Into The Box - Kluiskraakquiz in eigen locatie

Zelf geboekt restaurant of eigen locatie mogelijk

Into The Box organiseer je zelf en kan dus bijna overal. Denk aan je favoriete restaurant, thuis of op het werk. Zorg wel voor een apart ruimte zonder pottenkijkers.

Minimum aantal deelnemers

Het minimum aantal te bestellen spelboekjes is vier. Je speelt dan in twee teams van twee personen.

Maximum aantal deelnemers

Het maximum aantal spelers is afhankelijk van de situatie. Zolang de box voor iedereen bereikbaar is en de organisator voor iedereen hoorbaar, kan het spel met groepen tot wel 100 personen gespeeld worden. Rechtstreeks overleg en ondersteuning is altijd mogelijk, ook bij kleinere groepen.

Zowel voor Nederlandse als Vlaamse groepen

Into The Box is gericht op zowel Nederlandse als Vlaamse deelnemers. Inhoudelijk bevat de quiz zowel Nederlandse onderwerpen die ook bij Belgen bekend zijn, als andersom.

Het gaat om het spelplezier!

De voorwerpen die je in de box zult aantreffen, hebben te maken met het geheim van Frank Bij de Pinken. Dit is geen prijzenspel dus verwacht geen luxe artikelen, cadeaubonnen of flessen olijfolie maar een grappige ontknoping van het geheim van Bij de Pinken.


Meer informatie over Into The Box - Kluiskraakquiz

 

Prijzen Into The Box - Kluiskraakquiz in eigen locatie

Aantal personen Spel (met spelbegeleiding)
Van 4 t/m 200 personen €7,95 incl. BTW per persoon

 

 

Van 4 tot 200 personen
Maximaal 2 uur

 • Spelboekje doe-het-zelf spel Into The Box;
 • Inclusief één Box met cijferslot;
 • U kunt het spel spelen bij u thuis of in een zelfgevonden restaurant

Let op: geen spelbegeleiding aanwezig. U speelt het spel zelf. Instructies staan in het spelboekje, welke u tijdig dient te bestellen via onze webshop. Bestelt u voor iedereen een spelboekje.

 

Eigen locatie

Onze dinerspellen kunnen onder bepaalde voorwaarden ook geboekt worden op een locatie anders dan de arrangementslocaties waar Dinerspel.nl mee werkt.

 • Voor spellen met spelbegeleiding is dit doorgaans mogelijk vanaf 20 personen, hoewel hogere aantallen van toepassing kunnen zijn voor verder gelegen locaties.
 • De spellen zonder spelbegeleiding met online e-presentatie kunnen vrijwel overal gespeeld worden. Dit kan vanaf 8 personen, ook op de meeste arrangementlocaties.
 • Onze webshopspellen zonder e-presentatie (zie onze webshop) kunnen al vanaf vier personen gespeeld worden. Helaas kunnen deze niet via onze website op arrangementlocaties geboekt worden.

Bij het organiseren van een begeleid dinerspel op een zelf gekozen locatie, boek je het spel bij Dinerspel.nl en zorg je zelf voor de ruimte en de culinaire invulling. De locatie dient wel aan bepaalde voorwaarden voldoen:

 • De groep moet beschikken over een eigen afgesloten ruimte.
 • Enige bereidheid van de locatie om de serveermomenten van de gangen af te stemmen op de spelronden is prettig.
 • We maken gebruik van audio-apparatuur. Dit zorgt niet voor dezelfde geluidsniveaus als een band of DJ maar er zal wel enig rumoer zijn, ook door het lachen en applaudisseren.
 • De locatie moet goed bereikbaar zijn voor onze spelhosts, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.
 • Onze dinerspellen zijn niet geschikt voor buitenlocaties, tuinfeesten, barbecue-, wok-, steengrill- en gourmetrestaurants.
 • Je kunt onze dinerspellen uitsluitend organiseren in openbare (horeca)locaties. Onze spelhosts gaan niet naar privéadressen, vakantiehuisjes, afgehuurde villa's of boerderijen, enzovoort. Voor dergelijke locaties kun je wel de versie met online e-presentatie of een ander webshopspel aanschaffen.
 • Onze dinerspellen organiseren op een zakelijk adres met kantine of bedrijfsrestaurant kan in bepaalde gevallen in overleg.

Aarzel niet om contact op te nemen om te overleggen of jouw zelfgekozen locatie geschikt is voor het organiseren van een begeleid moordspel.

Reiskosten

Bij zelfgeboekte locaties buiten de Randstad hanteren wij verplaatsingskosten van €0,35 per gereden kilometer. De exacte reiskosten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de spelbegeleiding en worden vooraf geoffreerd.