Into The Box - Kluiskraakquiz

 • Prijs 7,95 per persoon (incl. 21% BTW)
 • Webshop spel voor thuis , op kantoor, of in een zelf gekozen restaurant;
 • Geen spelbegeleiding van Dinerspel.nl;
 • Voor groepen van 4 tot 250 personen;
 • Geschikt voor Nederlandse en Vlaamse groepen;
 • Iedere deelnemer krijgt zijn/haar eigen spelboekje;
 • Passende uitnodiging voor de de deelnemers bij je bestelling;
 • De spelboekjes worden besteld via de webshop en je neemt ze vervolgens zelf mee;
 • Bij je bestelling is één kist (Box) met cijferslot en inhoud inbegrepen;
 • Organisator kan gewoon meespelen;
 • Geen voorbereiding nodig;
 • Na het spel heeft elk team een code. Welk team heeft de juiste?;
 • De individuele speler met de meeste juiste antwoorden mag de box plus inhoud houden;
 • Spelduur: maximaal twee uur;
 • Te combineren met bijvoorbeeld diner, hapjes of lunch;
 • Extra boxen bestellen bij grotere groepen mogelijk maar niet strikt noodzakelijk;
 • Bedoeld voor volwassenen maar slimme kids vanaf ongeveer 12 jaar kunnen meespelen.
Maximaal 2 uur

 

Into The Box - Kluiskraakquiz

Into The Box is een spannende kluiskraakquiz. Hierbij staat een gesloten kluis op tafel. De teams proberen als eerste de code van de kluis te kraken. Alle spelers ontvangen een spelboekje met vragen en opdrachten. Die leveren een cijfer op die samen een code vormen. Opent jouw team de kluis? En zo ja, wat zit erin?

Buitenaards entertainment

Wetenschapper Frank Bij de Pinken laat na zijn dood een mysterieuze box met een cijferslot achter. In een bijgaande brief vertelt hij dat er opzienbarend nieuws over buitenaards leven in zit. De enige manier om achter de combinatie te komen, is door een quiz te spelen. Behalve populair wetenschappelijke vragen bevat deze vragen en opdrachten over sport, cultuur en showbusiness.

Bij de Pinken lijkt vooral gefascineerd door het laatste. Volgens hem is er een bizarre link tussen buitenaards leven en entertainment. Vreemd… De enige manier om er achter te komen wat hij bedoelt, is door de combinatie te ontcijferen.

Spel wijst zichzelf

Bij Into The Box wijzen de regels zichzelf, dus spelbegeleiding is niet nodig. Het spel kan met ieder denkbaar aantal spelers vanaf vier gespeeld worden. Vorm zelf teams en ga de strijd aan! Into The Box staat voor zo´n anderhalf á twee uur competitie, humor en interactie. Met het openen van de kluis als hoogtepunt! Is de code gekraakt en wat zit er in de box?

Let op, de box en inhoud zijn leuke hebbedingetjes en geen luxe prijzen. Verwacht dus geen flessen advocaat, staafmixers of douche-sets.

Overal en altijd te spelen

De box met bijbehorende spelboekjes bestel je in onze webshop. Speel Into The Box vervolgens thuis, op kantoor of in een horeclocatie. s'Middags of 's avonds, eventueel gecombineerd met lunch, diner of hapjes.

Voor verschillende gelegenheden

Into The Box is een betaalbare en originele activiteit voor vrijgezellenfeesten, teamuitjes, bedrijfsfeestjes, etc. van liefhebbers van quizen. Doe familie, vrienden of collega's een plezier en bestel Into The Box in onze webshop!

Verschillende groepsgrootten mogelijk

Into The Box kan gespeeld worden met verschillende groepsgrootten, van vier tot tientallen spelers. De maximale groepsgrootte is afhankelijk van een aantal factoren: zaalindeling, verstaanbaarheid en organisatie. Zolang de box voor alle spelers bereikbaar en de organisator voor iedereen verstaanbaar is, kan het spel gespeeld worden.

Zowel voor Nederlandse als Vlaamse groepen

Into The Box is geschikt voor zowel Nederlands als Vlaams publiek. Inhoudelijk bevat de quiz zowel Nederlandse onderwerpen die ook bij Belgen bekend zijn, als andersom.

Het gaat om het spelplezier!

De attributen die je in de box zult aantreffen, hebben te maken met het geheim van Frank Bij de Pinken. Dit is geen prijzenspel dus verwacht geen messensets, leverworsten of Axe deodorant maar een grappige ontknoping.

Inhoudelijk

In verband met portretrecht en privacy kan de inhoud met betrekking tot BNers en beroemde Belgen kan ietwat gedateerd aan doen. Maar recent nostalgisch is ook fijn!

Slimme kids kunnen meespelen

Hoewel bedoeld voor volwassen groepen, kunnen bijdehandjes vanaf ongeveer 12 jaar meespelen.
Klik op een plaats waar u Into The Box - Kluiskraakquiz kunt spelen

 

Plaatsen waar Into The Box - Kluiskraakquiz kan worden gespeeld