Goedkoop vrijgezellenfeest organiseren vanwege beperkt budget

Heeft de kredietcrisis ook invloed op het aantal trouwerijen? En hoe zit dat met vrijgezellenfeesten? Kun je eigenlijk wel met goed fatsoen een vrijgezellenfeest organiseren wanneer steeds meer mensen de hand op de knip moeten houden? Tuurlijk wel. In 2012 zullen de lage en middeninkomens er netto zelfs iets op vooruit gaan. Maar daar heeft iemand die net zijn baan is kwijtgeraakt geen boodschap aan natuurlijk. En budgetten voor vrijgezellenfeestjes worden bepaald door diegenen in de groep die het minst te besteden hebben. Dat wil niet zeggen dat het vieren van een goedkoop vrijgezellenfeest nu ineens onmogelijk is geworden. Het moet alleen voor iedereen betaalbaar zijn.

Budget vrijgezellenfeest

Er zijn genoeg mogelijkheden voor betaalbare vrijgezellenfeesten. Je zou zelfs een vrijgezellenfeest kunnen organiseren voor héél weinig. Zelf cola en chips halen bij de Lidl en dan een puzzeltocht of spelletjesavond organiseren. Maar dat doet wel heel erg aan de brugklas denken en is ook een beetje sneu voor de vrijgezel. Een leuke avond of middag in een restaurant is toch echt beter. Een gemiddeld arrangement bestaand uit eten, drankjes en entertainment komt dan al gauw op zo’n 60 á 70 Euro per persoon. En dan moet er nog een keer “gelapt” worden voor het feestvarken. Da’s best veel geld.

Betaalbaar vrijgezellenfeest? Moordspel van Dinerspel.nl

Uiteraard zijn er ook goedkopere alternatieven. Workshops, bowlen, steengrillen, etc. Óf een moorddiner van Dinerspel.nl! Deze organisatie werkt samen met horecalocaties die zelf de reserveringen en de begeleiding van het Miss Murder Moorddiner verzorgen. Dat drukt de kosten behoorlijk. Op deze website vind je al een moorddiner vanaf €45 p.p. Dat is zonder de drankjes, maar moorddiners zijn doorgaans geen zuipfestijnen. Voor deze prijs heb je dus een uiterst amusante avond met heerlijk eten in een gezellig restaurant. Zo kun je nog eens een betaalbaar vrijgezellenfeestje vieren.

Moordspel ook in combinatie met High Tea

Stel: de helft van de dames is zwanger en de andere helft heeft kinderen thuis, kan maar moeilijk oppas vinden en manlief gaat naar het vrijgezellenfeest van de aanstgaande bruidegom. Zo zijn er nog wel meer scenario’s te bedenken waarbij de middag een betere optie is om het vrijgezellenfeest te vieren dan de avond. De gasten komen vanuit het hele land met het openbaar vervoer, of het budget is gewoon klein. Dan is het Miss Murder Moordspel of het Moodvlucht Moordspel in combinatie met een High Tea een uitkomst. Iedereen is ‘s avonds gewoon weer thuis bij de kids en de kosten vallen enorm mee. Voor een paar tientjes ben je helemaal onder de pannen. Een waanzinnig leuk moordspel, allerlei zoete en hartige heerlijkheden en koffie en thee natuurlijk inclusief. Als dat geen geslaagd én betaalbaar vrijgezellenfeest is dan weten wij het ook niet meer.

Vrijgezellenfeest artikelen