Teamuitje in Purmerend

Een teamuitje in Purmerend organiseren is een uitstekend idee! Helemaal als het bedrijf ook in Purmerend of omgeving gevestigd is. Maar ook voor teamuitjes van bedrijven uit andere regio's is Purmerend een goede plek.  Het doel van een teamuitje is een informele en gezellige tijd door te brengen de collega's. De dagelijkse werksleur doorbreken met een goed diner, amusement en plezier. Zoals gezegd leent Purmerend zich daar prima voor, zeker als het weer een beetje wil meewerken. Het aantal mogelijke activiteiten is dan legio. Van een GPS speurtocht tot een picknick in het park of een rondleiding door historisch Purmerend, allemaal is het interessant en amusant. Maar ook voor een indoor teamuitje zijn er diverse mogelijkheden te vinden in Purmerend, van een bezoek aan één van de vele musea tot lasergames. Maar het meest gezellige en grappige teamuitje in Purmerend is natuurlijk een  dinerspel die u kunt vinden op Dinerspel.nl

 

 

Voorbeelden van een teamuitje in Purmerend:


Miss Murder Moordspel in Purmerend

Je wilt een teamuitje in Purmerend organiseren? Denk dan eens aan Miss Murder Moordspel in combinatie met een dineren bijvoorbeeld uw eigen locatie. Dit spannende maar vooral ook komische moordspel speelt zich af op het tropische Coco Island. Wie vermoordde daar Miss Mexico en Miss Venezuela? Probeer dat tijdens dit moordspel te ontdekken. Acteren, rechercheren én dineren tegelijk, want tussen de spelronden door wordt een heerlijk diner geserveerd. Een originele en betaalbare activiteit voor jouw teamuitje in Purmerend is moeilijk te vinden? Welnee, reserveer jouw teamuitje met Miss Murder Moordspel als invulling in Purmerend gewoon hier op Dinerspel.nl. Onder andere te boeken in Restaurant Spijkerman.


Meer informatie over dit spel

Moordvlucht Moordspel in Purmerend

Jouw teamuitje in Purmerend moet zowel origineel als betaalbaar zijn? Dan is Moordvlucht Moordspel in Purmerend wat jij zoekt!

Geniet van deze hilarische moordklucht tijdens een diner of lunch. Dit wordt zeker een teamuitje in Purmerend van hoog niveau, want Moordvlucht speelt zich af aan boord van een Boeing.

Neem één van de rollen aan en probeer de moord op Captain Dick van Bill te ontrafelen. Het meest entertainende etentje in Purmerend is ook nog eens verrasend betaalbaar. Verras je gasten dus met een teamuitje in Purmerend. Met Moordvlucht Moordspel is jouw teamuitje in Purmerend snel gerorganiseerd, onder andere in Restaurant Spijkerman. Welkom aan boord!

In Purmerend is nu ook een versie zonder spelbegeleiding beschikbaar. In plaats daarvan speel je op jouw teamuitje het spel gemakkelijk zelf met behulp van een online e-presentatie. Eenvoudig, goedkoper en leuk om te doen!


Meer informatie over dit spel

Flight Murder Mystery Game in Purmerend

Een leuke Engelstalige activiteit voor een teamuitje in Purmerend is niet zomaar gevonden. Toch? Echt wel! Flight Murder Mystery Game is beslist de meest originele en verrassende Engelstalige invulling voor een teamuitje in Purmerend. Speciaal voor internationale groepen met Engels als voertaal en nog betaalbaar ook! Barstensvol humor en spanning en in combinatie met diner. Flight Murder Mystery Game als teamuitje in bijvoorbeeld uw eigen locatie is dus echt een goede keuze als jouw teamuitje in Purmerend een knaller moet worden!

Nu ook met online e-presentatie. Leid tijdens het volgende teamuitje in Purmerend het spel gemakkelijk zelf. Leuk om te doen en een stuk goedkoper!


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz Meen Je Dat Nou in Purmerend

Organiseer nu een zeer toepasselijk teamuitje in Purmerend. Kies voor één van onze aangesloten restaurants of boek zelf een locatie en beleef Personality Quiz Meen Je Dat Nou?! Een bijzonder interactief, verbindend en ontroerend spel dat helemaal in deze tijd past. Hoe goed ken jij jouw naasten? En belangrijker nog, hoe goed kennen zij jou?

Ontdek het op uiterst entertainende wijze tijdens jouw volgende teamuitje in Purmerend. Probeer de anoniem gegeven reacties op vragen, stellingen en dilemma's aan de juiste persoon te linken. Zo’n verrassend, verhelderend en intens gezellig teamuitje in Purmerend beleefde je nog nooit! Al vanaf 15 tot wel 100 personen te spelen voor een vriendenprijsje.


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz Food & Fun in Purmerend

Een kookworkshop in Purmerend boeken, is een goed idee, maar Dinerquiz Food&Fun is een nog véél leukere invulling voor een teamuitje in Purmerend. U mag tijdens uw teamuitje bij dit dinerspel in Purmerend fijn kliederen en klodderen met diverse ingrediënten, maar ook creatief en zelfs muzikaal bezig zijn met eten en drinken. Zo vermakelijk én smakelijk was uw teamuitje nog nooit! Dinerquiz Food&Fun is beslist het leukste en best geprijsde alternatief voor een kookworkshop. Met dit dinerspel smaakt uw teamuitje in Purmerend zeker naar meer!


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz The Code in Purmerend

De leukste en meest betaalbare invulling voor een teamuitje in Purmerend is beslist Dinerquiz The Code. Speel met collega's, vrienden of familie deze entertainende en komische dinerquiz in Purmerend, probeer de code van de mysterieuze box te kraken en ontdek de verrassende inhoud! Spannend, interactief,  komisch en met knallende finale! The Code is er ook in een Engelstalige versie, dus geschikt voor internationale groepen!


