Moordspel De Ongenode Gast in eigen locatie

Moordspel "De Ongenode Gast" is te reserveren in een groot aantal arrangementslocaties in België en Nederland. Het voordeel daarvan is een gunstige arrangementsprijs en een goed op elkaar afgestemd spel- en culinair gedeelte.

Eigen locatie / restaurant naar keuze

Daarnaast is "De Ongenode Gast" ook te boeken in een door jouw zelf gekozen horeca locatie. Bijvoorbeeld jouw favoriete restaurant in de buurt. Je reserveert het spel met spelbegeleiding bij Dinerspel.nl en regelt zelf een locatie waarmee je een diner of eventueel lunch bespreekt. Onze spelbegeleiders maken er vervolgens samen met jouw gezelschap een fantastische avond of middag van.

In eigen locaties ook zelf te oganiseren en begeleiden met online e-presentatie. Beschikbaarheid aanvragen is dan niet nodig. Je bestelt het spel simpelweg in onze webshop.

Aantal deelnemers
Het minimum aantal deelnemers voor Moordspel De Ongenode Gast met spelbegeleiding in een zelf gekozen horeca locatie is 20. Het maximum aantal is in principe onbeperkt. Vanaf 8 personen is Moordspel De Ongenode Gast ook reserveren met online e-presentatie. Je bestelt het spel dan in onze webshop en neemt het mee naar de door jou gekozen locatie.

Belangrijk!

Jouw locatie dient aan enkele eenvoudige voorwaarden te voldoen:

 • De groep beschikt over een eigen afgesloten ruimte.
 • De locatie dient bereid te zijn zich enigszins aan te passen aan het draaiboek/schema van het spel.
 • Het spel werkt o.a. met audio apparatuur en vaak rumoerig publiek.
 • De locatie dient goed bereikbaar te zijn, zowel met OV als met de auto.
 • Moordspel "De Ongenode Gast" wordt altijd binnen gespeeld, dus niet op terassen buiten, etc.
 • Moordspel "De Ongenode Gast" is niet geschikt voor barbecue-, wok- steengrill- en gourmetrestaurants.
 • De locatie dient openbaar te zijn, zoals bijvoorbeeld een restaurant of zalencentrum. Onze spelbegeleiders komen dus niet naar privé adressen of particuliere gelegenheden.

Neem gerust contact met ons op om te overleggen of door de jou gekozen locatie geschikt is voor een dinerspel.

Reiskosten spelbegeleiding
Voor locaties in Vlaanderen en in Nederland (buiten de Randstad) rekenen wij reiskosten a €0,35 per gereden kilometer. De reiskosten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de spelbegeleiding en worden uiteraard van te voren aan je geoffreerd.


Meer informatie over Moordspel De Ongenode Gast

 

Prijzen Moordspel De Ongenode Gast in eigen locatie

Aantal personen Spel (met spelbegeleiding)
Van 20 t/m 250 personen €32,50 incl. BTW per persoon

 

Aantal personen Spel (zonder spelbegeleiding)
Van 8 t/m 250 personen €19,95 incl. BTW per persoon

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit dinerspel in je zelfgekozen restaurant. Je ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee je online kunt reserveren. (Graag bij opmerking de plaatsnaam van het restaurant vermelden)

Man Vrouw

 

Van 25 tot 250 personen
3 tot 3,5 uur

Inbegrepen:

 • het spel + alle benodigdheden;
 • professioneel en exclusief aanvullend audioscript (hoorspel);
 • een chique digitale uitnodiging voor de deelnemers
 • zonder of met spelbegeleiding van Dinerspel.nl

Het diner is niet inbegrepen.

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit dinerspel in een zelfgevonden locatie. Je ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee je online kunt reserveren. (Graag even de plaatsnaam van de locatie vermelden bij opmerking)

Man Vrouw

 

Eigen locatie

Onze dinerspellen kunnen onder bepaalde voorwaarden ook geboekt worden op een locatie anders dan de arrangementslocaties waar Dinerspel.nl mee werkt.

 • Voor spellen met spelbegeleiding is dit doorgaans mogelijk vanaf 20 personen, hoewel hogere aantallen van toepassing kunnen zijn voor verder gelegen locaties.
 • De spellen zonder spelbegeleiding met online e-presentatie kunnen vrijwel overal gespeeld worden. Dit kan vanaf 8 personen, ook op de meeste arrangementlocaties.
 • Onze webshopspellen zonder e-presentatie (zie onze webshop) kunnen al vanaf vier personen gespeeld worden. Helaas kunnen deze niet via onze website op arrangementlocaties geboekt worden.

Bij het organiseren van een begeleid dinerspel op een zelf gekozen locatie, boek je het spel bij Dinerspel.nl en zorg je zelf voor de ruimte en de culinaire invulling. De locatie dient wel aan bepaalde voorwaarden voldoen:

 • De groep moet beschikken over een eigen afgesloten ruimte.
 • Enige bereidheid van de locatie om de serveermomenten van de gangen af te stemmen op de spelronden is prettig.
 • We maken gebruik van audio-apparatuur. Dit zorgt niet voor dezelfde geluidsniveaus als een band of DJ maar er zal wel enig rumoer zijn, ook door het lachen en applaudisseren.
 • De locatie moet goed bereikbaar zijn voor onze spelhosts, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.
 • Onze dinerspellen zijn niet geschikt voor buitenlocaties, tuinfeesten, barbecue-, wok-, steengrill- en gourmetrestaurants.
 • Je kunt onze dinerspellen uitsluitend organiseren in openbare (horeca)locaties. Onze spelhosts gaan niet naar privéadressen, vakantiehuisjes, afgehuurde villa's of boerderijen, enzovoort. Voor dergelijke locaties kun je wel de versie met online e-presentatie of een ander webshopspel aanschaffen.
 • Onze dinerspellen organiseren op een zakelijk adres met kantine of bedrijfsrestaurant kan in bepaalde gevallen in overleg.

Aarzel niet om contact op te nemen om te overleggen of jouw zelfgekozen locatie geschikt is voor het organiseren van een begeleid moordspel.

Reiskosten

Bij zelfgeboekte locaties buiten de Randstad hanteren wij verplaatsingskosten van €0,35 per gereden kilometer. De exacte reiskosten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de spelbegeleiding en worden vooraf geoffreerd.