Dinerquiz The CodeDinerquiz The Code

Dinerspel.nl organiseert samen met Fletcher Hotel Erica – Berg en Dal op zaterdag 9 oktober 2021 de eerste “special” met Dinerquiz The Code.

Wat is hier special aan? De prijs en de ruime beschikbaarheid:

Een leuke oplossing nu de horeca- en eventbranche met capaciteit- en personeelstekorten kampen. En wie weet maak je nog nieuwe vrienden!

Wat gaan we doen?

Bij Dinerquiz De Code staat een mysterieuze box met cijferslot centraal. Het team dat als eerste de code weet te kraken en de box opent, wint het spel. Wat zit daar in? Kom dat zelf maar uitvinden!

Dynamische en entertainende quiz

Naast feitenkennis, improvisatievermogen en lef zijn sportieve, muzikale en humoristische talenten belangrijk. De vragen en opdrachten zijn uiteenlopend: muziek, sport, humor, dans, alles komt voorbij. Met hilarische praktijkopdrachten voor bonuspunten en een finale zoals je nog nooit hebt meegemaakt!

Dinerquiz, dus mét diner!

Afwisselend op de quizronden verzorgt Hotel Erica een heerlijk drie gangen diner. Met dieetwensen wordt rekening gehouden.

Avondvullend

Met de quiz, dinergangen en pauzes zijn we maar zo drie tot drieënhalf uur zoet. Aanvang is 18.30u dus eindtijd tussen 21.30u en 22.00u. Zo halen deelnemers die met het OV zijn gekomen de laatste bus of trein nog gemakkelijk.

Al vanaf zes personen

Te reserveren vanaf zes personen. Maximale groepsgrootte voor reserveringen is afhankelijk van het tijdstip van reserveren. Groepen vormen vervolgens weer teams van vier tot acht personen. Zijn jullie bijvoorbeeld met 16 personen dan krijg je twee tafels van acht, naast elkaar.

Inbegrepen

Niet inbegrepen

Prijs p.p.


Berg en Dal (bij Nijmegen)

Fletcher Hotel Restaurant Erica
Molenbosweg 17

€55 (incl BTW) per persoon
Aanvangstijd 18:30uur

Datum
Zaterdag 9 oktober 2021


Inschrijven

Inschrijven kan via onderstaand formuliertje.
Je gegevens worden dan doorgegeven aan het restaurant en zij zullen de boeking aan je bevestigen. Het hele arrangement wordt afgerekend met het restaurant.

Typ hier eventueel een extra opmerking