Miss Murder Moordspel

  • Moordspel voor 8 tot 250 personen;
  • Onder begeleiding van vakkundige spelhosts;
  • Alle deelnemers kunnen een rol spelen;
  • Verkleden als personage is mogelijk maar niet verplicht;
  • Moordspel duurt 3 tot 3,5 uur inclusief dineren en pauzes;
  • Arrangementen in heel Nederland en Vlaanderen maar ook op locatie te boeken;
  • Zowel in Nederlandse als in Vlaamse versie beschikbaar;
  • Te spelen in combinatie met diner, lunch, High Tea of hapjes;
  • Voor groepen volwassenen. Minimale leeftijdsindicatie 16 jaar.
3 tot 3,5 uur

 

Miss Murder Moordspel

Miss Murder is een hilarisch moordspel dat je speelt met collega's, vrienden of familie. Desgewenst volledig uitgedost als één van de kleurrijke karakters! Acteertalent is niet nodig, gevoel voor humor wel. En nieuwsgierigheid!

Boeiend moordspel

Onderzoek de motieven, sporen en bewijzen en trek een enorme beerput aan gossip en intriges open. Iedereen blijkt iets te verbergen te hebben. Boeiend! Maar de centrale vraag blijft natuurlijk: Wie heeft het gedaan?

Moordspel met High Tea of diner

Miss Murder Moordspel wordt gespeeld tijdens een heerlijk diner of chique High Tea. Dubbel smullen dus! Alle locaties bieden verrassend vriendelijk geprijsde arrangementen van 8 tot 250 personen. Een origineel en betaalbaar idee dus voor een geslaagd bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiefeest!

Hoe werkt Miss Murder Moordspel?

Twee Missen gruwelijk vermoord op Coco Island
Het Caribische Coco Island vormt het decor van de Miss World Verkiezingen. Vlak voor de finale worden Miss Mexico en Miss Venezuela dood aangetroffen. Ze zijn op gruwelijke wijze vermoord of beter gezegd afgeslacht! De moordenaar moet één van de aanwezige beroemdheden zijn. Dan steekt ook nog een tropische storm op en kan de politie het eiland niet bereiken. Bodyguard Tony Speranza start daarom zijn eigen moordonderzoek.

Spannend en komisch moordspel
Tijdens dit moordspel  probeer je de toedracht van deze dubbele moord te ontrafelen. Wie zou deze beeldschone vrouwen op zo'n gruwelijke manier hebben willen vermoorden? Met welk motief? Waar is het moordwapen? En waar was jíj toen de moorden gepleegd werden? Spannend en komisch: Miss Murder is zowel letterlijk als figuurlijk een moordspel!

Rolverdeling en verkleden
De organisator van het moordspel ontvangt een digitale Miss Murder Moordspel-uitnodiging met omschrijvingen van de kleurrijke personages. Castingbureautje spelen dus: wie speelt welke rol? Mét kledingsuggesties uiteraard. De "acteurs" en "actrices" kunnen zich dus kleden in de stijl van hun personage. Humor! Zie ook de Miss Murder Moordspelregels met alle info over de rolverdeling en werking van het spel.

(Let op! Er zijn geen verkleedspullen aanwezig op de locatie. De deelnemers die zich willen verkleden dienen zelf voor kleding etc. te zorgen.)

Moordspel-script / Moordspel-onderzoek
Het script van dit moordspel bestaat uit compacte en komische teksten die door de deelnemers worden voorgedragen. Enige leesvaardigheid is dus vereist. Jouw eigen moordonderzoek houd je bij op een scoreformulier.

Modern hoorspel / audioscript
Een deel van het verhaal over de moorden op Coco Island is vooraf ingesproken door professionele stemacteurs. Hun grappige teksten zijn gemixed met speciaal gecomponeerde filmmuziek en geluidseffecten. Een deel van de informatie krijg je via dit schitterende audioscript.

Spelhost begeleidt moordspel
In het Miss Murder Moordspel wordt "geacteerd" door de deelnemers zelf.  Er zijn dus geen acteurs aanwezig. Iedere speler ontvangt een scriptkaartjes en aan de hand hiervan en een audioscript leidt de spelhost het spel in goede banen.

De dinerruimtes / zalen
Het Miss Murder Moordspel vindt plaats in zalen/ruimtes van restaurants en hotels. Daar zijn uiteraard geen echte palmbomen, zandstranden en een azuurblauwe zee aanwezig. Wel hebben de zalen een prettige dinersfeer.

Hoe lang duurt het Miss Murder Moordspel?
Miss Murder Moordspel duurt gemiddeld 3 tot 3,5 uur.

Diner, lunch of High Tea
Miss Murder Moordspel wordt standaard geboden in combinatie met een diner maar kan ook prima overdag gespeeld worden. Je kan dan in overleg met de locatie kiezen voor een lunch, hapjes of bijvoorbeeld een High Tea.

Bedoeld voor volwassen

Onze spellen zijn gericht op volwassenen en jong volwassenen. Als minimale leeftijd houden wij 16 jaar aan als indicatie. Voor groepen met jongere kinderen zijn onze spellen niet geschikt.