In restaurant en partycentrum De Wevershoeve in Rijsoord vindt u een sfeervol restaurant met daarbij een aantal sfeervolle dinerzalen die perfect voor onze dinerspellen kunnen worden gebruikt. De Wevershoeve is gelegen in een antieke boerderij, die stamt uit 1770 en is omgetoverd tot een prachtig hedendaags restaurant. Een uitstekend gelegen dinerspel-locatie tussen Ridderkerk, Dordrecht en Barendrecht.
Moordspel De Onfortuinlijke Bankier in Restaurant Partycentrum De Wevershoeve in Ridderkerk
Tijdens dit Moordspel in Restaurant Partycentrum De Wevershoeve te Ridderkerk kan je zelf speuren in een spannend én komisch detectiveverhaal. Webshop Moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" is speciaal gemaakt om zelf te organiseren. Bij dit moordspel is geen spelbegeleiding nodig want het moordonderzoek staat onder leiding van... het slachtoffer zelf! Instructies vind je in de spelboekjes en het hele spel wijst zichzelf.
Tijdens het Moordspel verzorgt de chef van Restaurant Partycentrum De Wevershoeve een heerlijk diner.
Belangrijk: Wanneer je dit online reserveert, wordt het diner voor je vastgelegd bij het restaurant. De spelboekjes dien je vervolgens zelf te bestellen in onze de webshop. Deze neem je mee naar het restaurant. Er is naast de Nederlandse ook een Engelse en een Vlaamse versie beschikbaar in onze webshop.
Informatie over Moordspel De Onfortuinlijke Bankier
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op
Restaurant Partycentrum De Wevershoeve
Waar ligt Restaurant Partycentrum De Wevershoeve ?
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op
Restaurant Partycentrum De Wevershoeve
De plaats Ridderkerk
De naam Ridderkerk is afkomstig van Riederkerke gelegen in de Ryderwert, waarbij ried verwijst naar het oudnederfrankische woord voor riet. Volgens een onbekende sage zou de naam echter als volgt zijn ontstaan: vlak nadat Sint-Joris in 1222 heilig werd verklaard, werd door een aantal ridders een kerk gesticht uit zijn naam in het gebied waar nu Ridderkerk ligt.
Het dorp Rijsoord, waar onze dinerspellocatie zich bevindt, kreeg tijdens de Tweede Wereldoorlog landelijke bekendheid doordat daar op 15 mei 1940 in een schoolgebouw de capitulatieovereenkomst tussen Nederland en Duitsland werd ondertekend door generaal Winkelman.