Groepsspel in Lelystad

Een groepsspel in Lelystad organiseren? Het doel is natuurlijk een informele en gezellige tijd met elkaar door te brengen met daarbij een leuke activiteit. En wat is dan leuker dan een heerlijk etentje met daarbij een groepsspel? Lelystad is hiervoor een prima plek, zeker als het weer een beetje wil meewerken. De mogelijkheden voor een groepsactiviteit in Lelystad zijn legio. Maar ook voor activiteit binnen is het meest gezellige groepsspel in Lelystad natuurlijk één van de spellen van Dinerspel.nl

 

Voorbeelden van een groepsspel in Lelystad:

Moordvlucht Moordspel in Lelystad

Jouw groepsspel in Lelystad moet zowel origineel als betaalbaar zijn? Dan is Moordvlucht Moordspel in Lelystad wat jij zoekt!

Geniet van deze hilarische moordklucht tijdens een diner of lunch. Dit wordt zeker een groepsspel in Lelystad van hoog niveau, want Moordvlucht speelt zich af aan boord van een Boeing.

Neem één van de rollen aan en probeer de moord op Captain Dick van Bill te ontrafelen. Het meest entertainende etentje in Lelystad is ook nog eens verrasend betaalbaar. Verras je gasten dus met een groepsspel in Lelystad. Met Moordvlucht Moordspel is jouw groepsspel in Lelystad snel gerorganiseerd, onder andere in Brasserie de Taveerne. Welkom aan boord!

In Lelystad is nu ook een versie zonder spelbegeleiding beschikbaar. In plaats daarvan speel je op jouw groepsspel het spel gemakkelijk zelf met behulp van een online e-presentatie. Eenvoudig, goedkoper en leuk om te doen!


Meer informatie over dit spel

Miss Murder Moordspel in Lelystad

Je wilt een groepsspel in Lelystad organiseren? Denk dan eens aan Miss Murder Moordspel in combinatie met een dineren bijvoorbeeld Hajé Restaurant Natuurpark. Dit spannende maar vooral ook komische moordspel speelt zich af op het tropische Coco Island. Wie vermoordde daar Miss Mexico en Miss Venezuela? Probeer dat tijdens dit moordspel te ontdekken. Acteren, rechercheren én dineren tegelijk, want tussen de spelronden door wordt een heerlijk diner geserveerd. Een originele en betaalbare activiteit voor jouw groepsspel in Lelystad is moeilijk te vinden? Welnee, reserveer jouw groepsspel met Miss Murder Moordspel als invulling in Lelystad gewoon hier op Dinerspel.nl. Onder andere te boeken in uw eigen locatie.


Meer informatie over dit spel

Moordspel De Ongenode Gast in Lelystad

Geniet tijdens een groepsspel in Lelystad van deze hilarische moordsoap gecombineerd met een diner of lunch. Wie vermoordde Tante Jopie? Dat is waar het om gaat bij Moordspel “De Ongenode Gast”, het meest geboekte moordspel van Nederland en Vlaanderen.

Kruip in de rol van één van de markante personages en ontmasker de verdachte die Tante Jopie voorgoed het zwijgen oplegde. Een Nederlands/Vlaamse productie, te reserveren in tientallen sfeervolle bij Dinerspel.nl aangesloten restaurants. Of kies voor een eigen locatie of zelf geboekte horecalocatie in Lelystad.  Een groepsspel in Lelystad voor zo'n verrassend lage prijs vind je alleen bij Dinerspel.nl!

Ook beschikbaar met online e-presentatie (dus zelf begeleiden). Bestel de spelboekjes in onze webshop, log in op de online e-presentatie en begeleid voor jouw groepsspel in Lelystad het moordspel zelf. Goedkoop, gemakkelijk en ontzettend leuk om te doen! Met duidelijke instructies en ondersteuning van Dinerspel.nl.


