Restaurant & Hotel "de Sniep" is een begrip in Zoetermeer. Al bijna 40 jaar lang is dit één van de toplocaties in Zoetermeer en de beste plek om uw bedrijfsuitje, familiefeest of vrijgezellenfeest te organiseren. Het stijlvolle pand beschikt over verschillende zalen die zeer geschikt zijn voor onze dinerspellen. De service en diners zijn van hoog niveau. Parkeren is er gratis.
Moordspel De Ongenode Gast in Restaurant & Hotel de Sniep in Zoetermeer
Moordspel "De Ongenode Gast" is zeker het meest vermakelijke moordspel in Zoetermeer. Wij presenteren in samenwerking met Restaurant & Hotel de Sniep Moordspel "De Ongenode Gast" als originele en betaalbare invulling voor elk type gelegenheid.
Kruip zelf in de rol van één van de markante personages en probeer uit te vinden wie Tante Jopie voorgoed het zwijgen oplegde. "Acteren" en rechercheren tegelijk dus! Een Nederlands/Vlaamse productie.
Ook in combinatie met lunch of High Tea
Moordspel "De Ongenode Gast" in Restaurant & Hotel de Sniep te Zoetermeer wordt standaard aangeboden in combinatie met een diner. Het spel kan echter ook in de middag gespeeld worden. Je kunt in veel gevallen ook kiezen voor een lunch of High Tea als culinaire invulling van het moordspel. Dit is per locatie verschillend. Vraag gerust naar de mogelijkheden.
Informatie over Moordspel De Ongenode Gast
Dit arrangement bestaat uit:
- het Moordspel De Ongenode Gast;
- een heerlijk drie gangen menu;
- professioneel en exclusief aanvullend audioscript (hoorspel);
- uw eigen aparte zaal;
- een chique digitale uitnodiging voor de deelnemers
- spelbegeleiding van Dinerspel
De drankjes zijn niet inbegrepen.
Waar ligt Restaurant & Hotel de Sniep ?
Restaurant & Hotel de Sniep
De plaats Zoetermeer
Uit opgravingen van de Archeologische Werkgroep Zoetermeer is gebleken dat reeds in de 13e eeuw al sprake was van bewoning aan de Dorpsstraat in Zoetermeer. De vondst van een stuk hout in een daliegat nabij het centrum bleek na onderzoek zo´n 1000 jaar oud te zijn. Hoewel er bij de opgraving geen sporen van echte bewoning werden gevonden, heeft de gemeente Zoetermeer de vondst gebruikt voor een publiciteitscampagne, Zoetermeer 1000 jaar, om het imago van de stad te verbeteren.
De bewoning van Zoetermeer is ongeveer 1000 jaar geleden ontstaan aan de rand van de veenontginning nabij het in de 17e eeuw drooggemalen Soetermeerse meer. Het veen werd afgestoken en zelfs onder water uitgebaggerd en het werd als turf in omliggende steden als brandstof verkocht. Als gevolg van de veenontginning ontstonden grote water partijen. Vanaf de 17e eeuw zijn eerst het Soetermeerse meer en vervolgens de overige meren ingepolderd en verkaveld. De polder waar de hedendaagse wijken Buytenwegh en De Leyens liggen, werd in 1770 opnieuw drooggelegd.