfeesten, barbecue-, wok-, steengrill- en gourmetrestaurants.
 • Je kunt onze dinerspellen uitsluitend organiseren in openbare (horeca)locaties. Onze spelhosts gaan niet naar privéadressen, vakantiehuisjes, afgehuurde villa's of boerderijen, enzovoort. Voor dergelijke locaties kun je wel de versie met online e-presentatie of een ander webshopspel aanschaffen.
 • Onze dinerspellen organiseren op een zakelijk adres met kantine of bedrijfsrestaurant kan in bepaalde gevallen in overleg.

Aarzel niet om contact op te nemen om te overleggen of jouw zelfgekozen locatie geschikt is voor het organiseren van een begeleid moordspel.

Reiskosten

Bij zelfgeboekte locaties buiten de Randstad hanteren wij verplaatsingskosten van €0,35 per gereden kilometer. De exacte reiskosten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de spelbegeleiding en worden vooraf geoffreerd.