Dinerquiz The Code

 • €32,50 per persoon (incl. 21% BTW) voor het spel inclusief spelbegeleiding;
 • Deze prijs is exclusief diner. Prijzen van diner en de drankjes verschillen per locatie;
 • Je speelt het spel met jouw groep in een aparte zaal;
 • Zowel Nederlandse als Engelse versie beschikbaar;
 • Ook geschikt voor internationale groepen;
 • Centraal staat een box met combinatieslot en inhoud;
 • De teams proberen de code te kraken en de box te openen;
 • Gepresenteerd door een gezellige spelhost van Dinerspel.nl;
 • Actieve quiz met spannende en komische vragen en opdrachten;
 • Grappig hebbedingetje voor alle deelnemers;
 • Spectaculaire en kleurrijke finale;
 • Voor deelnemers vanaf 16 jaar.

 

Ongeveer 3 uur

 

Dinerquiz The Code

Dinerspel.nl biedt in diverse locaties in heel Nederland en België Dinerquiz De Code. Dit complete arrangement is de meest interactieve en entertainende invulling voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, vriendenuitjes en familiefeesten. Te boeken vanaf 12 personen. Eventueel Engelstalig, dus ook geschikt voor internationale groepen!

Kraak de code en win!

Dinerquiz De Code is een spannende kluiskraakquiz waarbij een mysterieuze box met cijferslot centraal staat. Geen escaperoom maar een "inscape-spel"! Het team dat als eerste de code van het slot weet te kraken en de box opent, wint het spel. Wat zit er in de box? Dat gaan we hier natuurlijk niet verraden maar we kunnen wel verklappen dat de inhoud garant staat voor een verrassend spetterende en kleurrijke finale!

Hoe werkt Dinerquiz De Code?

Onder begeleiding van een gezellige spelhost worden in combinatie met een driegangendiner vier spelronden gespeeld. Deze bestaan uit allerlei originele opdrachten en vragen met onderwerpen variërend van showbizz tot popmuziek, sport tot actualiteit, wetenschap tot geschiedenis, enzovoort. Iedere ronde levert een getal op. Vormen deze samen de code om de box te openen? Het team dat dit als eerste lukt, wint het spel. Maar met de inhoud van de box beleeft iedereen een knallende finale!

Geen suf spelletje!

Deelnemen aan Dinerquiz The Code is een uiterst interactieve en dynamische belevenis. Feiten-,  algemene kennis, improvisatievermogen en lef zijn belangrijk, maar er wordt ook een beroep gedaan op het sportieve, muzikale en humoristische talent van de deelnemers. Met een finale zoals je nooit hebt meegemaakt!

Entertainend en interactief

Dinerquiz De Code bevat een hoge dosis muziek, jingles en showtunes. Een swingend gebeuren dus! Naast vragen en opdrachten zijn er ook praktische, komische en zelfs sportieve opdrachten.

Altijd centraal gespeeld

De groep worden opgedeeld in meerdere teams, maar het spel wordt altijd centraal, dus met de hele groep gespeeld.

Dinerquiz, dus mét diner!

Tijdens Dinerquiz The Code wordt een diner verzorgd. Voor groepen die Dinerquiz The Code liever overdag spelen kan het spel in overleg met de locatie meestal ook in combinatie met lunch gespeeld worden.

Bedoeld voor volwassen

Onze spellen zijn gericht op volwassenen en jong volwassenen. Als minimale leeftijd houden wij 16 jaar aan als indicatie. Voor groepen met jongere kinderen zijn onze spellen niet geschikt.