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz Hollandse Helden in Purmerend

Een teamuitje in Purmerend organiseren, maar dan wel met een Hollands tintje? Denkt u dan eens aan Dinerquiz Hollandse Helden. Met een maffe muts op gaan de teams strijden. Wie weet het meest over de Hollandse showbizz, sport, politiek en geschiedenis? Quotes, feiten, roddels, alles over de meest uiteenlopende Hollandse Helden komt voorbij! Ook imitatietalent en zangvogeltjes krijgen een moment in de spotlights. Een origineel en lekker Hollands uitje is zo gevonden. Een teamuitje met Hollandse Helden boekt u gemakkelijk en snel via Dinerspel.nl. Onder andere te reserveren in Restaurant Spijkerman.


Meer informatie over dit spel

Moordspel De Koudgemaakte Kok in Purmerend

Tijdens jouw teamuitje in Purmerend kun je nu zelf speuren en rechercheren in een spannende maar vooral komische detective. Webshop Moordspel "De Koudgemaakte Kok" is daar speciaal voor gemaakt. Bij dit moordspel is spelbegeleiding niet nodig. Alle spelinstructies staan in de spelboekjes en het gehele spel wijst zichzelf.

Zelf een teamuitje in Purmerend organiseren?

De Koudgemaakte Kok is ons nieuwe moordspel voor thuis, op het werk of elke andere gewenste locatie. Een voordelig moordspel voor bijzondere gelegenheden in Purmerend zoals bijvoorbeeld een familiediner, bedrijfsfeestje een dinnerparty met vrienden. Ook heel geschikt als originele activiteit voor de feestdagen. Dit moordspel is dus op vele manieren inzetbaar.


Meer informatie over dit spel

Moordspel De Onfortuinlijke Bankier in Purmerend

Tijdens jouw teamuitje in Purmerend kan je nu zelf de speurneus uithangen in een spannende maar vooral komische detective. Webshop Moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" is daar speciaal voor gemaakt. Bij dit moordspel is spelbegeleiding niet nodig want de leider van het moordonderzoek is... het slachtoffer zelf! Alle spelinstructies staan in de spelboekjes en het gehele spel wijst zichzelf.

Zelf een teamuitje in Purmerend organiseren?

De Onfortuinlijke Bankier is het leukste en goedkoopste moordspel voor thuis, op het werk of welke locatie dan ook. Een betaalbaar idee voor bijzondere gelegenheden in Purmerend zoals bijvoorbeeld een familiediner, bedrijfsfeestje een dinnerparty met vrienden. Ook heel geschikt als originele activiteit voor de feestdagen. Dit moordspel is dus op vele manieren inzetbaar. Een teamuitje in Purmerend organiseren, is hiermee een stuk eenvoudiger geworden! Naast de Nederlandse zijn er ook een Engelse en Vlaamse versie beschikbaar in onze webshop. Mét uitgebreide lijst aanvullende spel-, eet en muziektips en zelfs bijpassende (optionele) recepten van een echte cuisinier!


Meer informatie over dit spel

Into The Box - Kluiskraakquiz in Purmerend

Into The Box is een verrassende invulling voor jouw teamuitje in Purmerend. Speel dit spannende teamspel met diner, lunch of hapjes. Voor grote en kleine gezelschappen. Een origineel en vriendelijk geprijsd teamuitje in Purmerend vier je dus met Into The Box van Dinerspel.nl!


Meer informatie over dit spel

Mystery Quiz Back To School in Purmerend

Vier het leukste, grappigste én meest leerzame teamuitje in Purmerend met Mystery Quiz "Back To School - Het Geheim Van Juffrouw Polly". In een mysterieuze brief schrijft Juffrouw Polly dat ze tijdens haar leven een vreselijk geheim had. Jouw volgende teamuitje in Purmerend kun je door vier ludieke proefwerken te maken ontdekken wat Juffrouw Polly al die tijd verborgen hield. De beste leerlingen krijgen de meest duidelijke tips en aanwijzingen. Alle klasgenoten steken deze Mystery Quiz in Purmerend hun vinger op, moeten in de hoek staan, strafregels maken of krijgen een sticker in hun schrift. En natuurlijk is het apenkooien na afloop! Uitdagend, nostalgisch én eigentijds maar vooral heel amusant. Hoeveel heb jíj onthouden van school? Ook geschikt voor een teamuitje in Purmerend met eventueel kinderen vanaf 10 jaar, senioren en alles daartussen! Welke generatie zal het er het beste vanaf brengen?


Meer informatie over dit spel

 

De plaats Purmerend

Purmerend is een charmante, middelgrote stad met ongeveer 80.000 inwoners. Reeds in de 13e eeuw bevond zich hier een kleine nederzetting die in de loop der eeuwen uitgroeide tot een drukke handelsstad. Dat is de reden dat Purmerend zichzelf al eeuwenlang ‘de Marktstad’ noemt. Deze rijke geschiedenis vind je terug in de 127 gemeentelijke en 30 rijksmonumenten in de stad. Nog ieder jaar kent de stad een traditionele veemarkt, en dit gebeurt al sinds de 16e eeuw.

Sfeervol stadsplein en talloze bezienswaardigheden

De Koemarkt is het echte hart van Purmerend. Op dit gezellige plein vind je talloze restaurants, cafés en kroegen. Geniet van een drankje op één van de terrasjes, of feest tot in de late uurtjes in de gezellige bars. Vanaf de Koemarkt loop je zo de winkelstraten in, met een ruim aanbod aan winkels. Ook kent Purmerend meerdere musea, historische grachten en de prachtige Grote Kerk. Een fantastische stad voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiefeestje met een dinerspel.