Flight Murder Mystery Game in Grand Café De Walrus Sneek in Sneek

Flight Murder Mystery Game is the most fun English spoken mystery game in Grand Café De Walrus Sneek Sneek. Dinerspel.nl presents this hilarious whodunnit game in Sneek with Grand Café De Walrus Sneek. Certainly a surprisingly original and affordable activity for every company outing or bachelor party in Grand Café De Walrus Sneek Sneek. Complete, interactive and perfectly suitable for almost any international or English speaking group. Flight Murder Mystery Game is literately a high levelled way to spend your evening or aftenoon with collegues, friends or family in Grand Café De Walrus Sneek Sneek!


Informatie over Flight Murder Mystery Game

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Grand Café De Walrus Sneek. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren.

Man Vrouw
Versturen

 

 

Prijzen Flight Murder Mystery Game in Grand Café De Walrus Sneek

Aantal personen Dinerspel + menu + spelbegeleiding
Van 8 t/m 14 personen Diner €25,00 + Spel €27,50 = €52,50 incl. BTW p.p.
Van 15 t/m 24 personen Diner €25,00 + Spel €25,00 = €50,00 incl. BTW p.p.
Van 25 t/m 59 personen Diner €25,00 + Spel €22,50 = €47,50 incl. BTW p.p.
Van 60 t/m 100 personen Diner €25,00 + Spel €20,00 = €45,00 incl. BTW p.p.

 


Van 8 tot 100 personen
About 3 - 3,5 hours
Er is 1 locatie voor dit spel in Sneek

 

Dit arrangement bestaat uit:

  • Flight Murder Mystery Game;
  • een heerlijk drie gangen menu;
  • professioneel en exclusief aanvullend audioscript (hoorspel);
  • uw eigen aparte zaal;
  • een digitale vlieg-ticket als uitnodiging voor de deelnemers
  • spelbegeleiding van Dinerspel

De drankjes zijn niet inbegrepen

 

Standaard serveert Grand Café De Walrus Sneek bij dit dinerspel

Voorbeeldmenu - €25 per persoon

De Walrus broodplank; verschillende broodsoorten met diverse lekkernijen
* * *
Keuze hoofdgerecht uit vlees, vis of vegetarische gerechten
* * *
Grand dessert
Of
Soep vooraf
* * *
Keuze hoofdgerecht uit vlees, vis of vegetarische gerechten
* * *
Koffie/thee na

Waar ligt Grand Café De Walrus Sneek ?

Leeuwenburg 11
Sneek

Door de ligging in het centrum is er rond Grand-Café De Walrus beperkte parkeergelegenheid. Op +/- 2 minuten loopafstand is er echter een groot parkeerterrein; Het Martiniplein. U loopt hier vandaan via de Galigapromenade zo naar ons toe.

 

 

Dinerspelspellen in de buurt van Grand Café De Walrus Sneek


Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Grand Café De Walrus Sneek. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren.

Man Vrouw
Versturen

 

 

Grand Café De Walrus Sneek vindt u hier

 

 

Grand Café De Walrus Sneek

Dat ze in Sneek in 2016 de beste skûtsjesilers hadden is bekend, maar dat Café Restaurant "De Walrus" is uitgeroepen tot het beste Friese café van 2015/16 is ook een hele prestatie. Maar "De Walrus" Sneek is veel meer dan een café. In deze locatie worden onze dinerspellen gecombineerd met een heerlijk diner en vlotte service. Allemaal in een prachtig decor van de stijlvolle zalen waar "De Walrus" Sneek over beschikt, Door de centrale ligging zijn de parkeermogelijkheden rondom "De Walrus" beperkt maar op enkele minuten loopafstand vindt u een groot parkeerterrein, het Martiniplein. "De Walrus" Sneek is dus een op en top Friese locatie voor een origineel bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met een dinerspel als interactieve en amusante invulling.


 

De plaats Sneek

Sneek is een van de elf Friese steden en de hoofdplaats van de voormalige gemeente Sneek. Sneek heeft een centrale ligging in Zuidwest-Friesland, dichtbij het Sneekermeer. De stad telt circa 33.000 inwoners. Sneek werd een van de elf Friese steden toen het in 1456 officieel stadsrechten kreeg. De stad kwam direct tot bloei als handelsstad. Een bloeiperiode die ongeveer tot 1550 duurde. In 1492 begon de stad met de aanleg van een stadsgracht en een stadsmuur. Sneek was daarmee de enige ommuurde stad in Friesland. Tegenwoordig herinneren alleen de Waterpoort en het Bolwerk nog aan deze vestingwerken.