Meer informatie over dit spel

Flight Murder Mystery Game in Lelystad

Een leuke Engelstalige activiteit voor een groepsspel in Lelystad is niet zomaar gevonden. Toch? Echt wel! Flight Murder Mystery Game is beslist de meest originele en verrassende Engelstalige invulling voor een groepsspel in Lelystad. Speciaal voor internationale groepen met Engels als voertaal en nog betaalbaar ook! Barstensvol humor en spanning en in combinatie met diner. Flight Murder Mystery Game als groepsspel in bijvoorbeeld uw eigen locatie is dus echt een goede keuze als jouw groepsspel in Lelystad een knaller moet worden!

Nu ook met online e-presentatie. Leid tijdens het volgende groepsspel in Lelystad het spel gemakkelijk zelf. Leuk om te doen en een stuk goedkoper!


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz Meen Je Dat Nou in Lelystad

Organiseer nu een zeer toepasselijk groepsspel in Lelystad. Kies voor één van onze aangesloten restaurants of boek zelf een locatie en beleef Personality Quiz Meen Je Dat Nou?! Een bijzonder interactief, verbindend en ontroerend spel dat helemaal in deze tijd past. Hoe goed ken jij jouw naasten? En belangrijker nog, hoe goed kennen zij jou?

Ontdek het op uiterst entertainende wijze tijdens jouw volgende groepsspel in Lelystad. Probeer de anoniem gegeven reacties op vragen, stellingen en dilemma's aan de juiste persoon te linken. Zo’n verrassend, verhelderend en intens gezellig groepsspel in Lelystad beleefde je nog nooit!


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz Food & Fun in Lelystad

Een kookworkshop in Lelystad boeken, is een goed idee, maar Dinerquiz Food&Fun is een nog véél leukere invulling voor een groepsspel in Lelystad. U mag tijdens uw groepsspel bij dit dinerspel in Lelystad fijn kliederen en klodderen met diverse ingrediënten, maar ook creatief en zelfs muzikaal bezig zijn met eten en drinken. Zo vermakelijk én smakelijk was uw groepsspel nog nooit! Dinerquiz Food&Fun is beslist het leukste en best geprijsde alternatief voor een kookworkshop. Met dit dinerspel smaakt uw groepsspel in Lelystad zeker naar meer!


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz The Code in Lelystad

De leukste en meest betaalbare invulling voor een groepsspel in Lelystad is beslist Dinerquiz The Code. Speel met collega's, vrienden of familie deze entertainende en komische dinerquiz in Lelystad, probeer de code van de mysterieuze box te kraken en ontdek de verrassende inhoud! Spannend, interactief,  komisch en met knallende finale! The Code is er ook in een Engelstalige versie, dus geschikt voor internationale groepen!


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz Hollandse Helden in Lelystad

Een groepsspel in Lelystad organiseren, maar dan wel met een Hollands tintje? Denkt u dan eens aan Dinerquiz Hollandse Helden. Met een maffe muts op gaan de teams strijden. Wie weet het meest over de Hollandse showbizz, sport, politiek en geschiedenis? Quotes, feiten, roddels, alles over de meest uiteenlopende Hollandse Helden komt voorbij! Ook imitatietalent en zangvogeltjes krijgen een moment in de spotlights. Een origineel en lekker Hollands uitje is zo gevonden. Een groepsspel met Hollandse Helden boekt u gemakkelijk en snel via Dinerspel.nl. Onder andere te reserveren in Hajé Restaurant Natuurpark.


Meer informatie over dit spel

Moordspel De Koudgemaakte Kok in Lelystad

Tijdens jouw groepsspel in Lelystad kun je nu zelf speuren en rechercheren in een spannende maar vooral komische detective. Webshop Moordspel "De Koudgemaakte Kok" is daar speciaal voor gemaakt. Bij dit moordspel is spelbegeleiding niet nodig. Alle spelinstructies staan in de spelboekjes en het gehele spel wijst zichzelf.

Zelf een groepsspel in Lelystad organiseren?

De Koudgemaakte Kok is ons nieuwe moordspel voor thuis, op het werk of elke andere gewenste locatie. Een voordelig moordspel voor bijzondere gelegenheden in Lelystad zoals bijvoorbeeld een familiediner, bedrijfsfeestje een dinnerparty met vrienden. Ook heel geschikt als originele activiteit voor de feestdagen. Dit moordspel is dus op vele manieren inzetbaar.


