Miss Murder Moordspel in Stadscafé MeesterS in Tilburg

In Stadscafé MeesterS in Tilburg zijn twee beeldschone vrouwen vermoord! Tijdens Miss Murder Moorddiner dan, niet echt natuurlijk. Kruip in de huid van één van de kleurrijke personages uit Miss Murder Moordspel en ga samen met collega's, vrienden of familie op zoek naar de dader!

In gedachten verlaten we Stadscafé MeesterS in Tilburg en gaan naar Coco Island, het tropische privé eiland van miljardair Bruce Ranson. Hier vinden dit jaar de Miss World Verkiezingen plaats. Maar vlak voor finale worden Miss Mexico en Miss Venezuela vermoord! De dader móet zich wel op het eiland bevinden. Tijdens dit humoristische moorddiner zijn alle deelnemers detectives en "acteurs" tegelijk.

Verlies jezelf in het boeiende verhaal van Miss Murder Moordspel en geniet ondertussen van een heerlijk diner verzorgd door Stadscafé MeesterS in Tilburg!

Miss Murder Moordspel met lunch of hapjes
Miss Murder Moordspel wordt standaard geboden in combinatie met een diner. Maar je kunt Miss Murder Moordspel ook overdag spelen. Je kunt dan in overleg met de locatie eventueel kiezen voor een andere culinaire invulling zoals bijvoorbeeld een lunch of High Tea.


Informatie over Miss Murder Moordspel

 

Vraag hier vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Stadscafé MeesterS. Wanneer de door jou gekozen datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie op de aparte zaal, welke automatisch na één week vervalt. Je ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee je online kunt reserveren.

Man Vrouw
Versturen

 

Prijzen Miss Murder Moordspel in Stadscafé MeesterS

 


Van 0 tot 0 personen
3 tot 3,5 uur

 

 

Standaard serveert Stadscafé MeesterS bij dit dinerspel

Mediterraanse Proeverij a 32,50 per persoon
Tafelbuffet

Vanaf 10 personen:
2-gangen-in-1-buffet (Voorgerecht + Hoofrecht in één keer) € 23,50
3-gangen-in-2-buffet (Voorgerecht + Hoofrecht in één keer) € 32,50

Voor en Hoodgerechten
Gemarineerde olijven (VV)
Salsa verde (VV)
Griekse salade (V, kan VV)
Grove Italiaanse Pomodorisoep (V, kan VV)
Tonijnsalade
Marokkaanse Köfte
Gevulde peppadews (V)
Fuet
Prei-ui Quiche (V)
Crostini’s (VV)
Mediterraanse ratatouille (VV)
Patatas Bravas (VV)
Parelcouscous (VV)
Gebakken gamba’s in knoflook
Seizoen Stoofschotel

Desserproeverij
+ meerprijs € 9 p.p.
Vanille ijs
Frambozenijs (VV)
Limoncellogebakje
Chocolademoelleux
Boterkoek
Tarte tatin
Vers fruitsalade (VV)
Witte chocolademousse met frambozencompote

Waar ligt Stadscafé MeesterS ?

Monumentstraat 6
Tilburg

 

 

Dinerspellen in de buurt van Stadscafé MeesterS


Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Stadscafé MeesterS. Wanneer de door jou gekozen datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie op de aparte zaal, welke automatisch na één week vervalt. Je ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee je online kunt reserveren.

Man Vrouw
Versturen

 

Stadscafé MeesterS vindt u hier

 

 

Stadscafé MeesterS

MeesterS is gevestigd in een monumentaal pand met uitzicht op de fonteinen van het Willemsplein en vormt de spreekwoordelijke oase van rust in de Tilburgse binnenstad. Wie MeesterS bezoekt, wordt getroffen door de klassieke tijdloosheid en sfeer van het stadscafé. Een prachtige locatie voor uw dinerspel in Tilburg.


 

De plaats Tilburg

Tilburg is een gezellige stad in Noord-Brabant en heeft ongeveer 200.000 inwoners. Daarmee is Tilburg de zesde stad van Nederland. De naam van de stad komt van de naam Tilliburgis wat een aantal bij elkaar behorende nederzettingen betekent. Op basis van de al aanwezige schapenteelt groeide deze plaats omstreeks 1600 uit tot de belangrijkste wolstad van Brabant en overvleugelde het midden 18e eeuw de bijna compleet weggevallen Nederlandse textielindustrie. Op 18 april 1809 ontving Tilburg van Lodewijk Napoleon Bonaparte, toenmalig vorst van het Koninkrijk Holland, haar stadsrechten. Tilburg staat bekend om haar jaarlijkse grote kermis. Kortom, een gezellige stad voor één van onze dinerspellen.