Food & Fun Culi Spel

  • Van 8 tot 250 personen;
  • Onder begeleiding van vakkundige spelhosts;
  • Groep wordt verdeeld in teams;
  • Spel vindt plaats in aparte dinerzaal;
  • Deelnemers maken voor- en nagerecht zelf op;
  • Ludiek én leerzaam;
  • Arrangement duurt ongeveer drie uur inclusief diner;
  • Beschikbaar in Nederlands, Vlaams, Engels en Duits.
3 uur

 

Food & Fun Culi Spel

Een verrassend bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest organiseren? Denk dan eens aan Food&Fun Culi Spel! Koken is hot en culinaire tv-programma's zijn populair. Logisch, want eten en drinken en alles daar omheen is boeiend en gezellig. Maar zou het niet nóg leuker zijn om zélf eens op de culinaire toer te gaan? Welnu, dat kan!

Culinaire quiz met praktijkopdrachten

Food&Fun Culi Spel is een ludiek dinerspel over en met spijs en drank. Verdeeld in teams gaan de spelers de culinaire strijd aan. Alle opdrachten hebben eten en drinken als thema, maar dan met een vette knipoog.

Entertainende gastheer of gastvrouw

Een vakkundige spelhost begeleidt het spel en jureert uw culinaire creaties. Daarnaast wordt er natuurlijk ook nog heerlijk gegeten. Amusanter en smakelijker dan dit kunt u niet bezig zijn!

Hoe werkt Food&Fun Culi Spel?

Food&Fun Culi Spel is geen kookworkshop maar een combi van een culinaire quiz en een keukenspel. De teams krijgen bijvoorbeeld opdrachten om gerechten op te makensmaken te onderscheiden of bizarre fantasiegerechten te bedenken. Om maar wat te noemen. Zo wordt er een beroep gedaan op de culinairecreatieve en zelfs muzikale talenten van de kandidaten. Net als in de kookprogramma's op tv dus, maar dan compleet á serieus en uitsluitend voor de fun!

Food is fun!

Voor Food&Fun Culi Spel hoef je geen amateurkok of keukenprinsesje te zijn. De wil om van een komisch culinair samenzijn te genieten is genoeg. Dan komt latent keukentalent vanzelf bovendrijven. Of niet, maar dat boeit niet want Food&Fun Culi Spel is gewoon leuk. En nog leerzaam ook!

Avondvullend eetertainment

Met Food&Fun Culi Spel als bedrijfsfeest bent u zomaar drie uur zoet. En dat is dan nog zonder inborrelen en afpilzen!

Engels - Duits - Vlaams

Deze gezellige en interactieve invulling voor een smakelijk én vermakelijk bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest is inmiddels beschikbaar in een Vlaamse, Engelse, Duitse en Nederlandse versie.
Klik op een plaats waar u Food & Fun Culi Spel kunt spelen