Moordvlucht Moordspel

 • €29,50 per persoon (incl. 21% BTW) voor het spel inclusief spelbegeleiding;
 • Deze prijs is exclusief diner. De prijzen van diner en de drankjes verschillen per locatie;
 • Moordspel voor groepen van 10 tot 250 personen;
 • Spelbegeleiding van Dinerspel.nl;
 • Je speelt het spel met jouw groep in een aparte zaal. Dit is bij de prijs inbegrepen;
 • Ondersteund door professioneel audio-script;
 • Alle spelers ontvangen ter plaatse een prachtig scriptboekje;
 • Inclusief grappige uitnodigingen voor de deelnemers;
 • Alle deelnemers kunnen een personage spelen, dit is echter niet verplicht;
 • Verkleden in stijl personage mogelijk, ook niet verplicht;
 • Moordspel duurt 3 tot 3,5 uur inclusief eten;
 • Nederlands/Vlaamse productie;
 • Arrangementen in heel Nederland en Vlaanderen;
 • Ook te boeken in zelf gekozen locatie vanaf 15 personen;
 • Te spelen in combinatie met diner, lunch, High Tea of hapjes;
 • Moordvlucht Moordspel bevat lekker pittige humor;
 • Ook beschikbaar in Engelstalige versie
 • Minimale leeftijdsindicatie 16 jaar.
3 tot 3,5 uur

 

Moordvlucht Moordspel

Het leukste moordspel van Nederland en België is zonder twijfel Moordvlucht van Dinerspel.nl. Een moordspel van hoog niveau want deze hilarische moordcomedy speelt zich af aan boord van een Boeing 747. Kruip in de huid van één van de kleurrijke personages aan boord van vlucht MV 7700 van Singapore naar Sydney. Acteer en rechercheer in deze bizarre moordklucht en beleef het meest amusante bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiefeest ooit!

Personages Moordvlucht Moordspel

Desgewenst volledig uitgedost! Wie wil jij zijn: het naïeve stewardesje Claudia Jopen, volkszanger Rien Rolmees of popdiva Lady Bla Bla? Ook leuk: Bells Hamels President Mike Manuputu of de Britse tv-kokkin Nutella Dawson. Om er maar een paar te noemen.

Hoe werkt Moordvlucht Moordspel?

Voorafgaand aan het moordspel kunnen de rollen verdeeld worden. Castingbureautje spelen dus! Niet verplicht maar wel érg leuk. Moordvlucht moordspel wordt altijd begeleid door een vakkundige spelhost. Alle spelers krijgen een eigen glossy en ingenieus scriptboekje aangevuld met een professioneel "audio-script". In gedachten ben je aan boord van een jumbojet: het gebrul van de motoren, de mededelingen van de crew en de cockpit, net echt maar ook uiterst komisch. Moordvlucht Moordspel is geen acteerworkshop maar iedereen die dat wil, kan schitteren in z'n rol. Én op zoek naar de moordenaar natuurlijk. "Acteer" dus zelf in deze moordklucht aan tafel onder begeleiding van een spelhost aan de hand van scriptboekjes en een aanvullend audioscript. Interactief, spannend en humoristisch!

Wie vermoordde Captain Dick van Bill?

Als het toestel al een tijdje onderweg is, wordt Captain Dick van Bill onwel en overlijdt! Zijn koffie blijkt te zijn vergiftigd. De dader móet wel één van de crewleden of passagiers in de businessclass zijn. Air Marshall Cold Cees start een moordonderzoek maar wordt zelf ook vergiftigd. Dubbele moord aan boord dus! Toevallig is één van de passagiers de stokoude detectiveschrijfster Miss Marbles. Zij denkt met de hulp van alle verdachten de dader nog voor de landing te kunnen ontmaskeren. En wat dát allemaal aan onthullingen en schandalen oplevert! Niets is wat het lijkt en iedereen blijkt geheimen te hebben. Maar de grote vraag blijft natuurlijk: wie vermoordde Dick van Bill en Cold Cees?

