Inleiding Privacy- en Cookieverklaring

In deze privacy- en cookieverklaring vindt u meer informatie over de manier waarop uw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar uw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen uw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vindt u hier ook al uw rechten met betrekking tot uw gegevens en hoe u gebruik kunt maken van deze rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

1. Dinerspel.nl

Dinerspel.nl is een VOF gevestigd in Utrecht aan het Aldo van Eyckplantsoen 77, 3544LD Utrecht. Telefoon: 030-6771444, email: [email protected]

Wanneer u beschikbaarheid aanvraagt, een reservering plaatst of bijvoorbeeld een bestelling plaatst in onze webshop, dan worden bepaalde gegevens van u door ons opgeslagen. Het is daarom goed dat u weet wat daarmee gedaan wordt en hoe u uw wensen rondom deze gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Mocht er iets niet duidelijk zijn in deze verklaring, neemt u dan gerust contact op!

2. Verzamelen van uw persoonsgegevens

Dinerspel.nl heeft een online beschikbaarheid- en reserveringssysteem. Onze beschikbaarheidsformulier dient er voor om contact met u te kunnen opnemen, zodat wij u kunnen informeren over onze producten en u op de hoogte kunnen brengen van de beschikbaarheid op uw voorkeursdata. Wanneer u online reserveert, worden behalve uw contactgegevens, ook uw adresgegevens opgeslagen in onze database. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor administratieve doeleinden. Indien u één van onze producten in onze webshop (Woocommerce) koopt, worden uw contactgegevens gebruikt om de bestelling te bevestigen en u per mail te kunnen factureren. Uw adresgegevens worden voorts alleen gebruikt om het product bij u af te leveren en t.b.v. de administratie.  We zullen u altijd vragen om uw toestemming voordat we gegevens gebruiken voor andere doeleinden dan die in deze Privacy- en Cookieverklaring worden beschreven.

3. Doorgeven aan derden

Wanneer u een dinerspel reserveert in één van de bij Dinerspel.nl aangesloten locaties/restaurants, worden uw contactgegevens tevens doorgestuurd naar de betreffende locatie. De locatie verzorgt namelijk het Food&Beverage gedeelte. U betaalt dan het Food&Beverage gedeelte rechtsreeks aan de locatie. Door middel van het maken van een reservering via onze website, reserveert u dus tevens automatisch het dinergedeelte in het arrangement bij de locatie en gaat u akkoord met het feit dat wij u gegevens delen met het betreffende restaurant. Daarnaast worden uw contactgegevens gedeeld met ons administratiekantoor BakZ in Zeist. Onze financiële administratie wordt gedurende lange tijd bewaard. Zowel ons administratiekantoor als het betreffende restaurant zijn verplicht zich te houden aan de nieuwe Privacywet en zelf verantwoordelijk voor het correct omgaan met uw persoonsgegevens.

Onze websites worden gehost door Dominion Internetdiensten te Leidschendam. Op onze eigen Virtual Private Server worden uw gegevens opgeslagen in een database. Uw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Dinerspel.nl, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling uw gegevens langer moeten bewaren.

De gegevens die Google Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan uw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics en bieden ons een goed beeld van bijvoorbeeld het aantal bezoekers dat wij ontvangen en welke pagina´s zij bezoeken.

4. Beveiliging van uw gegevens

Er worden van uw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Uw gegevens die in onze database zijn opgeslagen zijn beveiligd met passwords die alleen bekend zijn bij medewerkers van Dinerspel.nl. Deze passwords dienen te worden gebruikt tijdens het inlogproces. Alle apparaten die uw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Daarnaast wordt uw bezoek aan onze websites beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat uw verbinding met één van onze websites prive is. U  herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

5. Cookies

Onze websites maken gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat tijdens het laden van onze webpagina’s wordt meegestuurd en door uw browser op uw computer wordt opgeslagen. Onze cookies worden gebruikt om een goed te krijgen van de statistieken van onze websites. Denkt u bijvoorbeeld aan de plaatsen waar de bezoekers vandaan komen en de gemiddelde tijd dat men op onze websites doorbrengt.

6. Uw rechten

Uw heeft ten alle tijden het recht uw gegevens op te vragen die bij Dinerspel.nl vastgelegd en bewaard worden. Neemt u hiervoor contact op met Dinerspel.nl en u krijgt dan een overzicht van uw gegevens.

Uw heeft tevens recht op rectificatie Kloppen uw gegevens niet of zijn deze gewijzigd, dan kunnen wij dit voor u aanpassen.

U heeft recht op het wissen van gegevens.  Wij kunnen alle gegevens die wij niet dienen te bewaren voor u verwijderen uit onze systemen. Uw gegevens die verstrekt zijn aan ons Administratiekantoor zullen voor langere tijd moeten worden bewaard.

U heeft het recht op het indienen van een klacht bij Autoriteit Persoonsgegevens wanneer u vindt dat Dinerspel.nl niet correct omgaat met uw persoonsgegevens.

7. Aansprakelijkheid

Op onze website kunnen links naar websites van derden staan. Als u besluit om websites te bezoeken of gebruiken via de links op onze websites, dan is dit op eigen risico. De websites van derden hebben hun eigen Privacy- en Cookieverklaring. Wij adviseren om deze Privacy- en Cookieverklaringen zorgvuldig door te lezen voor u aan of via hen persoonsgegevens verstrekt. Dinerspel.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk voor het gebruik van websites van derden.