Moordspel De Ongenode Gast in Zoetermeer
Geniet tijdens jouw uitje in Zoetermeer van deze komische moordsoap in combinatie met diner, lunch of hapjes.
Wie vermoordde Tante Jopie? Dat is de centrale vraag van Moordspel "De Ongenode Gast". Een interactief en komisch moordspel, geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en familiefeesten en verschillende groepsgrootten. Kruip in de rol van één van de markante personages en ontrafel de moord op Tante Jopie tijdens dit komische moordspel in Zoetermeer. Een Nederlands/Vlaamse productie, te reserveren in bij Dinerspel.nl aangesloten restaurants of in een horeca locatie in Zoetermeer van eigen keuze. Tegen een verrassend lage prijs!
Met of zonder spelbegeleiding
Naast de versie met spelbegeleiding door een spelhost bieden wij Moordspel "De Ongenode Gast" ook met online e-presentatie. Hierbij leid je het moordspel zelf in goede banen met behulp van de e-presentatie. Ondertussen neem je zelf gewoon deel aan het spel. Gemakkelijk en leuk om te doen. Én flink goedkoper dan de versie met spelbegeleiding. Meer informatie vind je hier in onze webshop
Meer informatie over Moordspel De Ongenode Gast
De plaats Zoetermeer
Uit opgravingen van de Archeologische Werkgroep Zoetermeer is gebleken dat reeds in de 13e eeuw al sprake was van bewoning aan de Dorpsstraat in Zoetermeer. De vondst van een stuk hout in een daliegat nabij het centrum bleek na onderzoek zo´n 1000 jaar oud te zijn. Hoewel er bij de opgraving geen sporen van echte bewoning werden gevonden, heeft de gemeente Zoetermeer de vondst gebruikt voor een publiciteitscampagne, Zoetermeer 1000 jaar, om het imago van de stad te verbeteren.
De bewoning van Zoetermeer is ongeveer 1000 jaar geleden ontstaan aan de rand van de veenontginning nabij het in de 17e eeuw drooggemalen Soetermeerse meer. Het veen werd afgestoken en zelfs onder water uitgebaggerd en het werd als turf in omliggende steden als brandstof verkocht. Als gevolg van de veenontginning ontstonden grote water partijen. Vanaf de 17e eeuw zijn eerst het Soetermeerse meer en vervolgens de overige meren ingepolderd en verkaveld. De polder waar de hedendaagse wijken Buytenwegh en De Leyens liggen, werd in 1770 opnieuw drooggelegd.