Moordvlucht Moordspel

 • €32,50 per persoon (incl. 21% BTW) met spelhost.
 • €19,95 per persoon (incl. 21% BTW) met online e-presentatie.
 • Deze prijzen zijn exclusief diner en drankjes. Prijzen daarvan kunnen per locatie verschillen.
 • Van 8 tot 250 personen.
 • Eigen ruimte voor jouw groep.
 • Prachtig spelmateriaal en audio-script.
 • Vooraf rollen verdelen en verkleden mogelijk, niet verplicht.
 • Met ludieke uitnodigingen.
 • Tijdsduur drie tot dieënhalf uur inclusief diner en pauzes.
 • Nederlands/Vlaamse productie.
 • Arrangementen in heel Nederland en Vlaanderen.
 • Met diner of lunch.
 • Ook in Engelstalige versie
 • Minimale leeftijdsindicatie 16 jaar.
3 tot 3,5 uur

 

Moordvlucht Moordspel

Het leukste moordspel van Nederland en België!

Jij zoekt een hoogstaand en hilarisch moordspel? Dan is Moordvlucht de perfecte keuze! Deze komische moordsoap speelt zich af aan boord van een Boeing 737 en garandeert een avond vol suspense en amusement. Stap in de schoenen van één van de markante personages aan boord van vlucht MV 7700 van Singapore naar Sydney en beleef het meest amusante bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiefeest ooit!

Personages van Moordvlucht Moordspel

Wie wil jij zijn? Het naïeve stewardesje Dolores Balonez, volkszanger Rien Rolmees of dj Lady Blue? Misschien spreekt biker Mike Maddock je meer aan, of tv-kok Nigel Bacon? Keuze genoeg en alle deelnemers krijgen de kans om te schitteren in hun personage, ook bij grotere groepen.

Moordvlucht Moordspel: het verhaal

Wanneer het vliegtuig een tijdje onderweg is, wordt Captain Dick van Bill plotseling onwel en overlijdt. Iemand heeft zijn koffie vergiftigd! De dader moet zich wel onder de crewleden of passagiers in de businessclass bevinden. Air Marshall Marshal start een moordonderzoek, maar ook hij sterft onder verdachte omstandigheden. Dubbele moord aan boord!

Toevallig is één van de passagiers de stokoude detectiveschrijfster Miss Marbles. Met de hulp van alle verdachten probeert zij de dader nog voor de landing te ontmaskeren. Dat levert een hele reeks schokkende onthullingen en schandalen op, waarbij niets is wat het lijkt en iedereen geheimen blijkt te hebben.

Wie vermoordde Captain Dick van Bill?

De grote vraag blijft natuurlijk: wie is de moordenaar? Aan de hand van aanwijzingen, beschuldigingen en verklaringen proberen de spelers dit mysterie te ontrafelen. Gedurende drie spelronden stapelen de verdenkingen en intriges zich op, en uiteindelijk zal de dader bekennen. En dan blijkt wie de beste detectives van jullie groep zijn. Zo biedt Moordvlucht Moordspel een briljante mix van competitie, spanning en entertainment!

Begeleiding van Moordvlucht Moordspel

Moordvlucht Moordspel kan worden begeleid door een ervaren spelhost, maar je kunt ook zelf het spel leiden met behulp van een online e-presentatie.

Rolverdeling

Voorafgaand aan het moordspel kunnen de rollen worden verdeeld. Het is erg leuk om als 'castingbureautje' op te treden en de gasten een rol toe te wijzen. Spelers die dat willen, kunnen zich volledig verkleden in de stijl van hun personage, wat het spel nog sfeervoller maakt. Met speciale uitnodigingen kun je de gasten laten weten welke rol zij hebben gekregen.

Spelboekjes en audioscript

Alle deelnemers ontvangen een eigen spelboekje met script. Moordvlucht Moordspel is geen acteerworkshop, maar iedereen kan wel schitteren in zijn rol en natuurlijk op zoek gaan naar de moordenaar.

