Dinerquiz Hollandse Helden in eigen locatie

Dinerquiz Hollandse Helden kunt u reserveren in een groot aantal arrangementslocaties in Nederland. Het voordeel daarvan is een gunstige arrangementsprijs en een goed op elkaar afgestemd spel- en culinair gedeelte.

Eigen restaurant naar keuze

Daarnaast is Dinerquiz Hollandse Helden ook te boeken in een door u zelf gekozen locatie. Denk bijvoorbeeld aan een restaurant bij jullie in de buurt. Je reserveert het spel met spelbegeleiding bij Dinerspel.nl en regelt zelf een locatie en het culinaire gedeelte. Onze spelhosts maken er vervolgens samen met jouw gezelschap een fantastische avond of middag van.

Aantal deelnemers
Het minimum aantal voor een zelf gevonden horeca locatie is 15 deelnemers. Het maximum aantal is in principe onbeperkt. Kleinere gezelschappen dan 15 personen kunnen Hollandse Helden ook op locatie spelen, echter wordt dan wel het minimum aantal spelers in rekening gebracht.

Enkele eenvoudige voorwaarden

De uw locatie in dient aan enkele eenvoudige voorwaarden te voldoen:

  • Jullie groep beschikt over een eigen afgesloten ruimte;
  • Enige medewerking van de locatie wat betreft de timing van het draaiboek is prettig;
  • Wij maken gebruik van audio-apparatuur. Niet op belachelijk hoge volumes, maar Hollandse Helden Dinerspel kan enig rumoer opleveren;
  • De locatie dient goed bereikbaar te zijn met openbaar vervoer en met de auto;
  • Hollandse Helden is niet geschikt voor tuinfeesten, of om te spelen in barbecue-, wok- steengrill- en gourmetrestaurants. Het spel kan behalve met een diner wel uitstekend worden gecombineerd met tapas, hapjes of een High Tea.
  • Onze spelbegeleiders komen helaas niet bij je thuis of in particuliere gelegenheden. De locatie dient openbaar te zijn, zoals bijvoorbeeld een restaurant of zalencentrum.

Neem gerust contact met ons op om te overleggen of de door jullie gekozen locatie geschikt is voor een dinerspel.

Reiskosten
Voor locaties buiten de Randstad rekenen wij reiskosten á €0,35 per gereden kilometer. Deze zijn afhankelijk van de standplaats van de beschikbare spelhosts en worden vooraf geoffreerd.


Meer informatie over Dinerquiz Hollandse Helden

 

/*-------------------------------------------------------------- // PRICES //-------------------------------------------------------------- */

Prijzen Dinerquiz Hollandse Helden in eigen locatie

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit dinerspel in je zelfgekozen restaurant. Je ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee je online kunt reserveren. (Graag bij opmerking de plaatsnaam van het restaurant vermelden)

Man Vrouw
Versturen

 

Van 15 tot 250 personen
Ongeveer 3 uur

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit dinerspel in een zelfgevonden locatie. Je ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee je online kunt reserveren. (Graag even de plaatsnaam van de locatie vermelden bij opmerking)

Man Vrouw
Versturen

 

Eigen locatie

Een aantal van onze dinerspellen kunt u ook organiseren in een door u zelf gekozen horeca locatie in Nederland of België.

Voor de spellen met spelbegeleiding is dit mogelijk vanaf 15 personen. Een lager aantal is mogelijk, maar u betaalt dan helaas wel voor het minimum aantal deelnemers.

Je boekt het spel rechtstreeks bij Dinerspel.nl en uw zorgt dan zelf voor een locatie, bijvoorbeeld een restaurant bij u in de buurt. Onze spelbegeleiding maakt er vervolgens samen met het publiek een gezellige avond of eventueel middag van.

Jullie eigen of zelf gevonden locatie dient wel aan enkele eenvoudige voorwaarden te voldoen. Bijvoorbeeld:

  • Uw groep beschikt over een eigen aparte (het liefst afgesloten) ruimte;
  • De locatie moet bereid zijn zich enigszins aan te passen aan het draaiboek/schema van het spel;
  • De locatie dient goed bereikbaar te zijn met openbaar vervoer en met de auto.
  • Onze spelbegeleiders komen helaas niet bij u thuis of in particuliere gelegenheden. De locatie dient openbaar te zijn, zoals bijvoorbeeld een restaurant of zalencentrum.

(Buiten de Randstad rekenen wij €0,35 per kilometer aan reiskosten. Deze kosten worden op voorhand aan je geoffreerd)

Doe-het-zelf spellen - Thuis of in een zelfgevonden locatie

De doe-het-zelf spellen zijn al met kleinere groepjes te spelen. Deze kunt u via de webshop bestellen en gewoon thuis spelen of in een zelfgevonden locatie.