Moordvlucht Moordspel: speuren en peuren!

Aan de hand van aanwijzingen, beschuldigingen en verklaringen proberen de spelers het mysterie te ontrafelen. Drie spelronden lang bouwen de verdenkingen en intriges zich op en uiteindelijk krijg je de bekentenis en toedracht van de dader te horen. Dan zal blijken wie van de groep de beste amateur detective is. Moordvlucht Moordspel is dus een briljante mix van competitie, spanning en amusement!

(Het verhaal van Moordvlucht Moordspel wordt "geacteerd" door de deelnemers zelf.  Er zijn dus geen acteurs aanwezig. Iedere speler ontvangt een scriptboekje. Aan de hand hiervan en een audioscript leidt de spelhost het spel in goede banen.)

Benodigdheden en voorbereidingen Moordvlucht Moordspel

Spelers die dat willen kunnen zich helemaal kleden in de stijl van hun personage. Dat is niet verplicht maar geeft het spel natuurlijk nóg meer sfeer. Wel zelf voor de verkleedspullen zorgen, dus even fijn creatief bezig zijn! Behalve het eventueel vooraf verdelen van de rollen en het verkleden behoeft Moordvlucht Moordspel geen voorbereiding. De spelers ontvangen alle spelbenodigdheden op locatie en worden van begin tot eind op entertainende wijze begeleid door een gezellige spelhost.

(Let op! Er zijn geen verkleedspullen aanwezig op de locatie. De deelnemers die zich willen verkleden dienen zelf voor kleding etc. te zorgen. Moordvlucht Moordspel wordt door de spelers zelf  "geacteerd", er zijn geen professionele acteurs aanwezig.)

Arrangementen Moordvlucht Moordspel

Maar Moordvlucht Moordspel biedt nog meer. Tijdens dit ludieke moordspel wordt een diner geserveerd. Ook kan het spel eventueel in de middag gespeeld worden in combinatie met lunch. De perfecte combi van entertainment en gastronomie dus! Voor een verrassend lage persoonsprijs. Moordvlucht Moordspel wordt geboden door een groot aantal sfeervolle locaties in heel Nederland en België. Er is altijd wel een arrangement in jouw regio te vinden. De leukste, meest originele én betaalbare invulling voor het volgende bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiefeest is dus zonder twijfel een Moordvlucht Moordspel arrangement.

Moordvlucht Moordspel in zelf geboekte locatie

Groepen die Moordvlucht Moordspel op een eigen locatie of bijvoorbeeld op het werk willen organiseren, kunnen het moordspel ook apart boeken. Je verzorgt dan zelf de faciliteiten en het culinaire deel, het spel boek je rechtstreeks bij Dinerspel.nl. Dit is mogelijk vanaf 15 personen. 

Also available in English

‘Flight Murder' is Europe's most fun murder mystery game. A surprisingly amusing and affordable way to make a huge success out of your company outing, bachelor party or family day. Step into the shoes of one of the flamboyant characters and try to solve not one, but two murders at high altitude. Exciting, interactive and hilarious. While playing, enjoy a lovely dinner, lunch or High Tea.

Pittige Humor!

Let op! Moordvlucht Moordspel bevat veel humor in verschillende lagen, van subtiel en scherpzinnig tot "niveau onderbroekenlol". Ook wordt het overdreven uitwerken en ridiculiseren van personages niet geschuwd. Allemaal puur fictief en compleet over the top uiteraard, maar mensen met strenge normen en waarden of een extreem gevoel van politieke correctheid kunnen bepaalde passages misschien als een beetje té pittig ervaren. Voor deze doelgroep bevelen wij ons net zo entertainende maar mildere moordspel "De Ongenode Gast" aan.

Bedoeld voor volwassen

Onze spellen zijn gericht op volwassenen en jong volwassenen. Als minimale leeftijd houden wij 16 jaar aan als indicatie. Voor groepen met jongere kinderen zijn onze spellen niet geschikt.