De show wordt aangevuld met een professioneel audioscript. Waan je aan boord van een vliegtuig: het lawaai van de motoren, de mededelingen van de crew en de cockpit, net echt! De door Dinerspel.nl geproduceerde muziek, voice-overs en stemmetjes nemen je mee in het hilarische maar ook spannende verhaal.

Voorbereiding

Voor de begeleide versie van Moordvlucht Moordspel is weinig voorbereiding nodig. Naast het eventueel verdelen van de rollen en het verkleden, ontvangen de spelers alle benodigdheden op locatie. Ze worden van begin tot eind op entertainende wijze begeleid door een gezellige spelhost.

Als je kiest voor de versie zonder spelbegeleiding, bestel je de benodigde spelboekjes in onze webshop en neem je deze zelf mee naar de locatie. Bij je bestelling ontvang je ook een inlogcode voor de online e-presentatie, inclusief duidelijke instructies.

Arrangementen en locaties Moordvlucht Moordspel

Een moorddiner is niet compleet zonder een diner, en daar zorgen de aangesloten locaties voor. Je kunt ook het spel spelen tijdens de middag en er een moordlunch van maken. Een perfecte combinatie van entertainment en gastronomie, en dat alles tegen een verrassend lage arrangementsprijs per persoon.

Moordvlucht Moordspel wordt aangeboden op diverse sfeervolle locaties in heel Nederland en België. Er is altijd een arrangement te vinden in jouw regio. Beslist de leukste, meest originele én betaalbare invulling voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiefeest.

Moordvlucht Moordspel op jouw eigen gekozen horecalocatie

Als je Moordvlucht Moordspel in een ander restaurant dan onze arrangementslocaties wilt organiseren, kan dat in veel gevallen. Je regelt dan zelf de horecafaciliteiten en boekt het moordspel bij Dinerspel.nl.

Ook beschikbaar zonder spelbegeleiding maar met online e-presentation

Bij de doe-het-zelf versie van Moordvlucht Moordspel is er geen spelbegeleiding aanwezig van Dinerspel.nl. Je begeleidt het spel zelf met behulp van een online e-presentatie vanaf je eigen laptop of tablet. Dit is eenvoudig, leuk om te doen en kan niet misgaan zolang je de instructies opvolgt. Meer informatie is te vinden op deze pagina.

Eigentijdse remake met verantwoorde humor

Moordvlucht Moordspel bestaat al enkele jaren en is inmiddels gespeeld door duizenden mensen. Begin 2023 is de remake verschenen met een nieuw audio-script en meer eigentijdse personages. Ook de inhoud van het spel is aangepast en beter afgestemd op deze tijd. Het blijft een moordsoap met overdreven stereotypen en satire, maar alles is fictief en theatraal bedoeld. Het spel is geschikt voor iedereen met gevoel voor humor en relativeringsvermogen.

Het script of de inhoud geeft geen mening of oordeel over bepaalde typen of groepen mensen. Het meest controversiële aspect van het verhaal is de dubbele moord die wordt gepleegd. En als we daarom kunnen lachen...

Gemaakt voor volwassenen

Moordvlucht Moordspel is ontwikkeld met volwassenen en jongvolwassenen in gedachten. We hanteren een minimale leeftijdsgrens van 16 jaar als indicatie. Houd er dus rekening mee dat Moordvlucht Moordspel niet geschikt is voor groepen met jongere kinderen.

"Flight Murder" –  The Most Entertaining Murder Mystery Game of The Netherlands and Belgium

Experience the thrill of "Flight Murder," the most exciting murder mystery game in The Netherlands and Belgium. "Flight Murder" offers a fresh and affordable way to turn your company outing, bachelor party, or family day into a resounding success. Immerse yourself in the world of flamboyant characters as you attempt to solve not one, but two high-altitude murders. Prepare for an exhilarating, interactive, and hilarious experience while indulging in a delightful dinner or lunch. More info about Flight Murder here.

Enhanced with Online E-Presentation

"Flight Murder" is also available with an online e-presentation. Take charge and guide the game yourself—it's easy, enjoyable and affordable! The online e-presentation option is not only more cost-effective than the guided version but is also perfect for small groups and can be played at any time and in almost any location. We also offer this option in our cooperating restaurants and venues. Find more information here.