Flight Murder Mystery Game in Hoevelaken

Hoevelaken is een prima plek voor het Engelstalige Flight Murder Mystery Game. De perfecte activiteit voor een spannende maar vooral hilarische avond of middag met vrienden, collega's of familie in Hoevelaken. Geschikt voor internationale groepen die behalve van dit amusante moordspel ook nog eens van de charmes van Hoevelaken kunnen genieten. Van alle Engelstalige invullingen voor een feestelijke gelegenheid in Hoevelaken is Flight Murder Mystery Game absoluut één van de leukste!


Meer informatie over Flight Murder Mystery Game

 

Kies uw Flight Murder Mystery Game restaurant

 

 

Kies een ander arrangement in Hoevelaken en vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan:

De plaats Hoevelaken

Hoevelaken is een gemeente in de Gelderse Vallei met ongeveer 10.000 inwoners. Hoevelaken behoort bij de gemeente Nijkerk, en ligt in de provincie Gelderland. Hoevelaken was tot het jaar 2000 een zelfstandige gemeente. De grens tussen de voormalige gemeenten Hoevelaken en Hoogland werd bij wet van 18 december 1824 vastgesteld.

Geschiedenis van Hoevelaken
In 1132 werd een moerasgebied ontgonnen en daar kwam Hoevelaken te liggen. In 1800 gaf Napoleon Bonaparte opdracht om de Dorpsstraat te verharden. Later kwam die in onbruik door een nieuwe autosnelweg die later de A1 werd. In de tweede helft van de 20e eeuw is Hoevelaken snel gegroeid. Dit komt mede door de tv- en radiostudio’s in Hilversum. Na 1950 maakte Hoevelaken een explosieve groei door. in deze periode werden het gemeentehuis, het Groene Kruisgebouw en het winkelcentrum De Wiekslag gebouwd.