Into The Box - Kluiskraakquiz

Onze doe-het-zelf spellen zijn ook online te spelen via Zoom of Skype. En je kunt ons de spellen per post laten versturen naar meerdere adressen. Leuk als vrijdagmiddag borrel met collega´s of gewoon in het weekend gezellig met familie of vrienden.
 • Doe-het-zelf-spel voor thuis , op kantoor, of in een restaurant;
 • Ook te spelen in een aantal vaste locaties van Dinerspel.nl met een diner;
 • Geen spelbegeleiding van Dinerspel.nl;
 • Voor groepen van 4 tot 250 personen;
 • Geschikt voor Nederlandse en Vlaamse groepen;
 • Iedere deelnemer krijgt zijn/haar eigen spelboekje;
 • Passende uitnodiging voor de de deelnemers bij je bestelling;
 • De spelboekjes worden besteld via de webshop;
 • Bij je bestelling is één kist (Box) met cijferslot en inhoud inbegrepen;
 • Organisator kan gewoon meespelen;
 • Geen voorbereiding nodig;
 • Na het spel heeft elk team een code. Welk team heeft de juiste?;
 • De individuele speler met de meeste juiste antwoorden mag de box plus inhoud houden;
 • Spelduur: maximaal twee uur;
 • Te combineren met bijvoorbeeld diner of lunch;
 • Extra boxen bestellen bij grotere groepen mogelijk maar niet strikt noodzakelijk;
 • Bedoeld voor volwassenen maar slimme kids vanaf ongeveer 12 jaar kunnen meespelen.
Maximaal 2 uur

 

Into The Box - Kluiskraakquiz

Nieuw doe-het-zelf-spel voor thuis of in een restaurant! 

Into The Box is het nieuwste doe-het-zelf-spel van Dinerspel.nl. Hierbij staat een gesloten kluis op tafel. De teams krijgen maximaal twee uur de tijd om de code van de kluis te kraken. Alle spelers ontvangen een prachtig spelboekje met daarin de vragen en opdrachten. Die leveren allemaal een cijfer op die samen een code vormen. Maar is de code die jouw team ontdekt de juiste? Gaat de kluis inderdaad open? En zo ja, wat zit erin?

Buitenaards entertainment

“Unit Experiment Alien” vormt het verhaal van Into The Box. Wetenschapper Frank Bij de Pinken laat na zijn dood een mysterieuze box met een cijferslot achter. In een bijgaande brief vertelt hij dat er opzienbarend nieuws over buitenaards leven in zit. De enige manier om achter de code van het slot te komen, is door een quiz te spelen. Behalve populair wetenschappelijke vragen krijgen de spelers ook vragen en opdrachten over sport, cultuur en showbusiness.

Op de één of andere manier is Bij de Pinken vooral gefascineerd door het laatste. Volgens hem is er een bizarre link tussen buitenaards leven en entertainment. Vreemd… De enige manier om er precies achter te komen wat hij daar mee bedoelt, is de quiz zo goed mogelijk te spelen en de combinatie te ontcijferen.

Spel wijst zichzelf

Bij Into The Box wijzen de regels zichzelf, daar heeft Bij de Pinken wel voor gezorgd, dus er is geen spelbegeleiding voor nodig. Het spel kan met ieder denkbaar aantal spelers gespeeld worden. Vorm zelf teams en ga de strijd aan met elkaar! Met de Into The Box quiz ben je al verzekerd van zo´n anderhalf á twee uur competitie, humor en interactie. Maar het openen van de kluis, of niet, is natuurlijk het hoogtepunt! Is de code gekraakt en zo ja, wat zit er in de box? De speler met de meeste juiste antwoorden mag de box plus inhoud houden. Let op, de box en inhoud zijn leuke hebbedingetjes en geen luxe prijzen, dus verwacht geen flessen champagne, staafmixers of douche-sets.

Overal te spelen

Om Into The Box te kunnen spelen, bestel je de box met bijbehorende spelboekjes in onze webshop. Vervolgens kan je dit meenemen naar een restaurant van uw eigen keus of je speelt het spel gewoon thuis. Into The box is een perfecte middagactiviteit gecombineerd met bijvoorbeeld een lunch of borrelhapjes. Of maak er een spannende avond van met Into The Box en geniet met je gezelschap van een gezellig diner achteraf.

Voor verschillende gelegenheden

Into The Box is een amusant en betaalbaar spel dat een originele activiteit vormt voor vrijgezellenfeesten, teamuitjes, bedrijfsfeestjes en nog veel meer gelegenheden. Ook zeer geschikt als middagactiviteit in combinatie met hapjes of met een diner als afsluiting. Doe je familie, vrienden of collega's een groot plezier en bestel Into The Box in onze webshop!

Bij Into The Box wordt in teams gespeeld, maar de beste individuele speler, mag de box met inhoud mee naar huis nemen! Hiermee wordt het spelen van Into The Box nóg spannender!

Verschillende groepsgrootten mogelijk

Into The Box kan gespeeld worden met verschillende groepsgrootten, van vier tot tientallen spelers. De maximale groepsgrootte is afhankelijk van een aantal factoren: zaalindeling, verstaanbaarheid en organisatie. Zolang de box(en) voor alle spelers zichtbaar zijn en degene die het spel organiseert voor iedereen verstaanbaar is, kan het spel gezamenlijk gespeeld worden.

Zowel voor Nederlandse als Vlaamse groepen

Into The Box is geschikt voor zowel Nederlands als Vlaams publiek. Inhoudelijk bevat de quiz zowel Nederlandse onderwerpen die ook bij Belgen bekend zijn, als andersom.

Het gaat om het spelplezier!

De attributen die je in de box zult aantreffen, hebben te maken met het geheim van Frank Bij de Pinken. Dit is geen prijzenspel dus verwacht geen messensets, leverworsten of flessen Advocaat maar een grappige ontknoping van het geheim van Bij de Pinken.

Slimme kids kunnen meespelen

Hoewel bedoeld voor volwassen groepen, kunnen bijdehandjes vanaf ongeveer 12 jaar meespelen.