Taverne De Krater in Genk

Taverne 'De Krater' is prachtig gelegen aan de rand van het nationaal park Hoge Kempen, recht tegenover het planetarium van Genk. Een ideale plek om één van onze dinerspellen te organiseren. "De Krater" is, anders dan de term "taverne" doet vermoeden, gevestigd in een futuristisch gebouw met een mooi aangrenzend terras. De ambiance in "De Krater" is gemoedelijk en de menukaart bourgondisch. "De Krater" heeft tevens een sfeervolle zaalruimte die als markant decor voor onze dinerspellen kan dienen. Tussen de spelronden door wordt een voortreffelijk diner door de chef van "De Krater" verzorgd. Beleef uw bedrijfsuitstap of vrijgezellenfuif dus op bijzondere wijze in "De Krater met een dinerspel als groepsactiviteit.

 

 

Taverne De Krater vindt u hier

 

 

De plaats Genk

Genk is een stad in de Belgische provincie Limburg en is de hoofdplaats van het kieskanton en het gerechtelijk kanton Genk. De stadswijken van Genk hebben alles in huis voor een dagje te lekker shoppen of o gezellig op een terras een pintje te pakken. Of speel één van onze dinerspellen en geniet ondertussen van een heerlijk diner in één van onze restaurants in Genk.

Genk ligt voor een groot deel op het Kempens Plateau, op een hoogte van zo´n 80 meter. Hier waren vroeger heidevelden, die eind 19e eeuw werden beplant met voornamelijk naaldhout. De uitgestrekte bossen liggen met name ten oosten van Genk en maken deel uit van het Nationaal Park Hoge Kempen. Hier vindt men ook het Domein Kattenvennen, waar zich, bij het Planetarium, één van de toegangspoorten tot het Nationaal Park bevindt.

Genk heeft een aantal bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn. Bijvoorbeeld De Sint-Martinuskerk. Deze kerk is gelegen in het stadscentrum. Maar ook het Oude Gemeente huis met diverse bijzondere beelden is zeker de moeite waard om te bezichtigen. En tot slot de Oekraïense katholieke kerk mag ook zeker niet ontbreken tijdens uw bezoeken aan Genk.