Doe-het-zelf moordspel De Onfortuinlijke Bankier in Bunnik

Tijdens dit doe-het-zelf moordspel in Bunnik speelt u zelf voor detective in een spannend én komisch moordmysterie. Doe-het-zelf moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" is speciaal gemaakt om zonder spelbegeleiding gespeeld te kunnen worden. Het moordonderzoek wordt namelijk geleid door... het slachtoffer zelf! De instructies staan in de spelboekjes en het hele spel wijst zichzelf.

"De Onfortuinlijke Bankier" in Bunnik is het leukste en goedkoopste moordspel voor thuis, op het werk of wat voor locatie dan ook. Een betaalbaar idee voor bijzondere gelegenheden in Bunnik zoals bijvoorbeeld een familiediner, bedrijfsfeestje of een vriendenparty. Ook heel geschikt als verrassende activiteit voor de feestdagen. Een geslaagd moordspel in Bunnik organiseren, is plotseling een stuk eenvoudiger geworden. Zowel een Nederlandse als Vlaamse versie beschikbaar in onze webshop.

Profiteer van onze December Korting: Wanneer u 4 of meer spelboekjes besteld, ontvangt u 15% korting op de spelboekjes.
Een leuk idee voor één van de Kerstdagen of op Oudejaarsavond!


Meer informatie over Doe-het-zelf moordspel De Onfortuinlijke Bankier

 

De plaats Bunnik

Bunnik is een gemeente in  de Nederlandse provincie Utrecht en onderdeel van de gelijknamige gemeente Bunnik. De plaats Bunnik telt ongeveer 6500 inwoners. Bunnik ligt nabij een knooppunt van spoorwegen en snelle verbindingen met de historische stad Utrecht. De Kromme Rijn stroomt door de plaats.