Dinerquiz Meen Je Dat Nou in eigen locatie

Dinerquiz Meen Je Dat Nou?! kun je reserveren in een groot aantal vaste restaurants van Dinerspel.nl in Nederland. Het voordeel daarvan is een gunstige arrangementsprijs en een goed op elkaar afgestemd spel- en culinair gedeelte. Dinerquiz Meen Je Dat Nou?! is eventueel ook in het Engels te spelen, en dus ook geschikt voor internationale groepen.

Eigen locatie / restaurant naar keuze

Maar Dinerquiz Meen Je Dat Nou?! kun je ook reserveren in een door jou zelf gekozen locatie. Denk bijvoorbeeld aan een restaurant in de buurt. Je reserveert het spel met spelbegeleiding bij Dinerspel.nl en regelt zelf een locatie en het culinaire gedeelte. Onze spelbegeleiding maakt er vervolgens een fantastische avond of middag van.

Aantal deelnemers
Het minimum aantal voor een eigen locatie is 15 deelnemers. Het maximum aantal is in principe onbeperkt.

Enkele eenvoudige voorwaarden

De locatie in dient aan enkele eenvoudige voorwaarden te voldoen:

 • De groep beschikt over een eigen afgesloten ruimte;
 • Enige medewerking van de locatie wat betreft de timing van het draaiboek is prettig;
 • Wij maken gebruik van audio-apparatuur. Niet op belachelijk hoge volumes, maar Dinerquiz Meen Je Dat Nou?! kan enig rumoer opleveren;
 • De locatie dient goed bereikbaar te zijn met openbaar vervoer en met de auto;
 • Dinerquiz Meen Je Dat Nou?! is niet geschikt voor tuinfeesten, of om te spelen in barbecue-, wok- steengrill- en gourmetrestaurants. Het spel kan behalve met een diner wel uitstekend worden gecombineerd met tapas, hapjes of een High Tea.
 • Onze spelbegeleiders komen helaas niet bij je thuis of in particuliere gelegenheden. De locatie dient openbaar te zijn, zoals bijvoorbeeld een restaurant of zalencentrum.

Neem gerust contact op om te overleggen of de door jou gekozen locatie geschikt is voor een dinerspel.

Reiskosten
Voor locaties buiten de Randstad rekenen wij reiskosten á €0,35 per gereden kilometer. Deze zijn afhankelijk van de standplaats van de beschikbare spelbegeleiding en worden vooraf geoffreerd.


Meer informatie over Dinerquiz Meen Je Dat Nou

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit dinerspel in uw eigen locatie. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren. (Behalve om u te kunnen informeren, worden uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt)

Man Vrouw
Versturen

 

Prijzen Dinerquiz Meen Je Dat Nou in eigen locatie

Aantal personen Spel + spelbegeleiding:
Van 15 t/m 200 personen €29,50 incl. BTW per persoon

 

Van 15 tot 250 personen
Ongeveer 3 uur

Inbegrepen:

 • het spel + alle benodigdheden;
 • geluidsapparatuur van Dinerspel.nl;
 • de spelbegeleiding / presentatie van Dinerspel;

Niet inbegrepen is het diner.

Zorgt u voor een aparte ruimte, waar geen andere gasten van de betreffende locaties in verblijven. Dinerquiz Meen Je Dat Nou? werkt met geluidsfragmenten en een presentator met microfoon. Dit is mogelijk belangrijk om te weten voor de door u gekozen locatie.

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit dinerspel in uw eigen locatie. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren. (Behalve om u te kunnen informeren, worden uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt)

Man Vrouw
Versturen

 

Eigen locatie

Een aantal van onze dinerspellen kunt u ook organiseren in een door u zelf gekozen horeca locatie in Nederland of België.

Voor de spellen met spelbegeleiding is dit mogelijk vanaf 15 personen. Een lager aantal is mogelijk, maar u betaalt dan helaas wel voor het minimum aantal deelnemers.

Je boekt het spel rechtstreeks bij Dinerspel.nl en uw zorgt dan zelf voor een locatie, bijvoorbeeld een restaurant bij u in de buurt. Onze spelbegeleiding maakt er vervolgens samen met het publiek een gezellige avond of eventueel middag van.

Jullie eigen of zelf gevonden locatie dient wel aan enkele eenvoudige voorwaarden te voldoen. Bijvoorbeeld:

 • Uw groep beschikt over een eigen aparte (het liefst afgesloten) ruimte;
 • De locatie moet bereid zijn zich enigszins aan te passen aan het draaiboek/schema van het spel;
 • De locatie dient goed bereikbaar te zijn met openbaar vervoer en met de auto.
 • Onze spelbegeleiders komen helaas niet bij u thuis of in particuliere gelegenheden. De locatie dient openbaar te zijn, zoals bijvoorbeeld een restaurant of zalencentrum.

(Buiten de Randstad rekenen wij €0,35 per kilometer aan reiskosten. Deze kosten worden op voorhand aan je geoffreerd)

Doe-het-zelf spellen - Thuis of in een zelfgevonden locatie

De doe-het-zelf spellen zijn al met kleinere groepjes te spelen. Deze kunt u via de webshop bestellen en gewoon thuis spelen of in een zelfgevonden locatie.