Meer informatie over dit spel

Moordspel De Onfortuinlijke Bankier in Lelystad

Tijdens jouw groepsspel in Lelystad kan je nu zelf de speurneus uithangen in een spannende maar vooral komische detective. Webshop Moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" is daar speciaal voor gemaakt. Bij dit moordspel is spelbegeleiding niet nodig want de leider van het moordonderzoek is... het slachtoffer zelf! Alle spelinstructies staan in de spelboekjes en het gehele spel wijst zichzelf.

Zelf een groepsspel in Lelystad organiseren?

De Onfortuinlijke Bankier is het leukste en goedkoopste moordspel voor thuis, op het werk of welke locatie dan ook. Een betaalbaar idee voor bijzondere gelegenheden in Lelystad zoals bijvoorbeeld een familiediner, bedrijfsfeestje een dinnerparty met vrienden. Ook heel geschikt als originele activiteit voor de feestdagen. Dit moordspel is dus op vele manieren inzetbaar. Een groepsspel in Lelystad organiseren, is hiermee een stuk eenvoudiger geworden! Naast de Nederlandse zijn er ook een Engelse en Vlaamse versie beschikbaar in onze webshop. Mét uitgebreide lijst aanvullende spel-, eet en muziektips en zelfs bijpassende (optionele) recepten van een echte cuisinier!


Meer informatie over dit spel

Into The Box - Kluiskraakquiz in Lelystad

Into The Box is een verrassende invulling voor jouw groepsspel in Lelystad. Speel dit spannende teamspel met diner, lunch of hapjes. Voor grote en kleine gezelschappen. Een origineel en vriendelijk geprijsd groepsspel in Lelystad vier je dus met Into The Box van Dinerspel.nl!


Meer informatie over dit spel

Mystery Quiz Back To School in Lelystad

Vier het leukste, grappigste én meest leerzame groepsspel in Lelystad met Mystery Quiz "Back To School - Het Geheim Van Juffrouw Polly". In een mysterieuze brief schrijft Juffrouw Polly dat ze tijdens haar leven een vreselijk geheim had. Jouw volgende groepsspel in Lelystad kun je door vier ludieke proefwerken te maken ontdekken wat Juffrouw Polly al die tijd verborgen hield. De beste leerlingen krijgen de meest duidelijke tips en aanwijzingen. Alle klasgenoten steken deze Mystery Quiz in Lelystad hun vinger op, moeten in de hoek staan, strafregels maken of krijgen een sticker in hun schrift. En natuurlijk is het apenkooien na afloop! Uitdagend, nostalgisch én eigentijds maar vooral heel amusant. Hoeveel heb jíj onthouden van school? Ook geschikt voor een groepsspel in Lelystad met eventueel kinderen vanaf 10 jaar, senioren en alles daartussen! Welke generatie zal het er het beste vanaf brengen?


Meer informatie over dit spel

 

De plaats Lelystad

Lelystad is vernoemd naar Cornelis Lely de Nederlandse ingenieur, waterbouwkundige, minister, gouverneur en politicus volgens wiens plannen de Zuiderzeewerken grotendeels zijn uitgevoerd. De gemeente telt ongeveer 70.000 inwoners. Lelystad ligt aan het IJsselmeer en wordt aan oostelijk zijde begrensd door de snelweg A6. Via de Markerwaarddijk oftewel de N302 kan men met de auto dwars over het IJsselmeer rechtstreeks naar de provincie Noord-Holland rijden. Lelystad beschikt over alle denkbare voorzieningen, kent veel bedrijvigheid en is beroemd om het bijzondere Bataviastad. Dit is de eerste fashion outlet in Nederland, gelegen aan het Markermeer en genoemd naar het schip de Batavia uit 1628. Daarvan is een replica afgemeerd bij de Bataviawerf. Lelystad is een dynamische en moderne pioniersplek die uitstekend als decor kan dienen voor een bedrijfsuitje of ander event.atrix.