Moordvlucht Moordspel in Het Heerenhuis in Groningen

"Moordvlucht Moordspel" in Het Heerenhuis is het leukste moordspel in Groningen. Wij presenteren in nauwe samenwerking met Het Heerenhuis in Groningen dit hilarische moordspel als originele en betaalbare invulling voor elke gelegenheid. Perfect verzorgd, veelzijdig en geschikt voor de meest uiteenlopende gezelschappen.

Moordspel van hoog niveau in Het Heerenhuis te Groningen

Moordvlucht is letterlijk een dinerspel van hoog niveau want dit meer dan amusante moordspel speelt zich namelijk af aan boord van een Boeing 747. Captain Dick van Bill en zijn crew verwelkomen jou op vlucht MV7700 van Singapore naar Sydney. In de businessclass bevinden zich onder andere de Duitse voetbalvedette Günther Schwalbe, volkszanger Rien Rolmees, overjarig pornoactrice Lola Luxemburg en popdiva Lady Bla Bla. Maar tijdens de vlucht wordt Captain van Bill onwel en sterft! Zijn koffie blijkt te zijn vergiftigd! De dader moet wel één van de crewleden of passagiers zijn. Air Marshall Cees de Kouwe alias Cold Cees start een onderzoek maar wordt zelf ook vermoord! Dan denkt de stokoude detectiveschrijfster Miss Marbles beide zaken wel voor de landing te kunnen ontrafelen. Maar niet zonder jouw hulp.

Ook in combinatie met lunch of High Tea

Moordvlucht Moordspel in Het Heerenhuis te Groningen wordt standaard aangeboden in combinatie met een diner. Het spel kan echter ook heel goed in de middag gespeeld worden. Je kunt dan in overleg met de locatie ook een lunch of High Tea als culinaire invulling van het moordspel bestellen.

Met spelbegeleiding

Moordvlucht Moordspel wordt altijd begeleid door een spelhost van Dinerspel.nl.


Informatie over Moordvlucht Moordspel

 

Prijzen Moordvlucht Moordspel in Het Heerenhuis

 

Vraag hier vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag hier vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Het Heerenhuis. Deze aanvraag komt dan gelijk in de mailbox van de locatie. Wanneer de door jou gekozen datum beschikbaar is, wordt er direct ook een optie geplaatst op de aparte zaal, welke automatisch na één week vervalt. Je ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee je online kunt reserveren.

Man Vrouw
Versturen

 


Van 0 tot 0 personen
3 tot 3,5 uur
Er is 1 locatie voor dit spel in Groningen

 

 

Standaard serveert Het Heerenhuis bij dit dinerspel

Voorbeeld menu - Drie gangen € 22,95 per persoon

VOORGERECHT 
Huisgemaakte Groninger mosterdsoep 
of
Soep van de dag (altijd vegetarisch verkrijgbaar)

* * *
HOOFDGERECHT 
Vis van de dag 
of
Runderstoofpotje
of
Gnocchi 
of
HeerenSaté 

Het hoofdgerecht wordt geserveerd met een rijkelijk gevulde salade,
verse frieten en eigen stijl mayonaise.
* * *
NAGERECHT 
Huisgemaakte kaneelcheesecake 
geserveerd met een bijpassend bolletje ijs

(Vanaf 30 personen wordt het diner in buffetvorm geserveerd. Met dieetwensen wordt uiteraard rekening gehouden)

Waar ligt Het Heerenhuis ?

Spilsluizen 9
Groningen

 

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag hier vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Het Heerenhuis. Deze aanvraag komt dan gelijk in de mailbox van de locatie. Wanneer de door jou gekozen datum beschikbaar is, wordt er direct ook een optie geplaatst op de aparte zaal, welke automatisch na één week vervalt. Je ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee je online kunt reserveren.

Man Vrouw
Versturen

 

Het Heerenhuis vindt u hier

 

 

Het Heerenhuis

Gelegen aan de grachten van Groningen bevindt zich restaurant Het HeerenHuis. Van lunch, diner, borrel of feest; alles is mogelijk. Het sfeervolle pand straalt warmte en gezelligheid uit, waardoor u en uw gasten zich meteen op hun gemak voelen. Het HeerenHuis beschikt over acht zalen variërend in grootte. Vooraf borrelen of gezellig napraten kan in het sfeervolle Grand Café op de begane grond. Een perfecte locatie in het centrum van Groningen voor een dinerspel als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teambuilding.


 

De plaats Groningen

Groningen is niet voor niets de stad met de meest tevreden inwoners. Het is één van de meest veelzijdige en populaire steden van Nederland, waar elk moment van de dag wat te beleven valt. Groningen is ontstaan aan het einde van de Hondsrug, een brede zandrug die in Drenthe begint. Al sinds 300 voor Christus is Groningen een bewoonde stad. In de 14e eeuw sloot Groningen zich aan bij het Hanzeverbond: een verbond van kooplieden en aangesloten steden in Europa. Hiermee is Groningen een Hanzestad. In het Hanzehuis van de stad worden nu nog steeds producten verkocht die tijdens dit verbond verhandeld werden. Je kunt hier een aantal heerlijke specialiteiten vinden, zoals de Lübecker marsepein, bijzondere theeën en het beroemdste snoepgoed van Frankrijk: Les Anis de Flavigny, lekkere anijssnoepjes in een ouderwetse verpakking.

Shop till you drop! Een weekend Groningen begint in de levendige winkelstraten van de stad. Groningen heeft een enorm aanbod aan winkels. Het is dan ook niet gek dat Groningen in 2005 tot beste winkelstad is uitgeroepen. Naast de winkels, van grote warenhuizen tot kleine boetiekjes, staat Groningen bekend om zijn gezellige markten, die zeker een bezoekje waard zijn. Je vindt hier verse eetwaren uit elk land dat je maar kunt bedenken. Ook voor kleding en allerlei leuke hebbedingetjes kun je op de markt terecht. Uitgewinkeld? Maak dan een keuze uit het enorme aanbod van restaurants, om te genieten van een heerlijk diner. Van Nederlands tot Aziatisch, de stad heeft zeker geen gebrek aan diversiteit. Liever een simpele maar toch lekkere hap? Schuif dan aan bij één van de gezellige eetcafés.