Flight Murder Mystery Game in Cosma Food House in Mechelen

Flight Murder Mystery Game is the most fun English spoken mystery game in Cosma Food House Mechelen. Dinerspel.nl presents this hilarious whodunnit game in Mechelen with Cosma Food House. Certainly a surprisingly original and affordable activity for every company outing or bachelor party in Cosma Food House Mechelen. Complete, interactive and perfectly suitable for almost any international or English speaking group. Flight Murder Mystery Game is literately a high levelled way to spend your evening or aftenoon with collegues, friends or family in Cosma Food House Mechelen!


Informatie over Flight Murder Mystery Game

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Cosma Food House. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren.

Man Vrouw
Versturen

 

 

Prijzen Flight Murder Mystery Game in Cosma Food House

Aantal personen Dinerspel + menu + spelbegeleiding
Van 8 t/m 12 personen Diner €25,00 + Spel €28,50 = €53,50 incl. BTW p.p.
Van 13 t/m 20 personen Diner €25,00 + Spel €27,50 = €52,50 incl. BTW p.p.

 


Van 8 tot 20 personen
About 3 - 3,5 hours
Er zijn 2 locaties voor dit spel in Mechelen

 

Dit arrangement bestaat uit:

  • Flight Murder Mystery Game;
  • een heerlijk twee gangen menu;
  • professioneel en exclusief aanvullend audioscript (hoorspel);
  • uw eigen aparte zaal;
  • een digitale vlieg-ticket als uitnodiging voor de deelnemers
  • spelbegeleiding van Dinerspel

De drankjes zijn niet inbegrepen

 

Standaard serveert Cosma Food House bij dit dinerspel

2 gangen voorbeeldmenu - aan €25 per persoon

Salade Niçoise met gebakken tonijnsteak
of
Cesar’s salad met gebakken kipfilet
* * *
Dame blanche

Overige mogelijkheden (drankenarrangement, luxere menu's)

Drakenforfait aan €20 per persoon

  • Witte en rode huiswijnen
  • Mineraal en bruisend water
  • Bieren en frisdranken
  • Warme drank naar keuze

Waar ligt Cosma Food House ?

Befferstraat 24
Mechelen

 

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Cosma Food House. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren.

Man Vrouw
Versturen

 

 

Cosma Food House vindt u hier

 

 

Cosma Food House

Cosma Foodhouse is een vernieuwend horeca concept in Mechelen aan de voorkant de traiteur-delicatessen winkel en achterin de culinaire brasserie mét binnentuin. De antiek gezandstraalde trap leidt naar een gezellig zaaltje boven dat ruimte biedt aan groepjes tot 18 personen. De uitgebreide kaart en bijzonder ambiance van Cosma Foodhouse zorgen er voor dat deze locatie tot één van de meest bijzondere van Mechelen behoort. Cosma Foodhouse bevindt zich in het centrum van Mechelen en lig op loopafstand van de Grote Markt en parkeerfaciliteiten.


 

De plaats Mechelen

Mechelen is een middelgrote stad gelegen in de provincie Antwerpen. Mechelen, dat in het Frans Malines genoemd wordt, ligt tussen de steden Antwerpen en Brussel in. Met nog geen honderdduizend inwoners is Mechelen een stuk kleiner dan deze twee steden. Dat heeft zijn invloed op het toerisme naar Mechelen. Hoewel de stad zeker de moeite waard is om te bezoeken, kiezen veel Nederlanders toeristen toch eerder voor Antwerpen of Brussel. Franse toeristen verkiezen vooral Brussel boven Mechelen. Dat heeft hoofdzakelijk te maken met het feit dat Brussel veel meer te bieden lijkt te hebben op het gebied van bezienswaardigheden, maar ook het feit dat ze in Brussel vooral Franstalig georiënteerd zijn draagt bij aan de voorkeur voor onder andere Brussel.