Moordspel De Onfortuinlijke Bankier in eigen locatie

Bij dit moordspel kun je zelf speuren in een spannende én komische detective. Webshop Moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" is speciaal daarvoor bedoeld. Dit moordspel vereist geen spelbegeleiding want het moordonderzoek wordt geleid door... het slachtoffer zelf! Instructies en spelregels staan in de spelboekjes en alles wijst zichzelf.

"De Onfortuinlijke Bankier" is absoluut het leukste en goedkoopste moordspel voor thuis, op het werk of welke locatie dan ook. Een verrassend betaalbaar idee voor bijzondere gelegenheden: familiediner, bedrijfsfeestje of bijvoorbeeld een party met vrienden. Ook een uitkomst als verrassende activiteit voor de feestdagen!

Moorddiner van echte cuisinier

Als je het spel thuis speelt, kan je met het culinaire gedeelte echt alle kanten op: van afhaalchinees tot een deftig diner of gezellige High Tea. Voor degenen die hun eigen kookkunsten willen beproeven, bedacht de Vlaamse cuisinier Fons Nicolay bijpassende recepten. Buitengewoon amusant geschreven, gemakkelijk te bereiden en ronduit verrukkelijk! Deze recepten mailen wij je kosteloos toe. Er is zowel een Nederlandse, Engelse als Vlaamse versie beschikbaar in onze webshop.


Meer informatie over Moordspel De Onfortuinlijke Bankier

 

Prijzen Moordspel De Onfortuinlijke Bankier in eigen locatie

Aantal personen Spel (met spelbegeleiding)
Van 4 t/m 100 personen €7,50 incl. BTW per persoon

 

Van 4 tot 100 personen
2 tot 2,5 uur

  • Alle spelers krijgen een spel-boekje met daarin het verhaal, de verklaringen en forensische gegevens.
  • Allemaal komisch geschreven en leuk geïllustreerd.
  • Op een kraskaart kan iedereen zijn eigen bevindingen aankruisen.

Let op: dit is een doe-het-zelf moordspel. Er is geen spelbegeleiding aanwezig.

 

Eigen locatie

Een aantal van onze dinerspellen kunt u ook organiseren in een door u zelf gekozen horeca locatie in Nederland of België.

Voor de spellen met spelbegeleiding is dit mogelijk vanaf 15 personen. Een lager aantal is mogelijk, maar u betaalt dan helaas wel voor het minimum aantal deelnemers.

Je boekt het spel rechtstreeks bij Dinerspel.nl en uw zorgt dan zelf voor een locatie, bijvoorbeeld een restaurant bij u in de buurt. Onze spelbegeleiding maakt er vervolgens samen met het publiek een gezellige avond of eventueel middag van.

Jullie eigen of zelf gevonden locatie dient wel aan enkele eenvoudige voorwaarden te voldoen. Bijvoorbeeld:

  • Uw groep beschikt over een eigen aparte (het liefst afgesloten) ruimte;
  • De locatie moet bereid zijn zich enigszins aan te passen aan het draaiboek/schema van het spel;
  • De locatie dient goed bereikbaar te zijn met openbaar vervoer en met de auto.
  • Onze spelbegeleiders komen helaas niet bij u thuis of in particuliere gelegenheden. De locatie dient openbaar te zijn, zoals bijvoorbeeld een restaurant of zalencentrum.

(Buiten de Randstad rekenen wij €0,35 per kilometer aan reiskosten. Deze kosten worden op voorhand aan je geoffreerd)

Doe-het-zelf spellen - Thuis of in een zelfgevonden locatie

De doe-het-zelf spellen zijn al met kleinere groepjes te spelen. Deze kunt u via de webshop bestellen en gewoon thuis spelen of in een zelfgevonden locatie.