Moorddiner voor jong en oud

Ook familiefeesten zijn onderhevig aan mode. Jarenlang werden verjaardagen, jubilea en feestdagen op dezelfde manier gevierd. Een gezellig samenzijn thuis met een hapje en een drankje. Tegenwoordig worden er vaak wat hogere eisen aan het familiefeest gesteld. Want gewoon is zo gewoon. Steeds meer familiefeesten vinden plaats in een horeca- of recreatielocatie. Ook wordt er vaak een activiteit georganiseerd. En dan het liefst één die voor alle leeftijden geschikt is. Een moorddiner is dat weliswaar niet, maar voor familiefeesten waarbij de gasten 16 jaar of ouder zijn is een moorddiner een geweldig leuke invulling. Ook kan het moorddiner uiteraard door de volwassenen gespeeld worden terwijl voor de kinderen ondertussen een speelruimte met toezicht beschikbaar is.

Moorddiner op familiefeest is een verademing

Voor velen zou het een verademing zijn om tijdens de verjaardag van Tante Jopie het eens niet over dezelfde uitgekauwde onderwerpen te hoeven hebben. Een moorddiner biedt de mogelijkheid om eens een heel andere familiefeest te beleven. Want deze keer kruipt iedereen in de huid van een personage en gaan we proberen een moord op te lossen. Het is niet verplicht, maar men kan zich volledig uitdossen in de stijl van zijn of haar personage. Hilarisch toch? Ome Sjoerd als oliesjeik, neef Ruud als achtvoudig wereldkampioen bodybuilding en tante Jopie zelf als Miss Zweden. Dat wordt een héél ander familiefeest dan we gewend zijn!

Heerlijk eten tijdens moorddiner of High Tea

Tijdens het moorddiner voor de familie wordt er natuurlijk heerlijk gegeten. Het gaat tenslotte om een diner. Maar u kunt er ook voor kiezen om hetzelfde moordspel te spelen in combinatie met een chique High Tea. Bijzonder gezellig en verrassend betaalbaar. Met een veel kleinere kans dat opa weer dronken wordt. En ‘s avonds kan iedereen gewoon weer op tijd naar huis, dus ook heel geschikt voor zondagmiddagen.

Moorddiner met de familie kan ook thuis

Wilt u het familiefeest toch liever thuis vieren maar vindt u een moorddiner wel een leuk idee? Ook dan zijn er verschillende mogelijkheden. Voor gezelschappen vanaf 15 personen is het mogelijk om het Miss Murder Moorddiner van Dinerspel.nl ook thuis te boeken. Inclusief vakkundige spelhost! En voor kleinere groepen is er het mini moordspel “De Onfortuinlijke Bankier” . Daarbij kunt u zelf voor het culinaire deel zorgdragen of een professionele thuiskok laten komen. Voor een onverwacht lage prijs. Het enige probleem is om de volgende familiefeesten dit nog te overtreffen.