Dinerquiz Hollandse Helden

  • €29,50 per persoon (incl. 21% BTW) voor het spel inclusief spelbegeleiding;
  • Deze prijs is exclusief diner. De prijzen van diner en de drankjes verschillen per locatie;
  • Van 15 tot 250 personen
  • Gepresenteerd door spelbegeleiding van Dinerspel.nl;
  • Je speelt het spel met jouw groep in een aparte zaal. Dit is bij de prijs inbegrepen;
  • Groep wordt in teams verdeeld die onderling gaan strijden;
  • Arrangement duurt ongeveer 3 tot 3,5 uur inclusief dineren en pauzes
  • Te spelen in combinatie met diner, lunch, High Tea of hapjes

 

Ongeveer 3 uur

 

Dinerquiz Hollandse Helden

Van alle Hollandspellen is Dinerequiz Hollandse Helden zonder twijfel het leukste! Want dankzij Hollandse Helden als bijvoorbeeld Louis, Annie M.G., Armin en Dafne zijn wij trots op Holland. Om er maar een paar te noemen. Daarom draait het bij deze hilarische Hollandquiz vooral om mensen. Hollandse mensen. Hollandse Helden.

Van Rembrandt tot Roelvink

Nadat iedereen een maffe Hollandse muts geknutseld heeft, begint onder leiding van een spelhost de strijd. Wek team weet het meest over onze vaderlandse showbizz, sport, politiek en geschiedenis? Ook imitatie- en zangtalent krijgt bij Dinerquiz Hollandse Helden een moment in de spotlights!

De meest uiteenlopende bekende Hollanders passeren de revue, van echte fossielen tot jonkies. Humor, nostalgie en een flinke scheut chauvinisme: Dinerquiz Hollandse Helden is één groot gezellig gebeuren voor iedereen!

Exclusieve muziekjes, tunes en jingles

Dinerspel.nl componeerde en produceerde speciaal voor Hollandse Helden een heel aantal muziekjes. Ieder spelonderdeel wordt begeleid door een eigen tune of liedje. Allemaal zo pakkend en aanstekelijk dat u ze niet meer uit de kop krijgt! Zingen en swingen is niet verplicht maar gebeurt toch wel!

Hollands bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiefeest

Ondertussen wordt er heerlijk gedineerd of geniet u van heerlijke Hollandse Hapjes. Voor een Hollandse prijs! Al voor groepen vanaf 8 personen in uitstekende locaties. Dinerquiz Hollandse Helden: de leukste Hollandquiz aan tafel. Een origineel en betaalbaar arrangement voor bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest!
Klik op een plaats waar u Dinerquiz Hollandse Helden kunt spelen