Personeelsuitje in Genk

Een personeelsuitje in Genk organiseren? Goed idee! Vooral als uw bedrijf in Genk gevestigd is, maar ook voor een personeelsuitje van bedrijven uit andere regio's is Genk een mooie plek. Een personeelsuitje in Genk versterkt het teamgevoel op een informele en ludieke manier. Een gezellig samenzijn met de collega's dat de dagelijkse sleur eens onderbreekt. Zoals gezegd leent Genk zich uitstekend voor zo'n personeelsuitje, zeker met mooi weer. De mogelijke activiteiten in Genk zijn legio. Denk aan een GPS speurtocht of bijvoorbeeld een wandeltocht met gids door historisch Genk. Maar ook voor een personeelsuitje dat indoor moet plaatsvinden zijn er beel mogelijkheden in Genk. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan één van de vele musea, een rondje karten tot lasergames. Maar de allerleukste activiteit voor een personeelsuitje in Genk blijft natuurlijk een moorddiner of één van de andere dinerspellen die u op Dinerspel.nl kunt vinden.

 

 

De plaats Genk

Genk is een stad in de Belgische provincie Limburg en is de hoofdplaats van het kieskanton en het gerechtelijk kanton Genk. De stadswijken van Genk hebben alles in huis voor een dagje te lekker shoppen of o gezellig op een terras een pintje te pakken. Of speel één van onze dinerspellen en geniet ondertussen van een heerlijk diner in één van onze restaurants in Genk.

Genk ligt voor een groot deel op het Kempens Plateau, op een hoogte van zo´n 80 meter. Hier waren vroeger heidevelden, die eind 19e eeuw werden beplant met voornamelijk naaldhout. De uitgestrekte bossen liggen met name ten oosten van Genk en maken deel uit van het Nationaal Park Hoge Kempen. Hier vindt men ook het Domein Kattenvennen, waar zich, bij het Planetarium, één van de toegangspoorten tot het Nationaal Park bevindt.

Genk heeft een aantal bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn. Bijvoorbeeld De Sint-Martinuskerk. Deze kerk is gelegen in het stadscentrum. Maar ook het Oude Gemeente huis met diverse bijzondere beelden is zeker de moeite waard om te bezichtigen. En tot slot de Oekraïense katholieke kerk mag ook zeker niet ontbreken tijdens uw bezoeken aan Genk.