Dinerquiz Food & Fun in Het Heerenhuis in Groningen

Culinair bezig zijn is leuk. Om te doen, naar te kijken, over te lezen of te praten. Dinerquiz The Code in Het Heerenhuis in Groningen biedt dat allemaal! Dinerquiz The Code in Het Heerenhuis is een grappige variant op kookworkshops. Waarbij niet zozeer gekookt wordt - dat doet de echte chef - maar wel gegarneerd, versierd en gekliederd. Geen kookles dus maar een feest van creativiteit, humor en lekker eten. En dat allemaal in Het Heerenhuis te Groningen.

Laat de culinaire teamstrijd beginnen!

Zodra de teams gevormd zijn gaan de deelnemers de culinaire strijd aan, allemaal getooid met een originele Food&Fun koksmuts. Wie heeft de beste smaakpapillen, welk team bedenkt de gekste gerechten en wie wint het Culinair Songfestival? Om maar wat te noemen. Allemaal in een sfeer van humor en gezelligheid en vooral niet te serieus.

Het Dinerquiz Food&Fun in Het Heerenhuis is beslist het leukste en best geprijsde alternatief voor een kookworkshop in Groningen.


Informatie over Dinerquiz Food & Fun

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Het Heerenhuis. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren. (Behalve om u te kunnen informeren, worden uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt)

Man Vrouw
Versturen

 

Reserveringsvoorwaarden / Werkwijze

 

Prijzen Dinerquiz Food & Fun in Het Heerenhuis

Aantal personen Dinerspel + menu + spelbegeleiding
Van 8 t/m 14 personen Diner €30,00 + Spel €27,50 = €57,50 incl. BTW p.p.
Van 15 t/m 24 personen Diner €30,00 + Spel €25,00 = €55,00 incl. BTW p.p.
Van 25 t/m 59 personen Diner €30,00 + Spel €22,50 = €52,50 incl. BTW p.p.
Van 60 t/m 100 personen Diner €30,00 + Spel €20,00 = €50,00 incl. BTW p.p.

 


Van 8 tot 100 personen
3 uur
Er is 1 locatie voor dit spel in Groningen

 

Dit arrangement bestaat uit:

  • het Food&Fun Culi Spel;
  • een heerlijk drie gangen menu (voor- en nagerecht maakt u zelf aan tafel);
  • een leuk aandenken;
  • uw eigen aparte zaal;
  • spelbegeleiding van Dinerspel

De drankjes zijn niet inbegrepen

 

Food & Fun Culi Spel menu bij Het Heerenhuis

Het Food&Fun Culi Spel is één grote culinaire verrassing. Daarom houden wij de precieze invulling van het voor- en nagerecht en de eventuele wijnen nog even geheim. Maar u kunt altijd rekenen op een exquise drie gangen diner bereid met diverse dagverse producten. Voor- en nagerecht bestaan ieder uit minimaal vijf uitgelezen ingrediënten waarmee de deelnemers zelf een gerecht gaan creëren.

Hoofdgerecht
Vis van de dag
of
Gemarineerde varkensfilet met een kruidenkorst
of
Tarte Tatin
of
HeerenSaté

Het hoofdgerecht wordt geserveerd met een rijkelijk gevulde salade, verse frieten en eigen stijl mayonaise.

In overleg met restaurant Het HeerenHuis zijn uitbreidingen van het culinaire component van Food&Fun Culi Spel mogelijk. Met dieetwensen wordt vanzelfsprekend rekening gehouden.

Waar ligt Het Heerenhuis ?

Spilsluizen 9
Groningen

 

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Het Heerenhuis. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren. (Behalve om u te kunnen informeren, worden uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt)

Man Vrouw
Versturen

 

Reserveringsvoorwaarden / Werkwijze

 

Het Heerenhuis vindt u hier

 

 

Het Heerenhuis

Gelegen aan de grachten van Groningen bevindt zich restaurant Het HeerenHuis. Van lunch, diner, borrel of feest; alles is mogelijk. Het sfeervolle pand straalt warmte en gezelligheid uit, waardoor u en uw gasten zich meteen op hun gemak voelen. Het HeerenHuis beschikt over acht zalen variërend in grootte. Vooraf borrelen of gezellig napraten kan in het sfeervolle Grand Café op de begane grond. Een perfecte locatie in het centrum van Groningen voor een dinerspel als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teambuilding.


 

De plaats Groningen

Groningen is niet voor niets de stad met de meest tevreden inwoners. Het is één van de meest veelzijdige en populaire steden van Nederland, waar elk moment van de dag wat te beleven valt. Groningen is ontstaan aan het einde van de Hondsrug, een brede zandrug die in Drenthe begint. Al sinds 300 voor Christus is Groningen een bewoonde stad. In de 14e eeuw sloot Groningen zich aan bij het Hanzeverbond: een verbond van kooplieden en aangesloten steden in Europa. Hiermee is Groningen een Hanzestad. In het Hanzehuis van de stad worden nu nog steeds producten verkocht die tijdens dit verbond verhandeld werden. Je kunt hier een aantal heerlijke specialiteiten vinden, zoals de Lübecker marsepein, bijzondere theeën en het beroemdste snoepgoed van Frankrijk: Les Anis de Flavigny, lekkere anijssnoepjes in een ouderwetse verpakking.

Shop till you drop! Een weekend Groningen begint in de levendige winkelstraten van de stad. Groningen heeft een enorm aanbod aan winkels. Het is dan ook niet gek dat Groningen in 2005 tot beste winkelstad is uitgeroepen. Naast de winkels, van grote warenhuizen tot kleine boetiekjes, staat Groningen bekend om zijn gezellige markten, die zeker een bezoekje waard zijn. Je vindt hier verse eetwaren uit elk land dat je maar kunt bedenken. Ook voor kleding en allerlei leuke hebbedingetjes kun je op de markt terecht. Uitgewinkeld? Maak dan een keuze uit het enorme aanbod van restaurants, om te genieten van een heerlijk diner. Van Nederlands tot Aziatisch, de stad heeft zeker geen gebrek aan diversiteit. Liever een simpele maar toch lekkere hap? Schuif dan aan bij één van de gezellige eetcafés.