Miss Murder Moordspel in eigen locatie

Dinerspel.nl biedt Miss Murder Moordspel arrangementen in een groot aantal horeca locaties in Nederland en België. Hierdoor kunnen wij de arrangementsprijzen laag houden en zijn het spel en het en culinair deel goed op elkaar afgestemd.

Restaurant naar keuze

Daarnaast is Miss Murder Moordspel ook te spelen in een door jou zelf gekozen restaurant. Denk bijvoorbeeld aan een restaurant bij jullie in de buurt. Je boekt het spel met spelbegeleiding bij Dinerspel.nl en regelt zelf de locatie en het eten en drinken. Onze spelbegeleiders maken er vervolgens samen met jouw gezelschap een fantastische avond of middag van.

Aantal deelnemers
Het minimum aantal deelnemers voor Miss Murder Moordspel in een zelf gekozen horeca locatie is 15. Het maximum aantal deelnemers is in principe onbeperkt. Ook voor gezelschappen bestaande uit minder dan 15 personen kan je Miss Murder Moordspel boeken in een zelfgevonden restaurant, er wordt dan wel het minimum aantal deelnemers in rekening gebracht.

Voorwaarden 

De door jou aangewezen locatie dient aan enkele eenvoudige voorwaarden te voldoen:

 • Een afgesloten ruimte voor jullie groep;
 • De keuken en bediening dienen bereid te zijn zich enigszins aan te passen aan het draaiboek/schema van het spel;
 • Wij maken gebruik audio-apparatuur. Het geluidsniveau is niet zo hoog als van een band of disco, maar er dient wel rekening gehouden te worden met enig rumoer:
 • De locatie dient goed bereikbaar te zijn met openbaar vervoer en met de auto;
 • Miss Murder Moordspel is niet geschikt voor tuinfeesten, barbecue-, wok- steengrill- en gourmetrestaurants. Het spel kan behalve met een diner of High Tea echter wel uitstekend worden gecombineerd met tapas of hapjes:
 • Onze spelbegeleiders komen helaas niet bij je thuis of in particuliere gelegenheden. De locatie dient openbaar te zijn, zoals bijvoorbeeld een restaurant of zalencentrum.
 • Neem gerust contact met ons op om te overleggen of jouw gekozen locatie geschikt is.

Neem gerust contact met ons op om te overleggen of de door jou gekozen locatie geschikt is voor een dinerspel.

Reiskosten
Voor locaties in Nederland (buiten de Randstad) en Vlaanderen rekenen wij reiskosten á €0,35 per gereden kilometer. Deze zijn afhankelijk van de standplaats van de beschikbare spelhost voor jouw dinerspel. Deze kosten worden vooraf geoffreerd.


Meer informatie over Miss Murder Moordspel

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit dinerspel in je zelfgekozen restaurant. Je ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee je online kunt reserveren. (Graag bij opmerking de plaatsnaam van het restaurant vermelden)

Man Vrouw
Versturen

 

Prijzen Miss Murder Moordspel in eigen locatie

Aantal personen Spel (met spelbegeleiding)
Van 15 t/m 250 personen €29,50 incl. BTW per persoon

 

Van 15 tot 250 personen
3 tot 3,5 uur

Inbegrepen:

 • het spel + alle benodigdheden;
 • professioneel en exclusief aanvullend audioscript (hoorspel);
 • een digitale uitnodiging voor de deelnemers;
 • de spelbegeleiding / presentatie van Dinerspel;

Niet inbegrepen is het diner.

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit dinerspel in een zelfgevonden locatie. Je ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee je online kunt reserveren. (Graag even de plaatsnaam van de locatie vermelden bij opmerking)

Man Vrouw
Versturen

 

Eigen locatie

Een aantal van onze dinerspellen kunt u ook organiseren in een door u zelf gekozen horeca locatie in Nederland of België.

Voor de spellen met spelbegeleiding is dit mogelijk vanaf 15 personen. Een lager aantal is mogelijk, maar u betaalt dan helaas wel voor het minimum aantal deelnemers.

Je boekt het spel rechtstreeks bij Dinerspel.nl en uw zorgt dan zelf voor een locatie, bijvoorbeeld een restaurant bij u in de buurt. Onze spelbegeleiding maakt er vervolgens samen met het publiek een gezellige avond of eventueel middag van.

Jullie eigen of zelf gevonden locatie dient wel aan enkele eenvoudige voorwaarden te voldoen. Bijvoorbeeld:

 • Uw groep beschikt over een eigen aparte (het liefst afgesloten) ruimte;
 • De locatie moet bereid zijn zich enigszins aan te passen aan het draaiboek/schema van het spel;
 • De locatie dient goed bereikbaar te zijn met openbaar vervoer en met de auto.
 • Onze spelbegeleiders komen helaas niet bij u thuis of in particuliere gelegenheden. De locatie dient openbaar te zijn, zoals bijvoorbeeld een restaurant of zalencentrum.

(Buiten de Randstad rekenen wij €0,35 per kilometer aan reiskosten. Deze kosten worden op voorhand aan je geoffreerd)

Doe-het-zelf spellen - Thuis of in een zelfgevonden locatie

De doe-het-zelf spellen zijn al met kleinere groepjes te spelen. Deze kunt u via de webshop bestellen en gewoon thuis spelen of in een zelfgevonden locatie.